Jump to content

Shrink

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Shrink

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.03.1992
  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kindlasti käsipagasisse söögikraami pole mõistlik vist võtta. Kaua sul USA-s lennukilt maha saamine ja turvaväravad ja kontrollid umbes aega võtsid? Mul on kahe lennu vahet 2h30min, loodetavasti jõuan õigesse kohta, tasub muidugi eeltööd teha, sest seal igasugu rongide jms terminalide vahel sõitmine. Suured tänud Imre selle info eest mis jaganud oled, tunnen ennast veidi kindlamalt!
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kuidas USA piiril turvakontroll oli, läks kiiresti ja lihtsalt? Plaanin mõne aja pärast ka Ühendriikidesse lennata esimest korda ja pole kõige paremini kursis. Kas näiteks mingi šokolaadibatoon/küpsisepakk lastakse läbi piiril, st tohib Eestist kaasa võtta? Kui sul on kogemusi ja veidi aega, võid väikse ülevaate anda.
  3. Kahju, et Andrus Veerpalu enam tippsporti ei tee, muidu oleks väga tahtnud näha, kuidas mitmekordne olümpiavõitja ja maailmameister jõutrenni teeb.
  4. Vaatasin Allar Rajaga treeningu ära ja tavaliselt oled Ott küsinud ka sportlase toitumise kohta, kuid praegu otseselt ei kuulnud sellest midagi. Kas tuli ka jutuks Allariga tema toitumisharjumustest?
  5. Ott, kas sa oled pidevalt oma karjääri jooksul teinud jõusaali kõrvalt jooksmist või on see viimasel aastal selline meeldiv tegevus kangitrenni kõrvale? Mõtlen just selles mõttes ka, et kas pidev selline suhteliselt pikk distants lihastele kuidagi halvasti ei mõju või on toidukogus nii piisav?
  6. 1.Allar Raja 2.Oleg Anissimov 3.Andres Raja 4.Leonid Gulov 5.Rauno Heinla 6.Tanel Leok 7.Egon Kaur 8. Ainar Karlson 9.Vjatšeslav Košelev 10.Tauri Selder 11. Eerik Aps
  7. Treeningpäevik

    www.heiaheia.com Pikemat aega kasutanud - piisavalt mugav, lihtne, ilus.
  8. Randmekaitse

    Tervist. Milliseid randmekaitsmeid te soovitaksite? Probleem sellest, et surumisel teatud asendis ja ka muudel harjutustel käib valu läbi randmetest. Mida soovitaksite teha?
  9. kodune trenn

    Mul endal ka olemas täpselt samad asjad mis sul ning võib väita, et kõiki asju saab teha, kui tahad. Ise teen selle kava järgi: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=23
  10. Kõige liigutavam video kindlasti minumeelest on üks reklaam. Laul ja video koos teevad oma töö. Vaadake kindlasti!
  11. YouTube videod

    Lisaksin ka mõne motiveeriva video. http://www.youtube.com/watch?v=nRFiTwQwcNk - Rocky Balboa training montage - Rocky 3 training montage - Never Back Down training montageTegu on filmidega, kuid siiski arvan, et kui mõni algaja neid vaatab, saab kindlasti palju motivatsiooni!
  12. kaalu alandamine samas lihastoonuse suurendamine

    Toitumine on tõesti kõige tähtsam kaalu langetamise juures. Arvan, et peaksid tellima endale toitumiskava ning loobuma igasugustest maiustustest ja rasvasest toidust. Praegu suvine aeg ning joosta oleks hea mõte küll, samas ei ole soovitatav üle pingutada, öeldakse et hea jooksmiskiirus on siis, kui saad kaaslasega vabalt suhelda. Joosta soovitan kruusateel või siis metsarajal, kuna asfalt põrutab kõvasti jalgu. Arvan, et peaksid alguses ilma igasuguste toidulisanditeta hakkama saama, kui toitud õigesti. Kaalu langetamise juures on kõige tähtsam tahtejõud ja enesekindlus. Edu!
×