Jump to content

Stardust

Kasutajad
  • Sisu loend

    147
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Stardust

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 17.06.1988
  1. Ektomorfi toitumine

    Sellel tootel on ilmselgelt läinud vahetusse süsivesikute ja valkude andmed.
  2. AlanBStard, kas sa ikka võtsid 50-protsendise soodusmäära arvesse? Mina julgen küll kindlalt väita, et retseptiga on glükoosamiin odavam kui käsimüügis. Minule kirjutati sellised kapslid: GLUCOSAMINE PHARMA NORD CAPS 400MG N270, Raviminfo andmetel on soodustusega hinnaks ~228 krooni. Tükihinnaks tuleb seega 0,84 senti. Glucadol 400MG N180 maksab 160 krooni. Kui ma ei eksi, siis kõige odavam käsimüügis pakutav glükoosamiin on Apotheka oma, hind oli üle 90 krooni 90 kapsli kohta, sisaldab glükoosamiini 400 milligrammi (=500mg glükoosamiinsulfaati) nagu ikka. Kõiksugu Arthrobalansid (nt N120, glükoosamiini 400mg, 212EEK) ja Arthrostopid ja Bio-Glukosamine'id on loomulikult kallimad. Tõsi, olemas on ka täiendatud Plus-variandid (Arthrobalans Plus N120, glükoosamiin 400 mg, kondroitiinsulfaat 400 mg, MSM 200 mg, 457EEKvõi Arthrostop Plus N100, glükoosamiin 400mg, kondroitiinsulfaat 200mg, MSM 200mg, 370EEK), kus on ka toetavad lisaained, mida retseptiga glükoosamiinikapslites pole. Ma ei saa tegelikult hästi aru, mille vastu AlanBStard võitleb. Kui on võimalik retseptiga glükoosamiini osta, siis igal juhul - eriti pikaaegse tarbimise korral - tasub ära. Eriti arvestades seda, et odav Apotheka sari pole kõikjal kättesaadav, teiste puhul tuleb aga hinnavahe juba märgatav.
  3. Asi võib olla näiteks tablettide arvus ühe pakendi kohta. Samamoodi saab teatud kogustes Ibumetini (nt IBUMETIN TBL 400MG N50 või N100) vaid retseptiga, väiksemates pakendites osta palju tahad. Retseptiga saab glükoosamiini tunduvalt odavamalt kätte ka, muidugi.
  4. Home made protein bar

    Maapähklivõi on müügil erinevates ökopoodides. Tartus näiteks Via Naturales või Loodusperes, ilmselt ka Lõuna-Eesti Ökokeskuses.
  5. Kirjandi kirjutamiseks on ette nähtud kuus tundi, muidu.
  6. Mac Danzig-range taimetoitlane

    TANK, kunstnahast oled kuulnud? Kujutad sa ette, paljud inimesed ei jaksa majanduslikelgi põhjustel pärisnahka kanda... Riiete puhul on ilmselgelt sünteetika (ehk siis see, mida ka "tavainimesed" valdavalt kannavad) lubatud. Taksosisustuse inspekteerimine oleks ilmselt juba eriline idiootsus, küllap sellega veganid ikkagi ei tegele.
  7. Mac Danzig-range taimetoitlane

    Veganlus (või veganism), ei ole mitte ainult loomsete valkude, vaid üleüldse kõige loomsega seotu vältimine. Veganid ei tarbi isegi mett, rääkimata siis želatiiniga toodetest või karusnaha kandmisest. Väga range jälgimine tähendabki ilmselt seda, et aetakse näpuga absoluutselt kõikide koostisosade seas järge, mööndusi ei tehta. Mõned eestikeelsed lingid veganluse kohta: http://www.teaduselust.ee/taimetoitlusest.html#1 http://www.bioneer.ee/eluviis/oko_abc/aid-1206/Veganism http://www.bioneer.ee/eluviis/oko_abc/aid-22/Veganlus Ja kui nüüd kellelgi tekib küsimus, et kuidas ta niiviisi küll elab, siis siin on seda ohtralt arutatud: http://www.sherdog.net/forums/f15/how-did-...e-vegan-657860/ Ja siin on intervjuu tema endaga: http://www.mensfitness.com/fitness/288 Mees toitub köögiviljadest, puuviljadest, teraviljast, tofust ja muudest sojatoodetest. Loomseid produkte ei tarbi mitte kunagi.
  8. Mhmh. Lisaks ei soovitaks step-aeroobikat, kuna seal on väga suur kukkumisoht.
  9. Test vene armees

    Oh imet, ma ei näe ka viiendat. Pean end küll heteroks, aga ei saa eitada, et ma naisi äärmiselt atraktiivseteks ja kütkestavateks pean.
  10. 4 kg juurde.

    Teemaalgataja, sa oled alles 13-aastane. Kehamassiindeksi numbrid kehtivad üldiselt ikka täiskasvanutele. Ma usun, et küll sul vanusega need kilod ka tulevad, ju on lihtsalt vara veel. On su tervisel hetkel midagi häda? On keegi teine ka kommenteerinud, et liiga peenike oled? Kooliarst?
  11. Kreatiin

    Konsumites on ka müügil, maksab 17.90.
  12. Rasvadest tingitud kõhukinnisus?

    Vedelikku ikka tarbid piisavalt? Leivas ja pudrus leiduvatest kiudainetest ei ole mingit kasu (ja võivad hoopis kahju teha), kui vedelikku piisavalt ei manusta. Selleks, et kõht korralikult läbi käiks, on ikkagi vaja ohtralt ballastainet, sellist kraami, mida on koguseliselt palju, kuid energeetilises mõttes vähe. Kapsas kasvõi, annab vähe süsivesikuid ka, ei pea millegi arvelt ruumi tegema. Toidulisandina võetav õli kindlasti kõhukinnisust ei tekita, pigem töötab ikkagi vastupidises suunas. Aga rammusad ja toitainerikkad toidud panevad kõhu kinni küll. Ahjaa. Kui ikka vähe süüa, siis lihtsalt ei olegi seda materjali, mida väljutada. : ) (Kiivid, peet, kuivatatud ploomid, keefir võivad abiks olla. Kui ikkagi vaevas oled, pöördu apteeki.)
  13. soodustused sünnipäeval

    Partnerkaardiga saab sünnipäeval ning sellele eelneval ning järgneval viiel päeval 10% soodustust kõikide Kaubamajas müüdavate asjade ning Selveri tortide-kookide, kulinaariatoodete ning jookide pealt. Allahindlus kehtib ka Partnerkaardi partnerite puhul, näiteks poodides nagu ABC King, Suurtüki Kinga- ja Nahaärid, Nero, I.L.U. Jahipaunas kehtib sünnipäevanädalal 13-protsendine allahindlus (va tulirelvad).
  14. kui vanalt viimane aeg alustada

    Mind pigem huvitab, et kui siiani ei ole järjepidavust ning püsivust jagunud, siis miks see edaspidi teisiti olema peaks.
  15. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Igasugust aluspesu proovitakse enda pesu peale, elementaarne! Oh, mehed-mehed.
×