Jump to content

Melder

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Melder

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.02.1986
  1. Põnevaid leide toidupoest.

    Sattusin kuu tagasi rääkima ühe ametnikuga ja küsisin, et kuivõrd usaldusväärne on tootepakendil esitatud info. Ta muigas ning hakkas naerma. Reaalsus pidi olema see, et keegi ei kontrolli ei Eestis ega Euroopas seda, mida tootja sinna pakendile kirjutab. Lisaks pidi olema lubatud kolm erinevat arvutusmeetodit, millest igaüks annab märkimisväärselt erineva tulemuse. Samuti pidi olema õiguaktidega lubatud ka teatav eksimisprotsent, mis pidi aga olema nii suur, et isegi kui keegi hakkaks kontrollima, siis enamasti siiski sinna väärtustesse mahutakse. Seega tundub, et Eesti eetikakeskkonnas pole mõtet poes väga näpuga järge ajada ja grammi täpsusega kõike planeerida
  2. Surumiskava Kaidolt

    kuna surumisharjutused senises trennis üsna tahaplaanile jäänud, siis tasuks seda muuta (ehk siis nimetaks end pigem algajaks). ehk paned ka mulle kava posti. preferento(a)hotmail.com
  3. Valk või massilisaja

    tänaseks olen aru saanud, et hommikul või isegi eelmisel õhtul tehtud plaan, kuidas mu päevad võiksid minna ei klapi reaalsusega üldse. Pidevalt midagi muutub ja venivad tihti isegi öötundidele välja. pulbirvaru autos hoida on väga lihtne. toitu ju mitu päeva kuumas autos kaasa ei tassi. sheiker mahub kah istme kõrvale ootele ning vee või piima leidmine pole ka keeruline.
  4. Valk või massilisaja

    Hiljuti olin veel mures, et kuidas kaalu alla saada. Nüüd on asi teist pidi käest ära - kaal on liiga all. Tean ka põhjust - suvel olen aktiivsem ja regulaarne söömine ei tule kohe üldse välja. Lootsin, et kaalulangus jääb pidama aga ikka 0,5-1kg nädalas vähemaks. Peegli järgi õnneks pigem rasvakihi arvelt. Otsustasin, et ärajäävate toidukordade asemel võtan siis vähemalt joogi kujul toidu sisse. Seega, kui eesmärk on kerge kaalutõus, kas siis pigem valk (mis mul on olemas) või peaks ostma massilisaja?
  5. Mitmeosaline toidukarp

    Põhimõtteliselt on Eestis neid müügil küll aga vaid netist tellimisega. Ma tahaks enne tellimist näha ja katsuda, seega jätkan poodidest otsimisega http://www.foodcontainers.eu/sailituskarbid/plastikust-sailituskarbid/klassikalised-sailituskarbid/ristkuliku-kujulised/jagajaga.html?dir=asc&limit=30&order=price
  6. Mitmeosaline toidukarp

    Kas keegi oskab soovitada poodi Tallinnas, kus võiks müügilt leida mitmeosalist toidukarpi
  7. Ehk viitsite põgusalt kirjeldada, kuidas tunnete treenides seeriate lõpus oma lihaste kurnatust ja nö „täis” tunnet? Olen avastanud, et ise treenides kogen seda harva. Selle asemel on mul seeria lõpus lihas lihtsalt nö tühi ja tuim. Ei tunne enam ei lihast ega pingutust lihases. Loogilisel peaksin ju just lihast tundma ja sellist venitus/rebenemis tunnet? Samuti taastuvad lihased väga kiirelt ja "täis" tunnet ei jää. Ehk teisisõnu näiteks 9 kordust jõuan kenasti teha ja 10. kord lihtsalt puudub igasugune jõud lihases. Ei ole võimalik pingutada ja vahet pole kuidas üritan, siis raskust enam üles ei saa. On normaalne, et see nii järsku tekib? Üsna hirmuäratav, sest ei taha mõne raskuse alla lõksu jääda. On ehk kellegil sarnast kogemust ja kuidas seda vältida?
  8. Keha kalorite muundamise kiirus

    võiks siis eeldada, et seni kuni toit seedub, seni on aega ka sealt saadavat kasutada? ehk siis kui tunda juba tühja kõhu tunnet, siis vajalik on ära kasutatud ja ülejääk kas varudesse või vetsu suunatud?
  9. Toitumise üks põhitõdesid on, et inimene võib süüa kõike, seni kuni sellest saadava ka ära suudab kulutada. Küsimus on aga selles, et kui päris kõike ära ei kasuta, siis kui kiirelt keha hakkab kaloreid pekiks talletama? Ehk teisisõnu, kui kaua võib keskmisel inimesel olla aega kulutada seda, mis on sisse söönud. Mõtleks kahe variandi peale: õhtul näiteks vanaema sünnipäev ning laud head ja paremat täis. Järgmine päev plaanis üksjagu füüsilist tegevust ja energiatarbimine tavapärasest suurem. Kas õhtune patustamine võiks olla lubatud või pigem jõuab keha juba üleliigse ööga pekiks paigutada ja edasine kulutamine juba vaevaline? päeval palju toimetanud ja kaloreid kulutatud rohkem kui tarbitud. Ehk siis kaalust alla võtmine. Õhtul taas vanaema pidulauas. Hulluks ei lähe ja üle ei söö. Keha saab oma valgus ja rasvad kätte aga kuna peale söömist tuleb öö, kas siis sissesöödud süsivesikud kasutab defitsiidis olnud keha ka siiski ära või pigem jäävad üle ja suunduvad ka pekivööks?
  10. Puusad ees ja selg nõgus

    Mure selline, et puusad on liiga ees, sellest tulenevalt selg nõgus ja kõht ka ees. Seistes ei saagi selga sirgeks suruda. Leidsin siit samast ühe artikli, mis rääkis istumisest tekkinud puusapainutajate liigsest kokkutõmbest. Soovitusega teha venituseks pikki väljaasteid. Neid ka teinud Kas on veel häid ideid ja soovitusi, mida selle probleemi likvideerimiseks nii kodus kui jõusaalis teha võiks?
  11. Tere Kas massilisaja ja L-karnitiini koos tarbimine on halb mõte? St kas nende mõjud näiteks üksteist neutraliseerivad? Teen trenni ja vaatan mis söön aga pekipõletus on jäänud seisma ja tundub, et lihasekasv ka peatunud. Annaks korraks mõlemile hoogu juurde
  12. Hey Tubli (Y) Jäi silma viimase video harjutud plokil. Oled ise selle kummi omale kuskilt hankinud?
  13. Pekist priiks

    Tere Mure üsna konkreetne – kuidas saada kõhult pekki vähemaks? Teen üsna regulaarselt trenni ja käed, jalad ning selg on mul kena joonega nii nagu olema peaks. Seega kardan, et pekipõletusdieedid kaotavad lisaks kõhule ära ka lihased, millega tänaseks rahul olen (kui olen seni erinevatel põhjustel oma toitumist vähendanud, siis on lihasmass ka väga kiirelt kadunud) Kõhu peal on korralik üle vöö kippuv pekikiht. Õlud ei joo aga õllekõht on. Mis on efektiivseimad harjutused just sealt peki põletuseks?
  14. Treeningmenüü otse poeletilt

    Tänud. Katsetan. Siiani olen haaranud mõne kanakoiva ja näiteks kartulisalati või siis soojast letist ploffi. Täna katsetasin kodujuustuga. Ühest portsust sai kõhu kenasti täis aga umb tunni pärast on juba kergelt hõre olla.
  15. Treeningmenüü otse poeletilt

    Hea pakkumine. Olen neid aeg-ajalt söönud aga peale trenni ühest-kahest pakist kõhtu täis ei saa. Kas äkki piimaletist leiaks midagi?
×