Jump to content

estonia007

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

estonia007

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.12.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Pulsikell

    https://pood.elion.ee/treeningseadmed Keri nii kaua kuni jõuad tomtom kelladeni ja sealt tuleb järjest mitmeid sisseehitatud südamelöögisageduse mõõtjaga spordikellasid.
  2. Igakuine võistlus - kükkimine korduste peale

    Tundub, et Erkko on foorumi kõige kõvem mees, kohe vaja lahmima ja tüli norima hakata. Teised tunnevad headest sooritustest ja maksimaalsest pingutusest rõõmu ja tema tuleb siia sappi pritsima. Siis veel oleks mingil määral õigustatud, kui ta ise ka võistlusest osa võtaks, aga oh ei. Ilusat päeva kõigile
  3. JÕUTÕSTMINE

    Sooviks ka kava 4 päeva peale jaotatuna. estonia007@hotmail.com
  4. MEDALISADU Donetsk 2010 - reportaaz!

    Koovit-1 Jürgenson-2
  5. Küsimused seoses kavaga

    mul rind väiksem kui muud lihased ja tahaks seda suuremaks saada
  6. Tervist,tahaks nõu enda kava kohta et kas peaks midagi muutma või ümber tõstma. Kava ise siis selline:esmaspäev:rind,triitseps teisipäev:õlad,jalad kolmapäev:selg,käsivarred reede:rind,biitseps Palju harjutusi ja mitu seeriat tuleks teha lihasgrupile,et massi juurde saada.
  7. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    174/67/17
  8. Trapets

    kas positiivse kaldega surumine aitab rinna keskele lihast kasvatada?
  9. Trapets

    Oleks tänulik kui keegi annaks mingisuguseid harjutusi trapetsi treenimiseks, sest ise tean ainult õlgade kehitamist. Ja teine küssa oleks, et kuidas saada rinnalihast rinna keskelt ja äärtest suureks(kaelast allapoole liikudes), sest õlgade juurest ja alt on ka hakanud korralikuks minema kuid mujalt ei saa.
  10. Rasv kõhu peal

    ju vist asi jh toitumises, sest seda pole üldse kontrollinud.
  11. Rasv kõhu peal

    ei istugi foorumis ja ei näri krõpse. Jõutrenn kolm korda nädalas ja korvpall kaks korda ja suht hea vorm on, mujal väga rasva pole ainult kõhul. Eks siis peab lihtsalt rohkem pingutama jõusaalis.
  12. Rasv kõhu peal

    Tervist oleksin kõigile väga tänulik kui antakse häid nõuandeid kuidas rasva kõhu pealt ära saada. Olen kuulnud et tehes hästi palju korduseid kõhulihastele ja ilma raskusteta. Lihas on all tugev aga paar cm rasva on ikka peal. Ette tänades
×