Jump to content

Aas21

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aas21

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.09.1992
  1. Taavi Merisalu Blogi

    vau, jalg on ikka ebanormaalselt hea!
  2. Enforcer'i blogi

    Vorm on päris hea, muide, mis selle video taustalugu on?
  3. Rasvakiht ei taha kaduda

    Kõhulihaste harjutustega küll kõhu pealt rasva ära ei saa. Toitumine ja cardio ning natukene aega ja kannatust
  4. Silmad ning jõutreening.

    Ei ole silmaoperatsioonil käinud ning mõõdeti seda sarvkesta paksust viimati arstil ning öeldi, et unustaksin sellise asja ära Ma ise samuti läätsede kandja ning ca. 10 aastat äkki kandnud. Mul tekkiski nagu küsimus selle koha pealt, et ma üks suvi tegin kõvasti jõutrenni ning sügisel käisin silmaarstil ning miinus oli korralikult edasi läinud(1 dioptri võrra vist isegi). Niipalju kui uurinud olen, siis internetiavarustes on üpris vähe arutelu selle teema ümber. Samas kui mõelda, üpris paljud tõstvad härrad kannavad prille, vähemalt minu tutvusringkonnas, keegi neist kahjuks ei osanud ka konkreetselt teemat kommenteerida. Teie tõstatatud punkt, et veresoonte "ärritus" võib olla tekitatud silmade kuivusest on tegelikult väga hea pakkumine. Läätsede tõttu on see väga tõenäoline. Ainuke variant on vist silmatilgad? Ootaks ka teiste arvamust antud teema kohta, nii et andke tuld ja leiame lahenduse
  5. Tere! Nimelt tekkis selline küsimus, et milline on oht silmadele jõutreeningu puhul? Huvi on just selle vastu, et kui suurel määral mõjutab jõutreening silmi nõrkade silmadega inimese puhul(s.o siis isik, kellel on juba teatav miinus). Arst on mulle korduvalt rääkinud, et kui ei taha pimedaks jääda, siis peaksin treeningkoormusi/-raskusi vähendama ning tegelema rohkem aeroobsete aladega. Kuidas siis tegelikult lood on? Endal on silmad -6 ning miinus enamvähem seisma jäänud, viimased 2 aastat ei ole põhimõtteliselt raskeid trenne teinudki. Olen märganud, et pärast suuri pingutusi silmakapillaarid paisuvad päris korralikult ning pärast trenni on veel kuni 1-2 tundi sooned "ärritunud". Saan aru, et tegemist on sellega, et jõutreening vajab maksimaalset pingutust, mis omakorda tekitab vererõhu tõusu ning sellel on omakorda mõju silmakapillaaridele, aga kui tõsine asi on? Kas peaksin jääma rahuliku treeningu juurde või võin ka episoodiliselt jõutrenni teha? Kui jah, siis milliste kripteeriumite alusel ning mida tuleks kindlasti järgida. Ette tänades.
  6. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Küsiks siis mis funktsiooni täidab kettidega tõmme,mis otstarve sellisel jõutõmbe viisi on?Kas selline tõmme arendab just seda lõpufaasi või mida?
  7. Toidulisandite valik

    Ei tea kas ma nüüd päris algaja olen, 3 aastat treeningstaazi on taga.
  8. Toidulisandite valik

    Sooviks alustada toidulisandite kasutamist, kuid ei tea, mida osta ning kuidas tarbida. Plaan oli esialgselt võtta proteiine, kreatiini ning taastajat, ehk mõni asjapulk oskab mulle igast kategooriast mingi soovituse anda ning võibolla ka mõne näpunäite ? Ette tänades, Aas21.
  9. Asi on nüüd üle läinud, võtsin nädala 2 puhkust ning nüüd väga hea olla, suur tänu kõigile abistajatele!
  10. Mul ma usun, et esimene aste. Tuli seoses sellega meelde, et ma olen võimlas külmalt käinud jalgpalli mängimas ning äkki seal ära tõmmanud ? Nagu meie mängimine on nii, et lööme peale jms, ikka täie rauaga Lüües annavad ka kubemelihased tunda, aga muidu nagu väga hull ei ole, käimist ei sega ning jooksu ka mitte. Suur aitäh sulle ning eks ma annan puhkust neile!
  11. Sellega tegemist ei tohiks olla. Pole mingit kõrget kohta vms. Seest nagu, kubemelihase sees on selline terav valu, mõlemal pool, selline tunne nagu poleks need lihased harjunud raskusega, millega hetkel trenni teen(teen hetkel enda jaoks väga raskete raskustega trenni). Sellel pildil http://media.summitmedicalgroup.com/media/...es/groinstr.jpg on see koht umbes seal Adductor Magnus Muscle üleval nagu jalaga ja keha vaheline lüli vms
  12. Tere! Tekkis selline probleem, et kubemelihas hakkas valutama. Kui teen kükki, siis sirgu tõustes on väga valus ning pärast seeriat valutab veel nii mõndagi aega, sama kehtib ka jõutõmbe kohta. Ei oska mitte midagi tarka teha ka, siin kus elan ei ole korralikke arste samuti ning linna ei tahaks ennem minna kui midagi selgem. Kui tõusen sirgu, siis on sealt kubemelihase piirkonnas selline terav valu, mis küll otseselt treeningut ei sega, aga äärmiselt ebamugav on. Kas keegi oskab öelda, mis võib selle põhjuseks olla ? Lisan ka niipalju, et teen korralikult sooja ning venitan samuti. Ette tänades, Aas
  13. Trenn ei too tulu ..

    Kurat , sai uus treeningkava võetud ning väga väga rahul olen . Tõstsin ka raskusi ja kõik on väga super , ainuke probleem on söömine , liccalt ei suuda süüa . Isegi hommikul ei lähe midagi alla , lõunas paar saiakest ja õuna vms ning õhtul söön vb mingi pool kaussi suppi ja paar võileiba , aga rohkem ei lähe ..
  14. Õlaprobleemid

    Vabandust , küsimus on , et kas kellegil on sarnane probleem esinenud ja oskab kuidagi ravida ning kas on mõtet läbi valu treeningut jätkata ?
×