Jump to content

martviisitamm

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

martviisitamm

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.01.1928
  1. Pagana kahju , aga teades Sinu sihikindlust ja eesmärgile pühendumist , siis jään juba järgmisi etteasteid ootama. Igal juhul väga põnev ja kaasakiskuv reportaaz oli. Tänud selle eest!
  2. Palju õnne !!! Tubli töö ja 100% realiseerimine kogu võistkonna poolt.
  3. Vorm on tõesti paranenud võrreldes eelmiste võistlustega. Maitseasi , aga tundub , et kohtunikud eelistasid nendel võistlustel kvaliteedile ja teravusele üldpilti. Sa eelnevalt kirjeldasid milline korralagedus seal valitseb , siis ei imesta selle üle , kui ka hindamine käib suht pealiskaudselt. Loomulikult pole ka fotode järgi hinnangu andmine erapooletu ja õiglane . Tehnika areneb ja endal tuli selline mõte , et ka kohtunikud võiksid võistlustel kasutada nagu muudel spordivõistlustel videokordusi või fotosid võrrelda neid võistlejaid , keda soovivad välja kutsuda . See tooks välja tõelise kvaliteedi ja annaks uue aluse hindamise kriteeriumitel. Tase läheb aasta aastalt järjest ühtlasemaks ja loevad pisidetailid. Sellist mäekõrgust ülekaalu , kui aastaid tagasi pole enam ühelgi võistlusel ja kui see peakski juhtuma , siis on enam kui kindel , et tegu on ebaausa mänguga. Jõudu sulle ja tänud reportaazi eest.
  4. Kõigepealt palju õnne pulmaaastapäeva puhul. Ma arvan , et nendelt fotodelt tuleb hästi välja kuidas kulturist peab olema grimmeeritud. Sinna juurde suurepärane poseerimis oskus, et paremini silma jääda kohtunikele. Kindlasti siiani Oti parim võistlus mida olen näinud. Veteran oskas väga hästi vormi ajastada ja maksimumi võtta , tundub õige kaalukategooria olevat. Kahju , et kohtunikud ei oska seda vääriliselt hinnata .
  5. Läbi raskuste tähtede poole! Soovin Sulle häid sportlike tulemusi ja elan võistlustele kaasa pöidlad peos. FÄNN
  6. Alati, kui kokku saavad Mikk ja Ott on tulemuseks midagi suurepärast. Loodame, et seekord päädib see kuldmedaliga. Edu kõigile!
  7. Millal MM medalistid tagasi jõuavad? Mart V.
  8. Selle foto põhjal on Mikk sattunud väga heasse seltskonda. Ennustame nähtud fotode põhjal Mikule hõbemedalit. Loodame, et tuleb kuld, kuid arvame, et kuld läheb suurriigi sportlasele. Parimate tervitustega suvisest Pärnust Mart V.
  9. Kogu Pärnu linn hoiab hinge kinni pidades Mikult suuri tegusid. Perkond Viisitamm jälgib teie tegemisi tähelepanelikult. Kindlasti on pöidlad koguaeg peos ja mõtted teiega. Tervitustega talvisest Tallinnast Nössu ja Anneliis.
  10. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Super tulemused!!!!!! Õnnitlused kõigile atleetidele!!!!!!
  11. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Kuradi kahju on Nataljast , tunneme talle kogu südamest kaasa. Loodame ,et ka kohtunikud on inimesed ja mõistavad juhtunut. Omalt poolt anname edasi kõige paremad soovid ja loodame ,et Natalja peab vastu .
  12. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Pole paha! Hästi ,kui nii läheb , aga ei maksa ära unustada Olegi vabakava . Tema esitus on ikkagi ainulaadne . Seda võib väita ilma teiste esitust nägemata , vaevalt neist mõni veel tsirkuse artist on. Fännina loodan ikkagi temalt parimat kohta , kuigi pildi järgi on vist Arnoldil õigus. Ise panin ta kolmandaks ennustuses.
×