Jump to content

kamakaks

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kamakaks

  • Tase
    Algaja
  1. ainevahetus kiiremaks

    Tere, Millised on võimalused muuta ainevahetus kiiremaks? Seda tean et süüa tihedalt aga veel .. on ehk veel mõned head nipid pakkuda... Kuidas ja kas üldse saab kontrollida ainevahetuse kiirust .. et aru saada kas ja kuidas mingi meetod mõjub. Loogiliselt võttes peaks panema WC uksele mingi loenduri mitu korda seda kulutad päevas .. aga ok kui oskab keegi midagi kosta siis ...
  2. Võistluskaalu 2 nädalaga

    tegelesin siin nats uurimus tööga ja panin kokku väikese kava : Trenn: Esmaspäev 1 h jõusaali Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht 30 minti jooksu/kõndi Teisipäev 1,5 h jalgpalli Kolmapäev 1 h jõusaali reie esiosa, reie tagaosa, säär 30 minti ratast Neljapäev 45 minti ujumist Reede 1 h jõusaali õlg, selg, kõht, alaselg 45 minti ujumist Laupäev hommikul 40 minti ujumist õhtul 30 minti ratast Pühapäev vaba/ puhkus Ja nii 2 nädalat Toit: Hommik: 8:00 Tass musta kohvi suhkru asendajaga Kodujuust 150g krevettidega, 2 viilu sepikut lahja kalkuni singiga Vahepala 2 banaani Lõuna 12:00 150 g kanafileed (hautatud lahjas puljongis), Toorsalatit 200g, paar keedu kartulit.Joogiks klaas tomati mahla Vahepala Mõni õun Õhtu 18:30 150 g hautatud või suitsu kala, Kodujuustu, toor salatit. Joogiks rohelist teed Ja seda ka siis 2 nädalat. On ka veel võimalus kasutada mingeid rasvapõletus aineid .. CLA? L-Karnitiin... aga nendest veel täpselt aru ei saanud. Ehk viitsib keegi aidata.
  3. Võistluskaalu 2 nädalaga

    Tere, mure selles et oleks vaja saada 2 nädalaga 5 kilo alla, et saada võistluskaalu ( hetkel 95), Tegelen judoga. Samas ei taha mingi ülinäljutava dieediga kurnata kuna kardan jõudu kaotada. On see reaalne soov? .. Tean et olen hiljaks jäänud kuid siiski ootan asjalike soovitusi (treening, toit jne) Kas need kilesse mässimised ja saunad jne on üldse kõneainet väärivad tegevused.?
  4. Trennid naistele

    Äkki oskate soovitada treeninguid naistele. Mure selles et tüdruksõber tahab trenni teha aga ei suuda leida endale sobivat... Aeroobika ei sobi... puhas jõusaal olevat ka natuke nadi... võiks olla ikka rohkem liikuvam, sportlikum ja muidugi mõista figuuri ajamise värk. Ehk teab keegi klubisid kus on palju erinevate kavadega treeninguid. Ah jaa üks tingimus veel selline et trennis ei saa käia kindlatel kellaaegadel kuna töögraafik on iganädal erinev... ehk teab keegi aidata
  5. artic club

    kas keegi teab rääkida Artic Clubi jõusaali hindadest. peale 5 te kuuaega maksab..? Ja muud kommentaarid oleks ka oodatud.
  6. lootusetu juhtum

    ... krt kus paneb kadestama nähes mõnda venda kes paistab välja nagu mõni Vana-Rooma aegne skulptuur. Ma ei saa aru kuidas te seda teete!!? Ma ise ei saa närust 5te kilogrammigi alla võetud rääkimata veel mingist lihase vormimisest. See asi käib mul hooti.. Tuleb peale tuhin et voh nüüd teen trenni, söön ja varsti saan ka endale normaalse keha mida ei pea häbenema... ( Kuigi olen teinud elus vägapalju sporti on ikkagi kilod rasvana kiired tulema kui ei liiguta ennast...) ... aga kui olen läbinud poole endale ette seatud treeningtsüklist tekib väsimus tüdimus ja kehv enesetunne, millest üle olla on väga raske... Ei tea mida valesti teen (Kuigi nagu enne mainisin on iga treening tsükli alguses sellinne tunne "et seekord ma saavutan oma soovitud tulemuse!!").. Sellepärast ongi minupoolt väga suur RESPECT inimestele kes suudavad endaga võidelda ja kellel on iseloomu sellise spordialaga tegeleda... Edu teile!!!!!
  7. Biits

    Tere, Mul selline asi et biitsa pingutades sedasi ette poole (küünarvars 90`) siis oleks nagu lihas küljepeale ära vajund. et kühm mis tekkima peaks ei tõuse üles vaid rohkem nagu käe sise küljele... kui nüüd keegi aru sai aga kas olen kätt valesti treenind? )
  8. Ribid

    Tere, Mida teha kui külgedepealt on ribid paista. Ise pole üldse mingi piitsavars ega kondine inimene. 186 cm, 87 kg. Rinnalihas on suhteliselt ok ja ka kõht on ok aga seal kus rind ja kõht kokku lähevad (rinna alt) sealt külgede pealt kuni kaenla alusteni on ribid paista. Milline lihas mul puudu / vajaka on . Oli paar aastat tagasi ka kaalu probleem et kõhul oli selline rasva kiht peal. Ka siis olid külgedelt ribid paista.
  9. Koormustest

    Tere, Mul on väike probleem vererõhuga ja mõtlesin et peaks minema arsti juurde koormustesti tegema et saaks pildi ette kuidas asja parandada aeroobse trenniga. Oskab keegi soovitada arsti või kliinikut kuhu pöörduda.
  10. jälle üks tüütu teema

    ja veel seda et hetkel käib kaalulangetamine
  11. jälle üks tüütu teema

    ... Nimelt kui kellelgi on veel viitsimist siis võiks korra päevasele toitumiskavale pilgu peale visata. Ise olen 186/94kg Hommik: 60g keedetud tatart (kuivaine) Apelsin Tass musta kohvi suhkruasendajaga Lõuna: 150-200g kanafilee küpsetatult Keedukartul 200g värskesalat Kastmeks maitsestamata jogurt Klaas tomati mahla Õhtu( ca kell 17.30): 300g kodujuustu rasvata värske salat 100g 200g lõhefilee grillitud 2 viilu sepikut Suur klaas tomati mahla Õhtu (ca 20.00): 2 keedumuna viil sepikut banaan Iga toidukorra vahele käib kas siis tass teed voi kohvi suhkruasendajaga + üks õun või apelsin Trenn on kell 18.30. 3x nädalas
  12. mingi põnev pulber!!?

    Ega mulle seda just nimelt vaja ei olegi lihtsalt huvitas lähem inff sellise toote kohta kuna toote enda info silt oli nii kasin et ..... ja mind pani ka imestama et millejaoks see on.... pakendil ilus lihastes härga ja mingi tibi ka ühesõnaga mingi jama ikka on ...
  13. mingi põnev pulber!!?

    nimelt toodi mulle lellinne apteekides müüdav pulber nagu Lezithin Super... on kellelgi sellisega mingit kogemust.. pakend on ilus värviline ja infoks on kirjutatud et " edendab koe kasvu, aeglustab organismis valkude lagundamis protsessi ja parandab happniku varustust" 100g toodet sisaldab: valku 0g, süsivesikuid 0g, rasva 99g!! (kahtlane kas pole) energiat 887 kcal!" kahtlaselt teleturu kauba moodi, või ei ole? kas kohe prügikast või kas äärmisel juhul võib/tasub kasutada?
  14. Lgp.spordihuvilised!

    selline kummaline küsimus et kas naistel on ka fitness ja kulturism erinevad alad? Kas Inna Uit on sama ala peal kui sina?
  15. rasvapõletajad

    ... ja mis nendeks kõrvalnähtudeks tavaliselt on ??
×