-
Content count
450 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Aimuu
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 02/21/1993
-
huvitav on see, et mina küll küsimusest nagu aru ei saanud eriti vaevalt mõni spetsialist ka aru saab, seleta lahti mida sa mõtled ja teada tahad
-
Kui varem osalenud pole power cupi etappidel siis ei saa osa võtta?
-
Mis need power cupi tulemuse taga olevad "punktid" tähendavad, kas mitte korduste peale ei ole see? äkki keegi seletab lahti, või olen lihtsalt ise juhm
-
no aga samas pole ka särki kas on mõtet lolli mängima tulla
-
ehk peaksin haiguse tõttu vaid power cupist osa võtma, no eks see selgub, pole enam aega teha trenni võistlusreeglitega, kui siis esmaspäeval, no eks näis!
-
Teen regulaarselt sporti ja arvan, et sport on vägagi vajalik, suhteliselt mõttetu küsitus tõesti muidu, lootsin ikka rohkem küsimusi
-
Mida see power cup endast kujutab ? oma kehakaalu surumine korduste peale? ja kui võtta osa sealt kas siis puhtmaksimumi võistlusest ka osa saab võtta? ja see ka, et kas power cup ka särk lubatud?
-
pole ennem kunagi võistlenud, võistlusreeglitega pole kunagi surumist proovinud, trennirekord rinnalt 110, hetkel haige ka, peab kiirelt terveks ravima end. tulen puhtalt kogemuste pärast. + särki pole samuti.
-
võistlen -82.5kg noored arvatavasti. Barni, sul särk on ?
-
power cupis kehtib ka 14-19 vanuseklass?
-
Plaan minna võistlema, kas noored suruvad särgiga?
-
Kevin Renno vs Kurt De Pauw - 72,5kg European WKA Title in Belgium 7 nov
Aimuu replied to Tln Thaiboxing's topic in FightClub
Kevin on väga kõva rusikas, edu ja jaksu! nina on ikka julmalt sassis teisel tüübil. -
Vaatasin, väga meeldis, ootan huviga teisi osasid.
-
110 kg rekord, kaal 77 kg vanus veel 3 ja pool kuud 16, olen 110'ga rahul, nüüd võtan kergemalt, eks näis kas proovin enne 17 saamist 115 või mitte.
-
nüüd 176/78/16