Jump to content

GsrIsN.DaHouse

Kasutajad
  • Sisu loend

    40
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by GsrIsN.DaHouse


  1. Jah minu suuremad joomingud lõppesid see nv :/, õmblust vajava kulmu ja kadunud hambaga :/. Peale hamba kaotasin kellegi kallima kah :/, tänu alkohlile :/. Sain oma õppetunni kätte.

    Sa ikka vastu ka antsid tahaks teada mis teisest klemmist sai? Kelle kallima siis ära kaotasid? Ei usu, et tänu alkoholile. Ma arvan ei olid ise suht jobu ning sellepärast.


  2. Ma kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.

    Võta trenni kohupiima või midagi sellist kaasa kuigi banaan ka väga hea valik. Kuid paar tundi 2 banaani sind ära ei toida. Peaksid suurendama oma toidus süsivesikute hulka.


  3. Olen jõusaalis käinud umbes aasta aega (pausidega) ehk siis mitte väga kaua. Mõtlesin osta ühe paki ntx Hera 80 ja see ära tarbida, aga mitte rohkem. Kui palju ma sellest ühest pakist kasu saaks, midagi silmnähtavat ka? Võite pakkuda mingit muud pulbrit ka aga tahan eelkõige massi lisada.

    Kas seda tuleb tarbida peale trenni või võib ka muul ajal tarbida?

    Kui palju ma seda üldse jooma pean? ja on see vees lahustuv?

    Ma arvan et sa peaks mitu Here80 pakki tarbima siis midagi mõjuks. Peale trenni tarbides lõpetab see lihaste lõhkumis protsessi ning toimuma hakkab lihaste ehitus protsess. Sa pead seda ikka kõvasti jooma et lihas kasvaks 3 korda päevas. See on paljudes vedelikes lahustuv


  4. Ma ei saa aru kuidas küll kõik igalpool kaklustesse satuvad. Olen 19 aastat vana ja pole elus kaklusesse sattunud, kuigi käin ikka suhteliselt tihti väljas (õhtuti).

    Sõpradel mul täpselt sama moodi, keegi ei satu kaklusesse. Kuid tean mõndasid kes lihtsalt pea iga pidu kaklevad, see ikka suuresti loeb inimesest ka.

    Sa pole sattunud kaklustesse elu sees, siis ma arvan, et sa oled lihtsalt ülirahulik klemm ning ei otsi ise tuli ja keegi ei viitsi ka sind tülitada.

    Aga on inimesi kes on temperamentsemad ning kui joonud ka midagi siis hakkavad kõigile vastu kümpi sõitma iga väikese asja pärast ning see on täitsa tavaline (venelaste puhul eriti). Olen isegi lambist vahest peo käigus kellegagi väheke poksinud kuid järgmine päev pole mingit probleemi enam olnud.


  5. Tubli.Minu kaal tõusis tänu taolisele kenjaalsele süsivesikute-õgimissüsteemile 200kg'ni.

    Jõudu kõigile,kes end nuumata tahavad, :)

    Ja palju sa enne kaalusid kui sa tänu sellele 200kg said?

    Tegid trenni ka või õgisid ainult süsivesikuid?

    Ma olen pool aastat enem vähem selliselt toitunud ning olen kõikunud 70 ja 85kg vahel aga kehakaalus pole eriti juurde saanud visuaalselt.

    Rohkem olen märganud et lähen lihastesse ja rasvaprtsent on ka väga madalaks jäänud. Teen 3korda nädalas jõutrenni ja 2 korda aeroobset trenni


  6. Et siis nagu teema pealkirjast arusaada kui palju peaks tarbima kg kohta ? ise kaalun 60kg kogun kaalu praegu täiehooga :) , kaalu ei taha väga tulla aga ikkagi alla ma ei anna , olen ektomorfi kehatüüpi pikad jalad lühike keha ehk siis ühesõnaga kont :D

    Ja siis veel mitu kcl päevas peaks olema .

    Ning ühe söögi korra kohta kui palju süsivesikuid , valke , rasvu :D

    Loodan et saite midagi aru ning ehk oskate ka aidata vähkene :lol:

    Õhtu jätku !

    Süsivesikud võiksid moodustada keskmiselt 50% kloraazist, rasvad 30% ja valgud 20%.

    1g süsivesikuid ja valke annab ümardatult 4 kcal. 1g rasva annab ~9 kcal. 50% 3076st on 1538 kcal. Jagades selle 4-ga saamegi 1538/4= 384,5 g süsivesikuid päevas. Samamoodi valkudega: 20% 3076st on 615,2 kcal. 615,2/4= 153,8 g valku päevas. Rasvad: 30% 3076st on 922,8 kcal. 922,8/ 9= 102,5 g rasva päevas.

    Teine reegel: valku süüa 2-2,5g 1 kehakilogrammi kohta. Näiteks kui sa kaalud 70 kg siis su päevane valguvajadus on 2x70=140 g. Rasvu võiks sellisel juhul süüa 1-2 g kehakilogrammi kohta ja süsivesikuid 4-6g kehakilogrammi kohta.


  7. Fat burneri alt proovi seda mis naistele mõeldud on, see pole vist pulber. Aga vend vähk kiitis seda ühes teemas. (Y)

    Aga kuna tegemist on siiski rohelise tee topikuga, siis võta rohelise tee ekstrakt!

    Efektiivsed muidugi ka omega 3 kapslid.

    Aga kui ei liiguta siis ega sa suurt ei põleta ka. :D

    Liigun ikka iga päev ning jõusaalis saab ka 3-4 korda nädalas käidud


  8. Jube koletis on ta igal juhul ja hästi ennasttäis ka. Vastik pekinägu, otsib mingit õigust taga. Nahhui sinna saatesse ronida kui läksid ainult vinguma sinna. Mõõõõteeeeetuuuuuuuu

    Vapsee õige jutt oleks võinud siis anda kellegile teisele võimaluse seal kauem olla ta nagunii midagi ei tee

×