Jump to content

angkor

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

angkor

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.07.1983
  1. luban, et homseks vaatan selle vedeliku täpse nime järgi, nimelt Tšehhis toodetud, mõeldud sportlastele, eraldi välja toodud, et ei sisalda dopingaineid. Samas kõik need glükosamiinitooted on parajad placebod, enamasti krõbistad neid kalleid kapsleid ja loodad, et läheb paremaks. Aga, kas läks paremaks, kuna tegid trennis lihtsalt väikse pausi või muutsid mõnda liigutus või oli tõesti preparaatides kasu, seda ei ole ma siiani suutnud ära tabada. Kuna endal tihti liigesejamasid, siis üritan pidevalt uute preparaatidega kursis olla, aga siiani mingit imerohtu leidnud ei ole.
  2. Harjutused istudes

    tänan huvitavate vastuste eest, aga eripreemia läheb seekord Parkinsoni pakkujale
  3. Harjutused istudes

    äkki oskaksite soovitada, milliseid asjalikke harjutusi võiks teha istudes , kuna kuu alguses sain trauma, mille tagajärjel põlve menisk ja kapsel katki, seega on seistes tehtavad ning jalgade harjutused vähemalt paar kuud välistatud (hetkel liigun veel karkudega, aga üritan vaikselt jälle kõndimist selgeks saada). Loomulikult kui keegi omab siin vastavaid teadmisi, võiks soovitada, millal ja kuidas jalgade treeninguga vaikselt alustada ( arst kahjuks on sellise süüdimatu lillelapse moega, et kasuta ikka kummelit ja fastumit ja küll aeg annab arutust). Kardetavasti pean omale mingi Johnny Bravo treeningkava valmis tegema, aga ega hetkel eriti paremaid valikuid ka ei ole.
  4. Mesi

    pean ise mesilasi, aga suuremat sorti meesõber ei ole. Mis mind häirib Eesti mesinduses on need igasugused sinilille, nurmenuku, sireli jne mee müüjad, tegelikult on täiesti võimatu mesilase lendu ja korjet kontrollida. Eraldi saab välja tuua vaid pärnaõie- ja kanarbikumee (kanarbikumee saamiseks veame paari rammumehest sõbraga tarusid sohu, iseenesest suhteliselt tüütu ja füüsiliselt raske protsess). Eesti suured mesindustalud tegelevad kõik enamasti pakendamise, mitte tootmisega.
  5. alles eile õhtul väike maadlus sõbraga ning tulemus põlvekapslite murd ning 2 nädalat kipsi ja vere välja võtmist. Sama asi oli ka kuskil 7 aastat tagasi, siis kulus raviks 3 kuud kipsi, kuna vahepeal kukkusin kerges joobes tiibklaveri otsast alla. Vrbaluid on 2 murdunud, nina korra, üleelatus 2 ninaoppi ja veel palju väiksemaid traumasid. Kokkuvõtvalt on alati süüdi olnud oma või mõne sõbra LOLLUS!
×