Jump to content

lightning

Kasutajad
  • Content count

108
  • Last visited

Everything posted by lightning

1. Tae Kwon Do

Ei ole just kõige lahjem ala ka. Ja mul endal on ka palju sõpru , kes tegelevad sellega ja usu mind Tae kwon do ei ole lahja
  2. Kõhulihased

Tere, ma olen 15 aastane ja ma olen käinud jõusaalis nüüd juba 2 kuud. Viimasel nädalal olen ma hakanud käima igapäev jõusaali. Ühe päeva treenin ülakeha (Rinnalihased,biitseps,triitseps jne) Teine päev treenin alakeha (Kõhulihased,jalad jne) Aga soov oleks võimalikult palju ja kiiresti treenida oma kõhulihaseid suveks. Kellegil mingeid soovitusi on?Ja kas on vaja siis mingisugust teist toitumist ka? Ja kas see vastab tõele et iga trenn tuleb treenida erinevaid lihaskondi? Tänud ette
  3. Kõhulihased

http://www.youtube.com/watch?v=cF9fSv8i6-s...feature=channel Mis te sellest arvate, suht tore tundub.
  4. Kõhulihased

Äkki saaks nüüd vastuse kuidas kõige paremini treenida neid kahte kõige alumist? Või tuleb teha tavalisi kõhulihase harjutusi?
  5. Kõhulihased

Kaal on 68 ja pikkus 181 Ja muide mul on juba 6 pack ja neid 2te viimaste veel punnitab. Aga tuleb välja et asi ei käigi päris et 1% treening 49% aeroobne treening ja 50% toitumine. Trenniga on nii kuidas on , iga treening on mul seeriate sees 5x 25x kõhulihaseid . Toitumine on nagu igal tavalisel minu vanusel inimesel.Joon palju piima ja ei õgi eriti maiustusi. Kõige effektiivsem viis treenida kõige alumist 2te kõhtulihast on lihtsalt tavalisi kõhulihase harjutusi tehes, või mis?
  6. Kõhulihased

Aga kui on soov arendada massi ja samas treenida endale korralikud vormis kõhulihased,mida siis tegema peaks? Põhimõtteliselt lugesin välja et toitumist peab jägima.Võibolla ei lugenud ma piisavalt korralikult.
  7. Rekordid alustades...

Okei...Asi on suht kahtlane. Ma suht hiljuti sain 15, käin iga päev jõusaali.Nüüd olen 2 kuud käinud ja rinnalt tõstan 55kg.