Jump to content

loikam

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

loikam

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kava!!

    Tere Kaido! Oleksin väga rõõmus kui saadaksite ka mulle selle jõutsükli treeningkava. Trenni teen 2-3 korda nädalas, selliselt et kõik peamised lihasgrupid saaks korra nädalas läbi tehtud. Hetkel on rinnaltsurumise maksimum ca 115 kg. E-mail: hannu.loik@mail.ee Ette tänades, Hannu
  2. Valulik kõõlus

    Eelnevalt vastanutele niipalju lisaks, et jooksmisega seotud toimingutega puutun rohkemal või vähemal määral kokku praktiliselt aastaringselt, eeskätt korvpalliga.Aga otseselt jooksmisega olen tegelenud vahel harva ja siis ka väga lühikest perioodi. Möödunud talvel oli pikem periood:jooksin mingi aeg regulaarselt nädalas 1x15-20 minutit; kuid kuivõrd seda trenniks saab nimetada see on juba iseasi. Ise kaldun vastuste järgi sellele, et viga jalatsites: need mingid suht odavad vuhvlid. Aga küsiks sellist asja, et kas jala sidumine ka kuidagi aitaks ja kas külma pealepanekul on enam mõtet.
  3. Valulik kõõlus

    Tere! Viimasel ajal olen jõusaali trenni kõrvalt ka jooksmas käinud, kuna eesmärgiks on osaleda Tartu jooksumaratonil 08.05.2005. Kuid nüüd on peale viimaseid jookse paremal jalal achilleuse kõõlus valulik olnud. Peale viimast jooksu oli õhtul jalg väga imelik: jalga liigutades toimub nagu millegi hõõrdumine, kuid see pole valulik. Jooksmas olen käinud kokku 5 korda kahe nädala jooksul. Jooksuotsad on olnud 45-60 min pikad, vahepeal natuke kõmpimist ka. Küsimus ongi nüüd selline, et kas keegi oskab öelda millega täpselt tegu, mille tägajäreltekkinud ja kuidas seda võimalikult kiiresti lahendada, sest endiselt oleks plaan Tartusse jooksma minna. Abistavaid vastuseid oodates ja ette tänades Hannu!
  4. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    180cm, 80kg, 19a
  5. hüpe ja kiirus

    Lugesin eelnevaid postitusi ning tekkisid küsimused seoses kangiga poolkükist üleshüpetega. Kuidas seda harjutust kõige õigem teha oleks, sest minu arvates tundub see suhteliselt raske kuna tuleb hüpata koos kangiga, mis võib selga põrutada? Täpsemalt huvitab mind kangi hoidmine: kas turjal või kusagil mujal? Kas millelegi tuleks harjutuse sooritamise juures eriliselt tähelepanu pöörata? Mitu seeriat ja kordust? Kuidas valida sobiv raskus? Loodan, et keegi oskab mulle nõu anda.
  6. Rinnaltsurumise asendamine...

    Mõtlesin hatkutuse asemel harjutust
  7. Mul üks küsimus: kas on mõtet lamamispingil rinnaltsurumine asendada 'lendamisega' vahelduse mõttes või hoopis mingi muu hatkutusega? Või peaks rinnalt surumine kogu aeg kavas sees olema?
  8. Marek Kalmus kirjutas, et poolkükist sirutusega üleshüpped peaksid aitama. Kuidas seda üleshüpet täpselt tegema peaks, kas raskusi tuleb ka kasutada? Äkki härra Kalmus leiab aega mulle vastata.
  9. Tere! Olen suur korvpallifänn ja samas käin ka jõusaalis. Mind huvitab, mis harjutustega saaks oma hüppevõimet efektiivselt treenida. Praegu olen lühikest aega ainult kangiga kükke teinud. Loodan lugejate abile. Ette tänades, Hannu!
×