Jump to content

kadrosoft

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

kadrosoft

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev February 25

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Abi

    Eks ta vaikselt tuleb ikka, kui vaeva näha endaga. Mingil hetkel harjub keha selle treeninguga ära ja vajab vaheldust. Üks variant jõusaalis kergelt raskusi liigutada või midagi uut välja mõelda (uued harjutused, lisaraskused harjutustel). Kõik sõltub eesmärkidest muidugi. Ise tegin ülaltoodud kava 1-2x nädalas lisaks jõutreeningutele ning eesmärgiks oli eelkõige arendada võimet keha kontrollida. Levinud on vastus: uuri foorumis ringi, loe vanu teemasid.
  2. Abi

    Seljalihased ja kükid ka juurde. Ise tegin kunagi sellise kava järgi kodus: Kätekõverdused (lõpp enne kurnatust) Lõuatõmbed nii palju kui jõuad Keharaskusega kükk x25 Hüppega kätekõverdus x10 Plank 45sek Kõikide harjutuste vahel 45sek puhkust ja 3-4 ringi läbi. http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/5/63 siin ka igasugu keharaskusega harjutusi.
  3. Õhtune trenn

    Ei näe põhjust miks mitte. Võid näiteks kükki ja kosmonaute(toeng lamangusse, sealt kükki ja üles hüpe, tagasi toeng lamangusse je) ka teha. Mitu ja suured hantlid sul on? Neid saab ka kindlasti veel kasutada. Peale trenni midagi sööd ka?
  4. Pealkirja järgi jääb mulje, nagu ainult naised võistleksid. Koha peal filmiti ka ainult naisi, miks meie tugevatest meestest ei räägita? (AK)
  5. Jogurt peale trenni

    Aga klaasike jogurtit hommikusöögi kõrvale? Ma mõtlesin, et kui soovitatakse piimatooteid siis ehk hakkaks hommikuti söögi kõrvale jogurtit jooma mahla asemel.
  6. Suvi..

    Juulikuu on see raske kuu, kui palju igast reisimist jne. Õnneks Eesti ilmad on viimaselajal nii kehvad, et nii mõnigi reis jääb ära... Üldiselt saab suvel enamus trennid kohal käidud, kuna alles teine kuu jõusaali saab täis, siis tuleb praegu eriti hoogsalt teha.
  7. peale trenni

    Banaanimaitseline kohupiimatoru + sisselõigatud banaanitükid. Viib keele alla.
  8. Kõige kiirem allavõtmis meetod

    Joo palju vett. Tõenäoliselt joosta on sul ülekaalulisena ebamugav ja liiga väsitav, seega ujumine oleks hea variant. Toitu lahjadest toitudest (juku juust, teraleib, või asemel merevaik) ja vähem magusat. Samuti mingeid harjutusi, nagu kõhulihased, kätekõverdused (esialgu põlvedel nt), seljalihased.
×