Jump to content

Tomcat

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tomcat

  • Tase
    Värske olija
  1. jõusaalid

    Zelluloos on siiamaani väga meeldiva mulje jätnud. 1) seadmeid on piisavalt. Võimalik, et Planetiga ei konkureeri, aga pole kordagi tekkinud tunned, et midagi ei saa teha 2) pärast tööaega võib küll suht palju rahvast olla olenevalt päevast, aga harva peab millegi taga ootama ja päris otsa ei komista kellelegi 3) kuukaart oli vist 500 paar kuud tagasi. 4) seltskond väga OK. Mingeid ülbitsejaid pole märganud Aga kui Mustamäel oled, siis võid proovida ka Audentest. Seal võid küll mõnest masinast puudust tunda ja palju seal pärast tööd rahvast on, ei oska öelda, aga endale meeldib. Suvel on väga odav ka, 400 eeku.
  2. Imelik

    oot, ma hakkasin alles nüüd mõtlema, et kas sa tahad kaalus alla võtta hoopis? Sest lihasmassi kasvatamiseks sööd sa oma kaalu juures vähe valku. Ja kui su rasvaprotsent on norm, siis suure tõenäosusega ka vähe süsivesikuid. Aga samas aeroobset trenni nagu ei ole, nii et rasva sa ka väga ei põleta.
  3. Imelik

    vitamiinivaegus??? Too parem oma pikkus/kaal, treeningkava ja toitumiskava ära. Raske on öelda väite peale, et "teen kõike õigesti, aga ikka ei kasva" midagi
  4. Veepäevad

    See paastu värk on pärit nendest aegadest, kus ka aadri laskmine veel tõhus ravimeetod oli. Ning kui ¦veiki meelde tuletada, siis on alati õigel kohal üks korralik klistiir ja annus hiniini.
  5. Naised ja kulturism...

    eile sai igatahes datanetist asja kätte. (Esimese CD) Suured tänud barbellile
  6. 1000m jooks

    probleem ikka südames ja kopsumahus. Jalad kannataksid ka kiiremat jooksu, aga õhust tuleb puudus ja süda taob metsikult. Mis puutub aega, siis see on just täpselt sinu klassist, siil_udus:) Seda ma mõtlesingi, et alla igasugust arvestust. Kui tulemust nägin, siis alguses ei tahtnud eriti uskudagi... Vaja oleks 4 minuti sisse joosta, aga ei tea, kas kuu ajaga suudab niipalju areneda
  7. 1000m jooks

    kuna olen siin ka jookusmehi kommenteerimas näinud, siis esitaks ühe väikese jooksuküsimuse... nimelt oleks vaja kuu aja jooksul parandada oma 1000m aega. Hetkel on see kohutav. Alla igasugust arvestust. Kangi tõstmise kõrvalt aeroobset pole peaaegu teinud ja nüüd maksab see valusalt kätte. Põhimõtteliselt on küsimus selles, et kas joosta pikki maid aeglase tempoga (a'la nagu rasvapõletamisel) või peaks 1000m täie auruga panema. Ja kui sageli? Kangi teen muidu kolm korda nädalas. Igasugused soovitused teretulnud...
  8. valu

    on endal ka saranane probleem, võimalik et isegi täpselt samasugune. althaardega tõstes lööb randmesse tugev valu. Ühegi kangiga biitsepsit teha ei anna, ainult hantlitega või masinatega, mille käsikud on liikuvad. Asi on kestnud poolteist aastat ja siiamaani arsti juurest abi ei ole saanud. Väga ei morjendanud ka, sest põhimõtteliselt saab hantlite ja masinatega biitsepsi ära treenitu, aga plaanin ikkagi uuesti arsti juurde minna Huvitav on see, et mõned aastat tagasi oli täpselt sama probleem teise käe randmega, aga pika aja peale läks üle:) ehk kokkuvõttes mine ikka arsti juurde
  9. kreatiin

    kas on vaja asja nii keeruliseks ajada? Sega seda kreatiini ja joo siis ruttu ära enne kui ta jõuab põhja ladestuda... pole vaja mingit raketiteadust aretama hakata:)
  10. kuidas treenida

    lihased ei pea ilmtingimata valusad olema, kuigi üldiselt enamusel tunudub siiski vähemalt mõni lihasgrupp jäävat. Nt. ise ei suuda ka kõige parema tahtmise juures õlga valusaks saada, rind või triitseps läheb aga suure pingutamise peale küll. Põhimõtteliselt võib see olla märk, et oled samu harjutusi liiga palju teinud ja lihas on täiesti ära harjunud. St. muuda harjutis. Aga pole kindel... äkki sul tõpoolest ei jää lihased valusaks Kava kohta niipalju, et poole aastase treeningu peale võiks küll kogu keha programmi ära muuta... võibolla keegi vaidleb vastu, aga üldiselt ei usu, et neid palju on. Millise kava valid, sõltub täeisti sinust. Sa tundud arvavat, et kindlasti peab kogu ülakeha korraga tegema. Aga võimalusi on palju rohkem. Peaasi, et sa ei teeks ühte lihasgruppi üle 2 korra nädalas. Ning ära karda ka valida programmi, kus sa lihasgruppi ainult korra nädalas teed. Vaata sellel lehel kavade seas ringi ja brausi teemasid ning vali. Nt. Rainer B soovitatud kava threadis "Kava" on minu arvates väga hea.
  11. kuidas treenida

    mitte ei saa su teisest lõigust aru:) paar kilo juurde tulnud ja ???... misasi on arenenud? jõud? reljeef välja tulnud? Kaks kilo kasvu (kui rasvaprotsent pole hullult alla läinud) on esimese kuue kuu kohta suhteliselt nigel tulemus. Kuigi kodus treenimine võib üks põhjus olla, sest see ikka pole päris see. 48 tunniga sul lihas vaevalt et taastub. See on väga individuaalne, sõltub treeningust, nagu siin foorumis mitu korda on rõhutatud, aga pigem mitte. Poole aastase treeningu peale peaksid suutna lihast kurnata niipalju, et ta ei taastu ära 48 tunniga. Seega kokkuvõttes soovitus - muuda kava. Ära tee ühte lihasgruppi kolm korda nädalas.
  12. kuidas treenida

    taastus võiks pikem olla küll. Sellist "kogu keha korraga, kolm korda nädalas" programmi soovitatakse ainult algajatele, kes esimest korda saali tulevad. Samas kui sa oledki ainult mingi kuu aega teinud, siis võid seda veel edasi lasta. Kõige olulisem küsimus, kas siiamaani on midagi juurde tulnud? Kui tuleb, siis pole põhjust muretseda, lase edasi. Kui ei tule, siis hakka vigu otsima.
  13. Kava

    kui keegi arvamust ei avalda, siis avaldan ise:) ränk kava on esiteks... eriti kolmas päev on tappev. Teha neli harjutust jalgadele, nende hulgas nii kangiga kükk kui jalapress, ja siis veel selga tegema... ise ei kujuta ette... sureks ära vist. Aga samas kui sa jõuad, siis... Aga üks veider asi, mis silma jäi, oli see, et selga teed kahel päeval... teisel päeval lõuatõmme ja jõutõmme ning kolmandal päeval masinatega. Kas see on taotluslik, st. kas selle on mingi sügavam mõte sees? Ise arvaks, et nii ei saa selg korralikult puhata. Aga üldiselt, kui tunned/arvad, et asi ei toimi, siis muuda lihtsalt, eksperimenteeri. Sinu jutust tekib tunne, et oled seda kava juba pikemat aega teinud. Loomulikult vajad siis vaheldust.
  14. kaalu juurde vaja

    sa saad vist ise ka aru, et sellise menüü juures ei võta isegi need inimesed juurde, kellel on kalduvus paksuks minna... hea et elus püsid... ja kui sa oled kindel, et keskmise/normaaalse toitumise ja üldüüsilise trenniga (nagu sa ütlesid) ka juurde ei tule, siis on aeg minna radikaalsemate meetodite juurde. St. võtta ennast kokku ja elada nii nagu enamus inimesi, kes siin foorumis kommenteerivad. Korralikult trenni, kõvasti süüa ja piisavalt puhata. Sa soovid mõistlikku soovitust, kuidas kaalust juurde võtta, aga ma ei usu, et keegi sulle siin ühe vastusega viitsib ära seletada seda, millest kirjtatakse raamatuid. Kui sa aru ei saa, kuidas ja miks su oragnism kasvab, siis ei ole sul suurt lootust midagi saavutada. Ehk teisisõnu, kui su soov juurde võtta on tõesti meeletu, siis loe siit foorumist artikleid ja teemasid ja tee endale asi selgeks kõigepealt. Või mine saali ja räägi treeneriga või mõne tuttavaga, kes asja jagab. Või kui sul on probleem, et kohe tõesti ei oska kust otsast peale hakata, siis anna teada, ja ma kirjutan ise sulle elementaarsemad asjad kokku... töö juures nagunii midagi teha pole:)
  15. kaalu juurde vaja

    tõepoolest, kirjuta oma täpne menüü, siis viitsib sind keegi ka aidata... kas sa muidu jogurtit oled proovinud hommikul juua? Mul ei lähe ka eriti midagi tahket hommikul alla, aga kilo jogurtit mingi aja joooksul sisse limpsida on täiesti võimalik. Mitte just ideaalne variant, aga parem ikka kui mitte midagi. Endal hakkab järjest rohkem tekkima tunne, et sellise kehtüübiga pole rasva võimalik minnagi, aga see ei tähenda, et lihast juurde ei tuleks. Ning see on ju see, mida me tegelikult tahame. Mass ikka lihasest, mitte rasvast.
×