Jump to content

Hrms

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hrms

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 22.07.1986
  1. Võtsin endale kava Fitnessi lehelt aga jäin mõlema, et kuna pärast treeningut on alati selline tunne, et võiks midagi veel teha ja ajaliselt võiksid olla treeningud pikemad siis kas ei oleks otstarbekas panna kahest päevast kokku üks pikem päev ja modifitseerida seda veidi, et liiga raskeks ei läheks. Saaks samas ajaperioodis 2x tihedamini lihasgruppidele koormust. Kas see tundub ainult mulle loogiline või mida oskavad teadjamad mehed öelda? Milline võiks kava sellisel juhul välja näha ehk et mida ära võiks jätta? Eesmärgiks on puhtalt massitreening ning treeningpäevi nädalas 3-4. 1 Päev ülakeha Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 - 10 » Rippes käte kõverdamine ( lõuatõmbamine ) 3 x 8 - 10 » Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 - 10 » Õlalihastele istudes hantlite surumine 3 x 8 - 10 » Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3 x 8 - 10 » Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 8 - 10 » Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max » Istudes trenazööril kerepöörded 3 x max 2. päev Alakeha » Hack- Kükk trenazööril 3 x 8 - 10 » Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 - 10 » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 - 10 » Istudes jalgade kõverdamine 2 x 8 - 10 » Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 - 10 » Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 - 10 » Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 - 10
  2. Võtsin endale kava Fitnessi lehelt aga jäin mõlema, et kuna pärast treeningut on alati selline tunne, et võiks midagi veel teha ja ajaliselt võiksid olla treeningud pikemad siis kas ei oleks otstarbekas panna kahest päevast kokku üks pikem päev ja modifitseerida seda veidi, et liiga raskeks ei läheks. Saaks samas ajaperioodis 2x tihedamini lihasgruppidele koormust. Kas see tundub ainult mulle loogiline või mida oskavad teadjamad mehed öelda? Milline võiks kava sellisel juhul välja näha ehk et mida ära võiks jätta? Eesmärgiks on puhtalt massitreening ning treeningpäevi nädalas 3-4. 1 Päev ülakeha Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 - 10 » Rippes käte kõverdamine ( lõuatõmbamine ) 3 x 8 - 10 » Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 - 10 » Õlalihastele istudes hantlite surumine 3 x 8 - 10 » Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3 x 8 - 10 » Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 8 - 10 » Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max » Istudes trenazööril kerepöörded 3 x max 2. päev Alakeha » Hack- Kükk trenazööril 3 x 8 - 10 » Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 - 10 » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 - 10 » Istudes jalgade kõverdamine 2 x 8 - 10 » Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 - 10 » Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 - 10 » Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 - 10
  3. Areng ja kaal

    Tänud vastajatele... siiski 2 küsimust veel õhus. 2) Kui pika pausi ja mis aja tagant peaks kreatiiniga tegema, et selle tarbimine oleks tervislik ja positiivse mõjuga ka pikas perspektiivis? 3) Kumb on massi kogumiseks parem kas Mass2 või FitWhey?
  4. Areng ja kaal

    Ei taha 6 kuuga rambo olla Eeldan lihtsalt, et kui kõvasti treenida ja kõvasti süüa peaks mingisugune progress koguaeg toimuma ja kui on selle asemel regress siis ajab kurjaks. Kreatiini ma ei kasuta nüüd 3ndat nädalat ja jõunäitajad on jäänud täpselt samaks lihtsalt vastupidavus on vähenenud ja tundub, et taastumine ka aeglustunud. Kava meeldib ja sobib. Kreatiini jätan kõrvale hetkel. Tellin personaalse toitumiskava ära ja kütan edasi - vaatan mis juhtub. Siiski oleks mul teadjamatele meestele paar küsimust. 1) Kommentaarid Beta-Alanine kohta. Kas tasub ära ja kui otstarbekas on? 2) Kui pika pausi ja mis aja tagant peaks kreatiiniga tegema, et selle tarbimine oleks tervislik ja positiivse mõjuga ka pikas perspektiivis? 3) Kumb on massi kogumiseks parem kas Mass2 või FitWhey? 4) Teen hetkel trenni veidi kohandatud kava järgi mille võtsin Fitnessi lehelt. Algupäraselt on see jaotatuna kaheks ehk üla- ja alakeha eraldi päevadele. Kuna mul ajaga väga keerulised lood olen sunnitud selle kokku lükkama ühe päeva peale ja tegema mööndusi osade harjutuste arvelt. Kohandasin selle endale sobivaks saali ja tunde järgi. Kuidas kommenteerite? Kas midagi jääb puudu? Seda kava teen siis 3x nädalas. Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 - 10 Rippes käte kõverdamine ( lõuatõmbamine ) 3 x 8 - 10 Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 - 10 Õlalihastele istudes hantlite surumine 3 x 8 - 10 Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3 x 8 - 10 Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 8 - 10 Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 - 10 Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max Kang turjal kükid 3 x 8 - 10 Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 - 10 Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 - 10 Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 - 10 Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 - 10 Tänud kõigile vastajatele... see koht siin väga palju abiks olnud juba!
  5. Areng ja kaal

    Kreatiini olen võtnud 4 kuud. Alguses koos Hera-ga ja hiljem Mass2-ga ja Mass2 võtmisega alustasin ka Beta-Alanine võtmist kuigi viimase tarbimisel ja mitte tarbimisel erilist vahet ei tundnud. Nüüd 3 nädalat ei ole midagi võtnud... Kaal on langenud 2 kilo. Raskused samad, vastupidavus langenud kuskil 20%. Kui pika pausi peaks kreatiiniga tegema, et asi ikka tervislik oleks? Ma selles mõttes segaduses, et söön 2 korda rohkem kui enne treeningute alustamist... alguses kaal tõusis veidi aga nüüd jälle langeb. Mida endaga tegema peaks, et saaks selle kaalu lõpuks kasvama. Trenni teen 3 korda nädalas fitnessi edasijõudnute kava järgi ja täie rauaga! Ei tea kas peaks personaalse toitumiskava tellima, et midagi muutuks? Mul kindlasti selline hardgaineri organism nagu aru olen saanud aga kurat kurjaks teeb juba... Tahaks nagu tulemust näha Vägisi tahaks näppu kuradile anda ja me*a*nikuuri proovida aga olen terve elu selline keemiavaba kodanik olnud igas mõttes... ja pärast pikaajalis foorumites tuhnimist (siin ja mujal) ei ole selle idee tasuvuses kuigi kindel... Aga no kui areng juba 6 kuu pealt seisma jääb siis on mõistus otsas mul.
  6. Areng ja kaal

    23a.. 186 pikk ja 79kg.
  7. Areng ja kaal

    Olen käinud 7 kuud 3x nädalas jõusaalis eesmärgiga arendada näitajaid ja koguda massi nin alguses oli muidugi areng kiire. Siis mida kuu edasi seda aeglasemaks läks. See on loogiline, et arengutempo langeb aga see, et see seisma jääb? Hetkel olen viimased kaks kuud teinud ühe fitnessi lehel toodud kava järgi http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=27 ning pean tõdema, et olen täpselt samas kohas nii võimete kui kaalu poolest... Võibolla olen veidi kärsitu aga kuidagi motivatsiooni tõmbab maha kohe. Lisanditest tarbin kreatiini ja mass2'te. Võibolla peaks valima teise kava või mida veel teadjamad mehed soovitavad?
  8. Mass20, Beta-Alanine ja Kreatiin

    Hmm.... aitäh soovituste eest. Tarbimise regullin nii nagu soovitatud ja vana kreatiin saigi just otsa niiet nüüd proovin siis seda etüülestrit. Päris kirju värk on nende toidulisanditega... miljon erinevat võimalust aga eks nagu kõigis muudes valdkondades tuleb lihtsalt asjatundjaid kuulata ja katsetada.
  9. Tere, Oleks paar küsimust targematele. Tegelen 6ndat kuud aktiivselt jõutreeningutega massi kasvatamise eesmärgil. Enne tarbisin Hera80 valku ja Kreatiini aga nüüd lisasin veel Beta-Alanine ka ning Hera80 asendasin Mass2ga. 70k pealt olen liikunud 78k peale aga sooviks veel vähemalt 10k juurde võtta. Pikkust 183. 1. Kas Mass20, Beta-Alanine ja Kreatiini koos ühes sheigis manustamine on tervitatav? Ühte soovitatakse võtta veega teist jälle millegi muuga aga kui panen kõik kokku ja puhta veega sheigiks ning tarbin 2x päevas? 2. Kas reaalne Mass20 kogus mida peaks tarbima on 2x 45g päevas? Paki peal nii kirjas aga tundub kuidagi palju? Seega saaks 1.1k pakist ~11 sheiki ehk pakist jaguks 6ks päevaks? Tänud ette ära...
  10. Treeningkava Tallinna Spordihalli

    Tänud vastuse eest! Aga kas oskab keegi ka soovitada millist nendest olemasolevatest kavadest peaks kasutama hakkama ja mille peale edasi liikuma...?
  11. Tere kõigile, Olen käinud 5 kuud Tallinna Spordihallis jõusaalis. Trenni teen keskmiselt 3 korda nädalas. Pärast 2 kuud käimist hakkasin võtma ka kreatiini ja valku. Kaalu olen kasvatanud 69k pealt 77k peale ja areng on olnud rahuldav ja märgatav. Nüüd aga viimase 2 kuuga on kuidagi nagu seisma jäänud progress. Olen palju teinud rinnale ja õlale ning keskmisele jalgadele aga kuna võimekus on kasvanud tundub tihti, et koorman teatud lihased ära aga üldkoormus ei ole piisavalt suur - pärast esimest tundi saalis tunnen, et rinnale ja õlale enam ei jõua aga tahaks nagu midagi veel teha. Kuna olen üsna algaja siis ei oska hinnata erinevate lihasgruppide treenimise tähtsust suures plaanis. Eesmärk on tõsta kaalu veel ~10 kilo ja arendada kogu keha lihasmassi. Olen leidnud siit webist palju erinevaid treeningkavasid aga kuna ei oska harjutuste nimesid masinatega seostada sooviks veidi abi. Nimelt tahaks mingit konkreetset kava 3 korda nädalas tegemiseks Tallinna Spordihalli saali jaoks mis on orienteeritud puhtalt massi kasvatamisele. Kas keegi profesionaal oleks nõus aitähi või väikese raha eest koostama korraliku kava millega saaksin arengus edasi liikuda? Oleksin väga väga tänulik sest tean, et õige kava on äärmiselt oluline kui on soov kuskile jõuda.
×