Jump to content

Terviseks

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Terviseks

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.11.1986
  1. sai:D

    Nii palju kui kuulnud olen, siis sai aitab sul rasva koguda.
  2. Vesi ja rasvapõletamine

    Siin on oluline kindlasti ka see, et kas me "surma saamise" korral räägime kui palju vett sa päeva jooksul tarbid, või kui palju sa ühe korraga tarbid. Siin on päris vastuolulisi lugusid. Viimaseid linke lugedes nagu julgeks kohe 3,7 liitrit päeva jooksul tarbida (ise olen 90 kg hetkel, 40 ml vett keha 1kg kohta päevas teeks kokku 3,6 liitrit ja 50ml puhul 4,5 liitrit mis ongi gallon üks US mõõdu järgi teine UK mõõdu järgi, trenni 2-3 nädalas praegu). Varasemate linkide põhjal hakkaks nagu kartma veejoomist. Ei teagi mida teha nüüd (pani mõtlema, et kui paljud tõsised õllemehed maha kärvavad)
  3. Vesi ja rasvapõletamine

    See esimene link: umbes 3 liitrit on soovitatav vee kogus joomiseks päevas. + öeldakse, et kui sa päeva peale jood, siis arvata võib, et midagi ei juhtu Aga kui sa korraga kulistad suuri koguseid, siis võib jamaks minna. See teine link: Naine jõi 2 gallonit järjest. See on umbes 7,4 liitrit vett järjest. Seal on öeldud, et ohtlik on sundida keha vastu võtma suuri koguseid vett lühikese aja jooksul - umbes 1 kuni 2 tunni jooksul. Soovitatakse juua vastavalt sellele kui janu tekib ja eluviisist ja toitumisest. See kolmas link: Räägitakse 1,2 liitrit päevas ja et oht tekib ainult kogustega mis on väga palju suuremad. Lisaks inimesed kellel on neerukivid olnud, soovitatakse 2-3 liitrit päevas võtta. Eks igal pool räägitakse igasugu erinevaid asju, selleks olekski tore kui keegi inimene, kes teab asjast võib-olla, et professionaalsel tasemel annaks hinnangu Need kolm linki küll midagi konkreetset ära ei vastanud. Lisan ühe huvitava linki vee kohta: http://stronglifts.com/how-much-water-shou...-drink-per-day/
  4. Vesi ja rasvapõletamine

    Tere, Tahaksin küsida kas vastab tõele, et umbes 1 gallon (~3,7 liitrit) vett tuleks päevas ikka ära juua, kui on tahtmine rasva põletada? Ma küsin põhiliselt sellepärast, et pole ise proovinud, kuid googeldades leidub sellist juttu igaltpoolt ja tahaks teadjatelt kinnitust saada. ;uuendus: Väide: Külma vett umbes pool kuni 1 gallon (~1,83 kuni ~3,7 liitrit) päevas juues on võimalik kuu jooksul kaotada peaaegu 0,5 kg rasva (1 nael). (teatud piirini arvatavasti) Ma lugesin, et kui keha ei saa küllalt palju vett, siis keha teeb kõik selleks, et hoida iga viimase kui veeraasu endas mis ta saab. Nii imelik kui see ka ei tundu kui sa küllalt vett jood peaks keha hakkama kaotama keha veekaalu - kuna ei ole vajadust varustada vett nii palju, sest pidev varustus on olemas. Veel üks imelik asi mis seal võiks olla. Keha kulutab energiat, et seedida toitu ja ka vett. Kuskilt lugesin, et soovitatakse juua jääkülma (arvata võib, et mitte liiga külma siiski) vett, kuna keha peab siis kulutama lisaks energiat, et seda vett soendada - seedimiseks peab temperatuur ka õige olema. ;/uuendus: See kõik on päris huvitav, aga tahaks ka paikapidavuse kohta teada. Tänan vastuste eest.
  5. Lõuatõmbed

    Ma tänan, sellepärast ma siia foorumisse tulingi Aitäh juhenduse eest kõigile.
  6. Lõuatõmbed

    Tere, Olen käinud juba üpris hea aja jõusaalis (teine aasta läheb) ja mul on mure. Pärast seda aega ma ikka ei suuda lõuatõmbeid teha!! (pole muidugi spetsiaalselt selle sihiga midagi teinud) Ma ise usun, et mu trenn on olnud edukas, olen ikka tublisti arenenud, üleni, selg ja kõik. Pean ütlema küll, et spetsiaalselt õlgu ma treeninud palju ei ole. Olen suht laiaõlgne 187 pikk umbes 86 - 87 kg Ma paluksin abi ja minu küsimused oleks: Mis lihasgrupid mängivad rolli kõige rohkem lõuatõmbes? Kas kellelgi on sama asi olnud lõuatõmmetega ja on sellest jagu saanud? Kas keegi oskab häid soovitusi anda mida ma peaks/ei peaks tegema? Ma tänan iga vastuse eest ette ära
  7. Õlaprobleemid

    Tere. Umbes augusti keskpaigast sai alguse õlavigastus, arvata võib, et pingutasin kas raskusega üle või tegin lihtsalt mingit harjutust õlapäeval lohakalt/valesti. Nüüd on umbes 3 kuud möödas ja ikka annab tunda - Selline tuim valu, ei teki liigutades, trenni tehes. Pigem pärast trenni ja kui ma niisama paigal istun. Ortopeed ütles, et liigestega on ok. Ma nüüd ei tea mis teha. Trenni saan teha, kuid see õlavärk võiks ära kaduda. See on näiteks tunda kui kopsud täitsa täis tõmban. Katsudes ei ole midagi häda. Justkui selja "tiivakondi" juures oleks see põhiline ebamugavus tunne niisama - valu korral levib kaela ja lõua alla, vahest rinnale. Kas oleks mulle äkki mõnda head soovitust? Aitäh.
  8. Pidevalt korduvad küsimused foorumis

    Samas info uueneb - foorum elab. Sellist asja on ainult oodata. Muidu käiksime kõik ainult otsingus surfamas ja ei oleks enam sõbralik suhtlev kommuun
  9. kas lihaserebend?

    Tere. Oleks ka küsimus vigastuse kohta. Kusagil parema õla juures on mingi vigastus, teatud asendites käib valu läbi, levib nagu lõuani, kõrvani, rinnani ja selja juurde. Niisama katsudes ja paljusid liigutusi tehes ei tule valu esile. Viimasel ajal natukene paremaks asi läinud, kestnud aga kusagil 2 nädalat. Pealt ei ole midagi näha(st pole sinikaid, punetusi, paistetust). Näiteks kätekõverdusi annab teha, aga lõuatõmbel lööks tugev valu trapetsisse. Millega tegemist võiks olla?
  10. @ MP Sappiga võrdleja Kusjuures kui vaadata MP treeningvideot siis vend ikka kargleb seal ringi, 11 aastasest peale seda X võitluskunsti + 7 aastat poksi pole ka väike asi. Mees tundub video järgi olevat ulmelises vormis + veniv. Ainus spekulatsioon mida julgen teha on see, et MP-d Sappiga võrrelda on küll ikka liig. P.S. kuna MP on nii kõva mees juba, siis temal pole raske oma treeningrutiine muuta, et võitlemiseks valmistuda. Kõike võib oodata.
  11. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    @imemehe nägija Madal kaal = palju lõuatõmmet isegi ilma trennita Olen ka näinud "imemeest", pikkus vist umbes 165cm kaal 48 võibolla, tõmbas ka 40 lõuksi, lihast iseenesest polnud ollagi.
  12. Kardiotreening

    Ma mitte pahapärast ei ütle... kuid ma nägin see suvi tüüpi kes oli kõhn nagu piitsavars, tema kobe tüdruk nägi välja kaks korda suurem.. poisil oli sixpack väljas ja ma hakkasin tahtest tahtmata lihtsalt naerma möödaminnes :S. Kõhnutamine pole seda väärt, parem võta kaalu juurde, hiljem aega küll ju rasvapõletuseks. Suvi peaaegu läbi ka.
  13. Võitluskunsti tarvete poed

    Tundub kaupa olevat, kuid see leht on suht halvasti tehtud, ei leia midagi üles
  14. Võitluskunsti tarvete poed

    Tere. Kas keegi teab mõnda Internetipoodi mis tegeleb võitluskunstitarvete (kaitsmete jne.) müümisega? Ka eesti poed sobiks budopunkt.ee tean, kuid valik ei ole sobiv. Tänan ette!
  15. Sapp on huvitav tegelane. Selles videos küll kõik tümitasid teda - näiteks see koht kus Le Banner Sappi nuhtles. Kuid mis nägemata jäi oli see, et esimeses roundis nuhtles Sapp Le Bannerit Võhm on võhm. Sapp on rohusööja.
×