Jump to content

Beltlock

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Beltlock

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.05.1989
  1. R.I.P Michael Jackson

    Järsku ilmus igale club hollywood ekraanile Michael Jackson R.I.P. Oli uskumatu, peo tuju kadus.
  2. Muusika

    Kid Cudi - Day n night
  3. SmartPost

    Tallinnas asub see nt. Rotermanni keskuses!
  4. süsivesikute lisamine

    kõlab usutavalt ja hästi. samas ühes fitness poes soovitati pärast trenni maltot ja dextrot segamini tarvitada, mis sellest arvate?
  5. süsivesikute lisamine

    Olen tihti kasutanud massilisajaid, kuid nüüd on plaan hakata kahest komponendist ise taastusjooke valmis segama. kas 1 tund enne trenni, veega segatud valgujoogile lisada Dextro't või Malto6'te või mõlemat võrdselt ja segamini? Kuidas pärast trenni? olen proovinud Trauben Zucker, aga hea meelega läheks fast sarja süsivesikutele üle.
  6. Rekordid alustades...

    mäletan, et alustasin rohkem üldfüüsilise ja rahuliku jõutreeninguga. hoolikalt meenutades oli esimene rinnalt surum max proov 60-65 kg vahel.
  7. Suvi..

    eks ebakorrapära tuleb ikka treening- ja toitumisrežiimi sisse. üldiselt proovin piirides hoida. siiski, millalgi tuleb ka puhata, kergemalt võtta!
  8. Kõhulihas ,

    õllekas tuleb ikka rasvast. ja ainult kõhulihaseid pole mõtet treenida. nagu varem öeldi, treeni mitmekesiselt. võta ette saalitreeningud ja aeroobsed, vähenda üldist rasvaprotsenti kehas ja kui just kõhu väljanägemine häirib, tee neid lihaseid lihtsalt veidi intensiivsemalt.
  9. Minu kava- tähelepanekud ja abi oodatud!

    tundub, et vähe selja harjutusi. pealegi jah, kaks päeva nädalas pole mõtet sama ja veel nii mahukat kava teha!
  10. Kava jaotus kolmele päevale

    kindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.
  11. Treeningkava

    Lihaskasvu vahe, mis tekib stabiilselt 3x10-12 või siis sinu esitatud meetodi abil treenides on arvatavasti vähe märgatav.
×