-
Content count
355 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout maxcar
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 02/02/1994
-
Joo palju vett siis läheb magusaisu ära Vähemalt minupuhul on nii. Kuid kui see ei aita siis kasvata iseloomu ning lihtsalt ära söö
-
Võtan ise hera80. Kuigi ei soovita ültse lisandeid. Võik vähendada koormust sest mis su süda 5 aasta pärast ütleb? parem söö rohkem kui hakkad keemiat võtma.
-
Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD - EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID!
maxcar replied to Ott Kiivikas's topic in Kaalust maha
On alles tahe !!! Väga viis palju õnne ! -
Vormil pole tõesti viga midagi Võik omalgi sellised lihased olla
-
Kiiresti saab aga saab rasva kilo kuu jooksul on normaalne seda koos jõusaaliga. Sööd korralikuld 4-6 korda päevas teed trenni. Peale trenni kindlasti mingi kohupiim või kodujuust või midagi sellist.
-
+Kiiroksjonil on 22 oktoobril N1-T Universalilt
maxcar replied to Indrek Viska's topic in FIT.ioksjonid
1200 -
Ott Kiivikas Põhjamaade MV hõbemedal -90kg!
maxcar replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
-
Isegi piisav viin ei tee koledast naisest ilusat. vähemalt minupuhul nii.
-
Kõik räägiva 39 pole tunda palavikku asi ongi nii. Ma ei sAA ERITI ARU ET HAIGE KUI MUL 39 PALAVIK AGA KUI 37.9 SIIS ON SELLINE TUNNE, et suren kohe.
-
süsivesikuid saan ma teest koos meega .
-
Söök alla ei lähe tõmbasin 50g hera80 ,et valku natuke saada.
-
Palavikuga ei tehta trenni !
-
Higistan nagu hull liikuda ei jõua aga söök alla ei lähe. Olen täiesti jõuetu :S Vett olen täna joond 3-4 liitrit aga tunnen et seda on ikka vähe :S Joon koguaeg ja higistan selle kohe välja aga samas on näljatunne. Kuid toit alla ei lähe.
-
Söön tavaliselt 4-6 korda päevas kuid nüüd on 39 palavik ja toit ei taha sisse minna. Kas peaks lihtsald sisse sundima? Paranen kiiremini kui söön ikka korralikuld? Joon teesid ja võtan mingeid tablette.