Jump to content

Runner_007

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Runner_007

  • Tase
    Algaja
  1. Augustikuu seminar 17 ja 18 august

    Jaa, huvi oleks täitsa asja vastu, kuid ainus probleem on et vene keelest ei saa mitte mõhkugi aru ainult Kuid kui eesti keelde ümber tõlgitakse siis on täitsa mõeldav... Mis hinnaklassis see osavõtutasu soodustusega on?
  2. Augustikuu seminar 17 ja 18 august

    mis keeles seminar toimub?
  3. Naised ja kulturism...

    ega jah, isiklikult ei meeldi ka, kui naised rauda kangutavad... aeroobika sobib neile rohkem... ega probleem selles pole, et teil naised tugevamad kui teie ok, joke
  4. Probleem riiete leidmisega

    Ei no nii hull ka asi nüüd ei ole, te olete vist täiesti valesti aru saanud - kes otsib see leiab, otseloomulikult... Jutt käis sellest, et kas keegi oskab äkki midagi asjalikku soovitada... Mina olen alati leidnud endale sobilikud rõivad... Otsima peab vaid vähe
  5. kuidas lihased trimmi saada?

    eks ikka vähem rasva ning rohkem lihasat...
  6. Probleem riiete leidmisega

    terve Eesti ongi ilmselt üks väike küla ning Tln ongi eesti maailma mastaabis - see on ammu teada-tuntud fakt kahjuks
  7. 1000m jooks

    Täitsa nõus kohukesega
  8. Probleem riiete leidmisega

    Mul sama lugu, ei leia mitte kuskildki sobivaid pükse Küll on vööst suur ning küll ei lähe üle reie. Sobivate pükste leidmine on täiesti õnnemäng minu puhul Aga jah igasugused soovitused oleksid küll selle teema puhul teretulnud. Tlns veel valik suur, kuid Lõuna-Eestis...
  9. 1000m jooks

    Ühesõnaga kui oled täiesti nõrguke jooksummes, siis piisab alustuseks täitsa 30-90 minutilistest jooksmistest. Ning kui mingi vastupidavus on juba saavutatud, et siis hakata komineerima erinevaid meetoteid. Väga efektiivne on intervallmeetod ning vahelduvtempo meetod.
  10. 1000m jooks

    1000m jooks on keskmaajooks - kiiruslikku vastupidavaust on vaja selle distantsi läbimiseks tarvis. Selle aja parendamiseks tehakse kõkvõimalikke nn. harjutusi. Joostakse sprinti, keskmaad ning pikka maad. Seda ma ütlen, et kui sul vastupidavust ei ole, siis on ka 1000m peal raske oma kiirust hoida. Niiet mina soovitaks sinule teha pikka maad rahulikus ning mõõdukas tempos ja lisaks teha mõningaid rahulikke sprindi ja keskmaa lõike. Kohe kiiresti rabelema hakata on MÕTTETU. Küll sa näed siis kui ajapikku hakkab asi edenema, kuid see on väääga pikk protsess. Mida aeg edasi seda raskem on oma isiklikku lüüa (minu puhul vähemalt)
  11. põlvevigastus

    Võta koormus maha, nii ütlevad mulle arstid kogu aeg kui mul midagi häda on. Mõnikord aitab, mõnikord pole mõtet. Kuid jah, kui põlv haige on ära treeni toda piirkonda. Tee miski teisi lihaseid siis ning vaata mis juhtup.
  12. jõusaal vs pulss

    siin ei ole spordiarstide juures midagi teha... treenige südant. Aeglase jooksuga kõige efektiivsem. Kellel viskab kohe pulsi väga kõrgele, proovigu miski kiirkõnniga või aeglane, pikk kestusjooksu 60-70% max SLS-st (max SLS 220-vanus). Näiteks pole imelik, kui mina teen vahepeal sprinditreeninguid maksimaalse pulsisagedusega, kuid uut lõiku ei alusta ennem kui pulss on langenud jälle kuskil alla 100 kuid jõusaalis usaldan oma enesetunnet, et kunas alustada uue seerjaga.
  13. Meie seast lahkunu

    Minupoolne kaastunne...
  14. laps trenni

    mina soovitaksin judot, kuna 1. distsipliin 2. kehaliselt aktiivne 3. enesekaitse 4. ei hakka kunagi igav Ise käisin 2 aastat ning olin isegi rajooni meister omas kehakaalus. Ning egas seal ka niipalju kiirust vaja ole kui niteks poksis
  15. Jooks VS Pulss

    No mul on SLS-i mõõtev kell koos anduriga, lisaks oskan ma teda ka käsitsi mõõta ning aeg ajalt mõõdan ka spetsiaalse aparaadiga. Kuid jah sinu kella suhtes veel nii palju öelda, et egas nad õigeid numbreid jah ei pruugi iga kord näidata. Mul läks spordiarsti juures lindil joostes ükskord SLS isegi üle 210. Aga jah minu arust hoiab ikkagi aeglane jooks südant kõige paremini vormis. Niiet tehke omad järeldused. Pikka maad ma ei suuda enam kiiresti joosta, kuna lihasmass mul ei võimalda seda enam. Kuid see eest kiirus on jällegi hea Mind vaevasid ka südamehädad paar aastat tagasi, kui süda teravaid lööke aegajalt tegi. Mulle soovitati miski tablette (kaalium, magneesium, kui ma ei eksi nüüd)
×