Jump to content

köh-köh

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

köh-köh

  • Tase
    Vaatleja
  1. Spordiarstid

    Samad arstid, Virve Vask jt., kes enne olid Tõnismäel on nüüd Spordimeditsiini Sihtasutuses. See asub Audentese kooli ruumes Tondil ja teha saab täpselt samu teste mida nõukogude ajal ja veel teisigi lisaks.
  2. Jooks VS Pulss

    Rasva põletusega on nii, et kui sa jooksed tund aega näiteks pulsiga 165 ja tarbid 1000 kcal-i siis sellest näiteks 35% on rasva, seega 350 kcal-i, aga joostes tund aega pulsiga 135 tarbid sa ainult 800 kcal, aga sellest 60 % on rasva, seega 480 kcal-i. Kõrgema pulsisagedusega joostes tarbid sa peamiselt süsivesikuid.
  3. Jooks VS Pulss

    Aktiivne rasva põletus toimub aeroobses reziimis treenides, tavaliselt on inimese aeroobne piir pulsisagedusel 140, on ka erandeid. Kuis sul joostes pulsiga 160 ei teki probleemi rahulikult rääkida ja hingeldama ei aja siis võib sinu aeroobne lävi ollagi 160. Parem on seda kindlaks teha spordiarsti juures. Kui mina hakkasin 2 aastat tagasi üle pikka aja spordiga tegelema siis pidin umbes 3-4 kuud tegelema ainult kõnni või kiirkõnniga kuna jooksu puhul tõusis pulss üle 145 (minu aeroobne lävi). Praeguseks võin joosta üsna kiire tempoga ilma, et pulss tõuseks üle 145. See on treenimise asi kui kiiresti sa võid joosta ilma pulsi tõusuta üle aeroobse piiri.
  4. kergejõustik

    Arvan, et praegu pole küll mõtet käia hallis, väljas küllalt kena ilm. Meie käime koos Nõmme KJK-s, enamus on muidugi noored 16-20 aastased aga mõned vanemad, kes teevad oma lõbuks, on ka ning samuti treener. Kui sulle Nõmme kant sobib siis võta ühendust. Mart 50 73 130
×