Jump to content

Andrek

Kasutajad
  • Sisu loend

    94
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Andrek

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 11.05.1990
  1. kohupiim

    Hahahaaaahaa:D sööd selle kõik ära ka ühe korraga?
  2. Eesti laul 2010

    Jube pask ikka kokku keeratud, mingit kohta eurovisioonilt oodata ei ole.
  3. Küsimus trenni osas ja peale trenni

    Kohupiim jura?
  4. UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!

    Kakoi kadedus? Nagu rennosport seletas, nii mõtlesin minagi. 100% puhast lihast sellise vanuse juures plus nii vähese ajaga pole võimalik lihtsalt ilma dopinguta võimalik saavutada. Aga ma ei mõtlend sellega seda, et Kaido hakkab nüüd dopingut kasutama, muidugi on 3 kuuga võimalik kehakaalu tõsta 7kg, selles polegi mingit kahltust.
  5. UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!

    Olen sinuga päri;) tundub ka suht ebareaalne, tahaks silmaga tulemust näha ja ehk mõõdate siis rasva protsenti ka, enne ja pärast kolme kuud. Eks siis näha ole seda seitset kilo lihast.
  6. Keegi pole veel ''ma ei usu, et ta puhas on'' juttu rääkinud, räägitakse hoopis, et ''poiss istub süstla otsas'' juttu.
  7. lisandid mis tõmbavad käima

    Ehk käid psüholoogi juures või külastad enne kluppi minekut tsirkust? Järelikult on s*tad sõbrad, kes meeleolu üleval ei oska hoida ja nalja ei saa. Minumeelest on kluppi kaine peaga täiesti mõtetu minna, mina vähemalt ei suuda istuda sellises mürglis ilma alkoholita.
  8. A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!

    Tokko on ikka täitsa haige inimene ju? Ei suuda enam kuidagi üle olla Kalmusest ja siis on vaja vingerdada nagu mingi suslik, paras kuradi s****kott, p*rse kerigu see terve fitness ja muu sellega seonduv jura.
  9. Rinnalt surumine

    Sinu vanuse kohta aboluutselt mitte midagi erilist, nii et lase aga edasi.
  10. Rinnalt surumine

    Tõesti uut teemat sellepärast vast teha pole mõttet, mine kekka oma sõprusringkonnas ringi selle tulemusega kui tahad, vanust sa ju ei maininud, seega täitsa tavaline tulemus.
  11. Mis sa arvad, et see läheb sinu issi taskusse või?
  12. Viimase 100. aasta suurim lumeuputus Eestis

    Pole mõtet mitu korda teema pealkirja vahetada, lund ju veel sajab:D
  13. Vajaks nõu.

    Kindlasti on mõtekas lasta koostada toitumiskava, kuid kaalu langetada ja lihast kasvata samal ajal on raske. Nende kavade järgi võid küll endale sobiva välja valida ja trenni teha.
×