Jump to content

Profiil

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Profiil

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.09.1990
  1. Kõrge vererõhk

    Võtsin purgi ligi(50tabletti) ning maksis 5.02.. EI ole just kõige kallim
  2. Kõrge vererõhk

    Mäletan, et väiksest peast kui südamega oli teisi probleeme topiti mulle sellist asja nagu Panalgin sisse. peaks olema täitsa retseptiravim? On teda mõtet süüa? peaks andma päevase mg ja K vajaduse kätte? Kui jah siis kui regulaarselt? tablett päevas?
  3. Kõrge vererõhk

    Kohe kui arstid lõpetavad streikimise siis lähen perearsti juurde, kes suunaks mind kardioloogi juurde, seniks sooviks mõnda asja teada. Arstlikus komisjonis arvati, et mul kõrge vererõhu tõbi... ühelt käelt saadi elektroonilisega üle 200/90ne rõhk (ise arvan, et masin läks lolliks) ning teiselt käelt natukese aja pärast 160/90. Eelmine kord perearst mõõtis 150/90. Olen 206cm pikk ning kaalu ligi 115kg. Reaalselt saaks kaalu natuke alla aga mittu üle 5-7kg. Jõusaali teen 4x nädalas. (kava jaotatud neljaks). Kas ühe aeroobse (nt jooksu/rattasõidu) juurdepanek oleks hea idee või tuleks ka vähendada üleüldist koormust. Üks võimalustest oleks käia aeroobikas (nt intervall toning).
  4. Toitumine enne ja pärast trenni

    Miks soovitavad enamus proteiinitootjaid tarbida nende toodet hommikuse trenni puhul just enne trenni ning teist korda ligi 6h peale trenni. Ise käin hommikul kella 8st trennis ning kella 10st kooli. Vahepeal jõuan napilt kodus käia ning midagi hambaalla panna. Seni olen kiirelt ühe süsivesikurohke valgusheigi teinud, et tunnis veresuhkur väga madalale ei läheks ning endiselt terane oleks. Lugenud erinevate toodete juhendeid siis soovitavad tootjad aga tarbida ENNE trenni. Miks just nii, kas hommikusöögist (150ml helvestest piimaga putru+3muna/juustu singi võileivad) ei piisa? Kui hommikul sheik sisse toppida siis mida peale trenni tarbida?
  5. Peale trenni toitumine

    Ise ka peale trennni võtan vahepeal Maksimarketist mõne saslõkivarda või kilose jogurti teepeale söömiseks. Kodus(ligi kilomeeter kõndi) söön kas kodujuustu või kohupiima.
×