Jump to content

Tarvi123

Kasutajad
  • Sisu loend

    49
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tarvi123

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.11.1977
  1. Nalja peab saama Tubli ettevõtmine, motiveeris noori ja tõi naeru paljudele nägudele...nii peabki! Edu.
  2. Marek Mr.Mesi Liiva jõudis abieluranda!

    Ideaalne paar. Õnne teile! Masseerige teineteist hellalt
  3. Wow . Ma teadsin, et sa painduv oled aga see on ikka kõva sõna. Respect mees . Kas oledki kogu aeg niimoodi spagaadi maha saanud, kas küljepeale ka? Või oled mingist ajast seda eraldi treenima hakanud?
  4. No natuke tundub, et teema nimi peaks olema stereotüübid, kellest kaarega mööda käiakse . Palju te siis ikka seda teist inimest tunnete. Esmamulje tekib 8 sekundiga muide ja hiljem on raske seda muuta (sugugi mitte võimatu). Paljud liigitatakse lihtsalt lambist mingtesse sektoritesse a'la; dressides - raudselt lasnamäelt või rullnokk, kiilakas - kindlasti mingi pätt, ülikonnas - ego on arvatavasti laes jne. Ja eks mehed ( ma ise kaasa arvatud, kuid püüan ennast muuta), kui näevad kena neidu miniseelikus üksi või sõbrannaga ringi jalutamas, kes võib olla ei märka ümbrust ja kellestki välja ei tee - raudselt ülbikud, kui vaatab liiga palju ringi - mingi l-ts kindlasti otsib sponsorit või kui tuleb trennist, siis arvatavasti on juba mõne rulli naine Ja kui te olete neid juba tundma õppinud ja nad ongi sellise tüübi sarnased, siis kaarega mööda käimine on juba hiljaks jäänud. Aga minu arust ei pruugi teine väliselt sarnane inimene ka samasuguse iseloomuga olla, et teda vältida. Võib olla on päris tore inimene .
  5. MMA naised...

    Tehnilise taseme pärast küll mingisugust "piinlikust" ei pea tundma. Lahtine, nauditav fight. Tundus, et kumbki neist ei tahtnud maas seda võitlust pidada. Kui rääkida tasemest, siis päris palju meeste cage fight'e on selle kõrval ikka köki möki, kus vehitakse huupi ja puudub arusaamine elementaarsetest kombodest. Kui tutvuda nende naiste treeningute mahuga ja tehnika lihvimisega, siis ei ütleks midagi halba. Iseasi, kas selline "sport" sobib naisterahvastele on juba omaette teema.
  6. Rasvarikas toit teeb lolliks ja laisaks

    Head uudised.. olen niigi loll Mul tekkis ka kerge hirm.
  7. hiljutine Forte's ilmunud artikkel. Rasva jutt Nii palju siis rasvade kasulikuse propageerimisest. Ei tea, mis rasvu nad neile rottidele sisse söötsid . Artiklis pole sõnagi kasulikest rasvadest, vaid friikatest, pizzadest ja viinerisaiadest. OK 55% on ikka päris suur rasvade osakaal aga ikkagi väga küsitav eksperiment. Kas hakkame nüüd ketoosis lollimaks jääma? Või olen ma millestki täiesti valesti aru saanud
  8. Piinlik nokout MMAs?!

    Piinliku ei ole siin midagi. Kes midagi kohtamislöökidest teab, see saab kindlasti aru, et Silva meisterlikus tegi selle võimalikuks. See, et see selline möödaminnes löök tundub, annab lööjale ainult pluss punkte. Siit ka õppetund, ükskõik kui lihastes sa ka poleks, lõua otsa ei kasvata midagi (kui sa just Chuck Norris ei ole, kes ei saa habet ära ajada, kuna seal pidavat kolmas rusikas olema ) ja iga vend kes sinna obaduse saab võib sama "piinlikult" külili käia.
  9. Fight Night V

    No eks budget seab ka omad piirid, masu käib ju Pealehakkamine on kõige olulisem. Tubli töö, ainult, et Kevini sünnikuupäeva võiks vähe õigemaks muuta. Edu ja kordaminekut! Raudselt tulen vaatama.
  10. Raksumine

    Minu järele proovitud teooria põhjal on see raksumine põhjustatud mingi vedeliku puudusest (mitte alkohol ). Ise raksun hullupööra ja seda juba väiksest peale, midagi muud pole põhjustanud, peale ragina. Siis õnnestus mingi aeg veeta ikka märksa soojemas ja vast kõige olulisem, niiskemas kliimas. Tunned ennast kergelt nagu pundununa ja lihased on ka rohkem vormis ja ei mingit raksumist. Isegi kui väga üritada. Nii, et siin vast süüdi meie suurepärane aasta keskmine +6 kliima ja võimalikult ka selle võide (mis iganes ta peen teaduslik nimi siis on) vähesus, mis liigeseid õlitatuna peaks hoidma.
  11. paparazzi . Nagu Elu24 juba või Buduaar
  12. YouTube videod

    See kodanik on siit juba vist kunagi läbi käinud. Sitkust paistab mehel olevat, kuigi jalad tunduvad nagu 2 makaroni. Aga ega siis getos keegi jooksma ei hakka ja autost välja pole vaja tulla
  13. Korvpall

    Korvpalli "oskused" arenevad ikka korvpalli mängides. Tugevda jalgu, et teistest kõrgemale hüpata ja lauapallid kätte saada või üle teiste käte visata. Tee näiteks kükke, etteastumised hantlitega. Väga hea on hüppenööriga hüppamine kuna vatti saab terve keha + tuleb ka parem vastupidavus. Edu.
  14. Keskerakond täiendas oma ridu noorsportlasega

    Väga õige. Üks põhjustest, miks ma seda saiti regulaarselt külastan on pädevad inimesed spordi ja tervise alal ning see OLI vaba igasugusest delfi, K2, Võsa Petsi laadsest jurast (poliitika käib kindlasti sinna alla). Nüüd on aga suht tihedalt hakanud tulema igasugu ime arutlusi palju keegi juua jõuab ja siis veel keskerakond (no tule taevas appi ). Loodaks selle saidi sihukesest saastast vaba hoida. Äkki on juba kõigest fitnessi alasest ära räägitud ja postitatud? Tehtud. Võiks siis kõik nulli tõmmata ja otsast peale hakata Natuke küüniline sai vist see postitus aga kriitilised ajad nõuavad kriitilisi tegusid
×