Jump to content

Martynys

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Martynys

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 22.08.1991
  1. Aidake õigele teele.

    Aga milliseid toite ma siis täpsemalt peaks sööma ning mis kogustes? Olen juba aru saanud ,et on soovitatav süüa 5-6x päevas ja iga 3 tunni tagant umbes. Tahaks teada siis ,et milliseid konkreetseid toite ma peaks siis poest ostma
  2. Aidake õigele teele.

    Kas keegi võiks ka nõu anda massilisajate kohapealt? Nii siis nagu mainitud olen 184cm pikk ja kaalun 72kg. Enamus lihaseid on mul jalgades st. et ülakehal erilist kaalu ega lihast pole. Käed on nihuksed peeniksed ja muidu olen suhteliselt kõhn. Tahaks siis teada ,et kas mul on mõtet gainereid tellida või niisama sitaks muna ja asju süüa?
  3. Aidake õigele teele.

    Tänan kõigile ,kes on raatsinud vastata ning oma kogemusi jagada effektiivsema tulemuse saavutamiseks. Kuid siiamaani pole midagi eriti aru saanud ,sest kõik räägivad natuke teineteisele vastu Üldiselt ma oma treeningplaani ei saa siin ära tuua ,sest ma lihtsalt ei tunne jõusaali termineid või nii. Tahtsin veel mainida ,et olen kahjuks suitsetaja. Aga veel ,et kas mul on mõtet osta massilisajat või saan ma need kogused valku tavatoitudest kätte ning mis need toidud täpsemalt olema peaks? Veel siis selline asi ,et ma ei tunne et trenniga mu energia nii palju kuhugile kaoks ,sest raskused pole eriti suured no 10 kiloste hantlitega teen ning trenni lõpuks ma pole isegi väsinud.
  4. Õlaprobleemid

    Hobusesalvi (seda õiget) saab hipodroomi aapteegist. Mul on olnud 3 korda rangluu murd ja 2 korda on sellega kaasnenud õlalihase rebend. Mind on aidanud valu puhul ice power geel ja õlga treenides alustasin väga väikese koormusega ning ajapikku tõstsin vaikselt koormust ning nüüd ei anna enam kätekõverdusi või lõuatõmbeid tehes tunda (kuigi mu rangluu on valesti kokku kasvanud).
  5. Tervist. Mina olen Martin(17) ,kaalun 72 kilo ,olen 184cm pikk ning tahaks siis teada täpsemalt toitumise ,treeningkava ja taastumise kohta. Probleem on siis järgmine: olen praegu järjepidevalt teinud trenni kuu aega aga see pole tulemusi andnud. Mulle öeldakse ,et ma pingutan üle ,kuid mul pole pärast trenni lihased helladki. Kaal on koguaeg põhimõtteliselt sama ning lihaste olukord ka. Ma ei ürita just kulturistiks saada aga tahaks ikka korralikke lihaseid küll. Ma teen päevas vähemalt 2 tundi trenni ning ülakeha treening kavas (minu koostatud) on 14 harjutust ,mida ma kordan vähemalt 5 korda. Jalgadele on siis jooksmine ja kükid jne. Toitumine on mul paigast ära ning ma tean seda. Mu põhitoit on kartulid hakkliha kastmega. Tahaksingi siis teada ,et mis harjutusi kuidas ma pean tegema ,kui palju ,mida täpsemalt sööma ja kaua taastuma. Oleks tore kui saaks siis täpselt ,et mida kui palju teha ,millal koormust tõsta ,mis ajavahemikus teha siis treeningu osas. Toitumise osas tahaks teada millal süüa ning mida. Ja no puhkamine on puhkamine:D Ootan huviga!
×