Jump to content

Renita

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Renita

  • Tase
    Algaja
  1. pepu prinki

    nojah ma ise olen suht kaua juba tegelenud küll.
  2. vöökoht

    kõhtu ei saa vormi iga päev 200 kõhulihast tehes, see on täiesti kindel (ei võta see üldse sealt rasva alla). max võiks teha kõhtu 3 korda nädalas, raskeid harjutusi - 3*20 korda. ja rasva alla võtmiseks toitumise muutmine ja aeroobne trenn. see on suht ainuke viis...
  3. pepu prinki

    Minu meelest teeb esiteks pepu prinki sealt pealt rasva alla võtmine ja teiseks, aga mitte vähem tähtsam, harjutused. Jalapress, Hack-kükk, kükk, jõutõmme sirgete jalgadega - nendega hoian mina tagumiku pringi. See spetsiaalne tuharalihase masin on puhas jama, ma kunagi proovisin, ei tee midagi. See on selline naiste harjutus, mida võib teha niisama, kui paremat teha pole. Lisaks see ka, et neid harjutusi, mida ma soovitasin, tuleks ikka teha suht korraliku raskusega.
  4. Abi kõhnenemisel.

    oleneb sellest, mis pulsiga sa sörgid ja mis pulss sul rattaga sõitmisel on. mida kõrgem pulss, seda rohkem kaloreid põleb.
  5. sõltuvus aktiivsest eluviisist

    Jah ma võiks ka oma kogemusi sellest jagada...raamatut tõesti ei tea sellisest teemast...netist oled kirjandust otsinud?
  6. aeroobikakuninganna

    Aeroobikakuninganna valimised tulevad sel aastal ilmselt sügisel, vähemalt minu informatsiooni järgi. Täpsemalt kohta ei oska öelda.
  7. tsellofaan ja toidupakkimis kile

    minu arust on nii, et paksud dressipüksid soojendavad, lastes nahal siiski hingata...see pidi aitama. ma ise pole kunagi proovinud, aga on räägitud nii. tegelikult on kõige efektiivsem viis rasva kaotada rasvapõletuspulsil trenni teha ja toitumist muuta...see on enda peal proovitud, aitab küll.
  8. tsellofaan ja toidupakkimis kile

    Sellest kilesse pakkimisest ei ole mingit kasu. see ei lase nahal hingata ja ainuke asi, mida sa sellega kaotad, on vesi kehast. alla võtta see nüüd küll ei aita. kui tahad maha võtta, pane parem trenni voodriga dressipüksid, see pidi natuke mõjuma.
  9. EAF

    Super üritus oli! Mina olen nii rahul sellega. Väga head trennid ja treenerid, hea korraldus. Ja ka hea on näha, et meie aeroobikasõprade tase on nii hea! Ootan juba järgmist:)
  10. Toimetusele

    Minu erust võiksite need pedekommentaarid maha võtta? Ehk ongi asi selle Jurkaga nii, aga minu arust võiks need ikkagi maha võtta...kole on lihtsalt
  11. puusad

    Kuna need "korvad" koosnevad rasvast, siis peamine tegur neist lahtisaamisel on ikkagi toitumine. Harjutustest ehk reie välisküljele mõjuvad jala eemaldamine seistes, trenazööril reite eemaldamine.
  12. Lihaste treenimine elektronimpulssidega ?!

    Hmm, vaadake jah teleturgu... need seadmed pidid sisikonna täiesti segi keerama, ei soovita üldse kasutada. kui sellist protseduuri teha, siis arsti juures. Parem mine trenni (niigi nendel seadmetel pidi õpetuses olema, et kõhulihaseid tuleb ka juurde teha). Ja üleüldse ei saa kõhu pealt rasva trenniga ära, vaid toitumisega.
  13. EAF

    Trennid on seal nagu trennid ikka, söögipausi saab ka teha- võta nii palju süüa kaasa, kui tahad. Pesemisvõimalused on olemas, aga kui kõik see rahvas korraga pesema tahab minna...kujuta ette seda trügimist. Nii et tuleb natuke varem või hiljem minna pesema. Ja lisariideid pole mõtet võtta, võta parem dressipluus, mis trennide vahepeal selga visata. Kohtumiseni siis Aeroobikafestivalil!
  14. Joostes saledaks

    Üldiselt räägitakse, et rasv hakkab põlema pärast 30 min treenimist. Sörkjooksuga arvatavasti põletab 300-400 kcal (1 h) ja vast 45-50% rasva. Arvesta siis ise- 1 kg keharasva sisaldab 7000 kcal, kui kiiresti see rasv siis põleb?
  15. Pildimäng

    15 nime? teate, vastuse pikkus saab teil olla kuni 20 märki. kuidagi ei mahuta sinna 15 nime ära! kui soovite, võin siinkohal teile need 15 nime ära kirjutada.
×