Jump to content

flower

Kasutajad
  • Content count

25
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About flower

• Rank
    Algaja
  1. kelle jaoks lill, kelle jaoks mitte..
  2. aktivist l2ks sassi s6naga kulturist
  3. haaaaaahaaaaaaaaaaaaa, see oli hea nali tead parem siis kustuta 2ra see teema(ma kahjuks ise ei oska kustutada) nyyd tean, et ei tasu mitte midagi siis foorumise kirjutada, teie kulturistid ainult oskategi spordist r22kida.
  4. Ma ei saa aru miks inimesed nii rumalad on? Mu t2di s6itis Venemaale ja piiripeal talle oeldi "Miks teie eestlane siia tulite, te olete meie riigi vaenlane. Mu ema on eestlane isa venelane ja oskan m6lemat keelt ja nt. kui ma r22gin oma emaga poes venekeeles, siis m6ni eestlane vahib kurja pilguga. Ja see, kui Venemaa ja Gruusia vahel oli s6da, siis k6ik r22kisid, et venemaa alustas, kuid tegelt alustas Gruusia. See, et Adolf Hitler oli kuri inimene ei t2henda ju et k6ik sakslased on kurjad ja n6medad. Ja see, et Jossif Stalin oli kuri ei t2henda ju, et k6ik venelased on kurjad ja halvad. Kui me s6brannaga ykskord koolist koju l2ksime siis venetydrukud olid seal ja hakkasid ylbitsema, me s6brannaga l2ksime minema ei pannudki neid t2hele.See, et m6ni venelane n6me on ei t2henda ju et k6ik sellised on. Ja veel tulid meiega eesti tydrukud ylbitsema, kuid sellep2rast ma ju ei vihka k6iki eestlasi. Kas teil on nii, et tuleb mingi nt. Hiinlane ylbama ja peksab teid l2bi, kas te hakaksite k6iki hiinlaseid vihkame(see on k6igest n2ide). Venelased tapsid mu vanaema isa maha, aga vanaema ytles, et ei vihka venelasi, sest inimesed ei olnud syydi, oli syydi k6igest yks inimene(v6i paar inimest, mitte terve rahvas ju) Ja veel sakslased tapsid mu vanaema venna 2ra s6jas, kuid vanaema ytles et ei vihka sakslasi, nemad pole ju syydi, vaid syydi oli yksainus inimene. Kui mu jutt on teie arvates n6me ja igav, siis v6ite selle 2ra kustutada(seda te juba oskate teha:) ) Ma ei kaitse venelasi ega sakslasi ega kedagi muud, lihtsalt tahan, et te ytleksite mulle, mis nendel inimestel viga on, kes vihkavad riiki ainult sellep2rast ei yks jobu sellest rahvusest talle liiga tegi. Ja miks see piirivalvur mu t2dile nii ytles.miks miks miks??????????????????? vastake k6ik palun... (ma arvan, et rahvus ei loegi, igas riigis on halbu kurjategijaid ja igas riigis leidub ka h2id inimesi)
  5. paar kysimust AINULT meessoost isikutele

mehed ei m6ista naisi, naised ei m6ista mehi.
  6. paar kysimust AINULT meessoost isikutele

See teema oli tegelt m6eldud meestele, aga kui soovid siis v6in vastata 1.)tavaline mees, ei pea mingi macho olema;aus;s6bralik. 2.)Ei meeldi sumod, ega luu ja nahk ka ei meeldi, kerge ylekaal v6ib olla(selle pisiasja saab lahendatud-kohe j6usaali ) 3.)kindlat eelistust ei ole.lihtsalt aus ja s6bralik,normaalne v2limus. 4.)vanameest ei tahaks,narkomaani,joodikut, ei taha;terroristi-v2gistajat-maffiat-palgam6rvarit(yhes6naga kurjategiat)ei tahaks.(lillat ka ei tahaks) Aga ega siis ainult minu vastusega ei saa te teada millised mehed naistele meeldivad,k6ik inimesed ju erinevad-m6nele meeldib peoloom, teisele j2llegi rahulik.Kui tahad t6esti teada millised mehed naistele meeldivad, siis tee uus teema"kysimus ainult naistele"
  7. paar kysimust AINULT meessoost isikutele

t2nud vastanutele. paljud kindlasti teist arvavad, et otsin meest/isast/poissi jne, aga see ei ole nii. Nende vastustega sain teada, mida poisid naiste/tydrukute juures k6ige rohkem vaatavad.(Ja see ju ikkagi vaba foorum, mida rohkem kysimusi seda huvitavam on ju foorumis olla.Kujutage ette, et mitte ykski inimene ei kirjuta kysimusi,siis polegi ju millegile vastata ja foorumid lihtsalt "surevad v2lja" Kui on veel keegi kes ei vastanud, siis v6iks ikka vastata Aga sundima kedagi ei hakka,teie vaba valik.
  8. Harjutused istudes

oihhhh sain valesti aru.. aga sa v6id ju lihtsalt kange t6sta v6i k6hulihaseid teha
  9. Harjutused istudes

ma eriti ei usu, et sellest on abi, aga proovida ju v6id http://www.parkinson.ee/h/harjutus2.htm vaata 13,14,15 peatykk
  10. 1 kuuga alla maximum

t2nx kui ma vaid oskaksin nii h2sti inglise keelt
  11. paar kysimust AINULT meessoost isikutele

Ma ei otsi endale meest, lihtsalt huvip2rast kysin. (v.a mina)- miks sa siis jaanitulel pole?
  12. 1 kuuga alla maximum

mida kykkide tegemine yldse annab? kunagi kickboxingu treener ytles mulle, et peaksin palju kykke tegema.Ma ei saa aru milleks.