Jump to content

lightning

Kasutajad
  • Content count

108
  • Last visited

Everything posted by lightning

1. Abi vaja

Tere, tahaks teada kas selline kava on normaalne, siiamaani olen selle järgi treeninud ja tulemustega olen rahul. Vanus: 2.5 kuud tagasi sain 15 (kohe kui sain 15, hakkasin jõusaalis käima) Kõhulihased :alumised 2 natuke rasvas ja ülemised on kuidagi väiksed aga see geenide pärast ,vist.Löögid kaitseb taipoksi trennis suht hästi ära. Rinnalt surumine: 70 kg Kõhulihaste harjutusi 90 sekundiga: 56 12 minuti jooks: 2.9 Km Lõuga tõmban : ~5 Jõusaali kava: Alguses teen soojendust ~5 minutit.Venitan lihaseid ja tõstan väikseid raskusi. Siin tõstan oma maksimumi rinnalt ja edasi läheb seeriatega Alati teen 3 seeriat: Rinnalt surun 10x 40kg Tavalised kõhulihase harjutused: 40x Traati tõmban istudes kõhuni: 15x 20kg Küljelt raskuste surumine(ei tea mis täpsem nimetus oleks): 15 x 20kg Traati tõmban istudes selja taha: 15x 20kg Toetan jalad vastu rinnalt surumis pinki ja teen kõhulihaseid: 40x Hantleid tõstan alt üles : 20x 8 kg (paremale käele) 20x 8kg (vasakule) siis uuesti sama aga 10x Hantleid tõstan õlalt üles: 10x 16 kg (parema käega) 10x 16kg (vasaku käega) Hantleid tõstan püsti olles seljalt üles, mõlema käega: 20x 8kg Lõuatõmbamis torul ripun, panen käed sirgu ja tõstan jalgu (jalad on kõverad): 20x Trenasööril ( rattal) sõidan 3-4 KM, pulss ~ 150 , kesmine kiirus: 27 km/h . Ja nädal on mul selline Esmaspäev: Jõusaal/jooksmine (või mõlemad) Teisipäev: Taipoks Kolmapäev: Taipoks Neljapäev: Taipoks Reede: Vaba/jõusaal Laupäev: Jooksmine Reede : Jõusaal Ja tahaks teada milline jooksmisviis oleks kõige effektiivsem ( palun täpsemat seletust kui midagi keerulisemat on, ja jooksmis teepikkus või aeg ) Tänud ette.
  2. Abi vaja

Aga jooksmisest ja kalorite põletamisest tahaks natuke rohkem teada saada. Googlist leidsin sellise asja: "1Kg fat about 7000kcal. " Niiet pmts kui ma kaalun 68 kilo, siis peaks päevas sööma 2800 kcal .Aga kui ma söön 10 päeva 2100 kcal, siis võtan kilo alla ?Suht kindel et see loogika vastu ei pea .
  3. Abi vaja

Võib proovida . Rääkides jalgadest siis... http://www.youtube.com/watch?v=XDGBo-6wQKo&NR=1
  4. Abi vaja

Ma mõtlesin neid kükke ,kui sul on kang õlagade peal ja siis teed kükke
  5. Abi vaja

Ma võtan kõiki nõuandeid kuulda, ära sina selle pärast muretse . Kükkide peale olen mõelnud aga õlad hakkavad kahtlaselt valutama
  6. Abi vaja

Jalad ei ole mul tikud Eriti jalgu ei treenigi kuna seal ainult üks asi millega saab sääremarju treenida, mitte midagi muud pole jalgade jaoks ,selles jõusaalis kus mina käin.
  7. Abi vaja

Niiet praekartulid,kotletid jms asju tuleks vältida?
  8. Abi vaja

Aga asi on selles et füüsiline koormus läheb veits suureks, või mis? No vaata mu nädala plaani, iga päev on mingi trenn.Või on mõtekas käia jooksmas ja jõusaalis samal päeval?
  9. Abi vaja

Petri kyttis on treener . Jalgu eriti ei saa teha ka, kuna mingeid masinaid selle jaoks ei ole.Traadiga saab KUIDAGI aga muidu jalutan terve päev ringi jne.
  10. Abi vaja

Jalgu polegi vaja mul Aga ma mõtlen et kas selline nädal keha üle ei koormaks, ise küll ei tunneks et midagi halvasti oleks.
  11. Abi vaja

Ma lootsin natuke rohkem vastukaja saada jõusaali kava ja nädala kava kohta.
  12. KungFu

Ja nii ongi
  13. Jälle mina, hädas oma kõhulihastega. Oleks vaja abi alumiste kõhulihastega :/ ,tahaks natuke rohkem välja saada neid Oleks vaja teada võimalikult palju häid harjutusi mis treenivad alumisi kõhulihaseid. Mingeid kõhulihaste pinke pole jõusaalis kus mina käin.Jalad saan maas panna 45 kraadi millegi vastu ja lõutõmbamis toru on ka.
  14. Alumised kõhulihased , PILT KA . Abi vaja

Tänud Mansel .Uuest nädalast hakkab uus kava . Aga kas muidu nii on mõtekas: Esmaspäev : HIIT Teisipäev: Muay Thai Kolmapäev:Jõusaal Neljapäev: Muay Thai Reede: VABA Laupäev:HIIT Pühapäev: Jõusaal Ja nagu ma aru sain siis peab natuke hakkama valima mida söön. Ja kõht on mul tugev, mitte ainult rasvas .Lööke kaitseb Muay Thai trennis VÄGA hästi, isegi täis jõuga löögid ei tekita mingit erilist valu.
  15. Alumised kõhulihased , PILT KA . Abi vaja

Räägi täpsemalt sellest HIITist.Ma olen kuulnud et see on midagi jooksmisega seotud.
  16. Alumised kõhulihased , PILT KA . Abi vaja

Mulle just räägiti et koosneb 2st grupist. Ülemised ja alumised.
  17. Alumised kõhulihased , PILT KA . Abi vaja

Ma olen 15 , niiet mingisugusest toitumiskava ma küll ei saa hakata pidama . Jalgadele ja seljale teeb trenni Muay Thai trennis. Aga keegi võiks anda mingeid nippe kuidas seda rasva kõhult kaotada .Nagu mis aeg oleks kõige mõtekam söömiseks (toidu valik ei ole mul väga suur) .
  18. Alumised kõhulihased , PILT KA . Abi vaja

Söögiga on niimoodi et tegelt ma söön hommikust (mingi paar võileiba) ja siis alles õhtul kell 7 kuskil uuesti sööma (siis söön kõhu korralikult täis) Päeval komme jms asju söön ka aga mitte palju.Mul on 3x nädalas Muay Thai trenn (2-3h ) ja siis 2-3 päeva jõusaal (1-1.5h ,ainult käte ja kõhule teen trenni).
  19. Tae Kwon Do

Tänud selle Muay Thai treeningu kohta.Eile sai helistatud ja räägitud.Trenni muidu enam ei toimunud aga treener teeb tutvustava treeningu mulle ja kui rohkem rahvast tuleb siis hakkab trenn jälle käima.
  20. Sõudmine vs rattaga sõitmine

10 minutiga , kumbaga kulutab rohkem rasva.
  21. Tae Kwon Do

Äkki valgustaksid mind Olen väga huvitatud!
  22. Tae Kwon Do

Ei tasu ära.Elaks Tartus, tuleks
  23. Tae Kwon Do

Aga ega ma Tallinnas ela et mul nii suur valik oleks Elan Haapsalus muidu
  24. Saun & higistamine

Keegi kuskilt rääkis mulle et saunas käimine ja/või higistamine aitab rasva alla võtta.Mulle tundus suht lolli jutuna. Endal oleks vaja kõhu pealt saada rasva maha , mis oleks kõige parem tegevus/harjutused selle jaoks? Ja siis kõhulihastest veel rääkides, siis miks osadel on 6 pack ja teistel 8 pack? Tänud ette !
  25. Tae Kwon Do

Okei , me võimegi vaidlema jääda.Mulle igatahes tae kwon do meeldib aga muay thaist ka ära ei ütleks. Ja see mis tasemeni sa jõuad on ka omamoodi tahtmise asi.