Jump to content

lightning

Kasutajad
  • Content count

108
  • Last visited

Everything posted by lightning

1. Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine

Ma tegelen taipoksiga ja jalad tahan saada nii painduvaks kui üldse saab, niiet sinna ma liha väga toppima ei hakka, taipoksi trenn niigi treenib. Ja kava ei saa võtta, kuna ainuke varustus ongi Hantlid kuni 20kg ,Aerutusmasin ,Treansöör,Surumispink kuni 120 kg,Lõuatõmbamis toru ja kõhulihaste pink (Ab pro)
  2. Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine

See ei saa kerge olema, kui kodus on kindlad söögiajad, no pmts saaks küll midagi (leiba/saia/piima) vms süüa aga midagi rohkemat, ei. Ja äkki suudaksid täpsemalt selgitada. Ja kas toidu kogus võib olla väiksem nendel päevadel mil ma trenni ei tee? Ja kas peab toituma samamoodi kõhulihaste treeningu jaoks kui ülakeha trenni jaoks? Alari.
  3. R.I.P Michael Jackson

Avaldasin ainult oma arvamust,tema muusikat olen kuulnud, ei meeldi. http://www.youtube.com/watch?v=3-Mq31bikRI&eurl
  4. R.I.P Michael Jackson

Vihakse mind kui tahate aga minuarust pedo jääb pedoks.
  5. Olen 15, kaalun 65.5 ,surun 70 .Jõukas olen käinud 3 kuud.
  6. Peksa saamine

Ei mina sellest aru saa...
  7. 15a paks neiu.

Teemat lugedes oli aru saada et ta on endast väga halval arvamusel ja arvab et ei saa oma kehakaalu muuta.Aga tuleb proovida, nagu mina Varem arvasin et mul ei saa kunagi olema 6 packi ega ilusaid käelihaseid aga vot tuleb pingutada, muud midagi.
  8. Peksa saamine

Bas rutten räägib kubemesse löömisest...Mulle endale selline asi ei istu
  9. MMA Raju 2 (6.juuni 2009)

Leht maas
  10. Proteiini joogid.

Nii, ma nagu väikesel diiedil, mingit kava kindlat ei ole . aga enamasti üritan salatit ja puuvilju süüa. Ilmselgelt diiedil olles lihas ei kasva, kuna lihased ei saa piisavalt aineid + jõusaalis väsin kiiremini ära. Aga ma mõtlen et kas hetkel on mõtet mingit taastusjooki vms juua,nii et käed ja rind natukenegi kasvaksid. Ja igatahes kui dieet on läbi, kas siis taastusjooke juues on oht et kõhurasv tuleb tagasi?
  11. Proteiini joogid.

Vot sellest ma räägin http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23176 Nagu seal öeldud, naba on ära uppunud ja ma tean seda ise ka. Mul on väga häbi sellest dieedist mis mul oli. Väga suured tänud siiamaani.
  12. Proteiini joogid.

See suvi tahaks et oleks kõht ilus ja korralik, sügisel alles lihast kasvatama.Aga mulle ei meeldi see et mul kõhulihased on täitsa korralikud aga 2 alumiste peal on mingi rasvahunnik.
  13. Proteiini joogid.

Vanus on 15 , kaal 68, pikkus 182. Plaan on kõhõulihased korralikult välja saada, siis sügisel hakata paremini toituma ja kuni kevadeni lihast kasvatada ja siis jälle rannavormi.
  14. Proteiini joogid.

daemonium, millisel dieedil ma siis peaks olema, praegu soovin enamasti ainult kõhu pealt rasva kaotada. Ja jookide kohalt (ma väga nendest midagi ei tea) aga ,kui söön vähe ja siis joon jooke kus on kõik vajalikud ained sees,keha saab vajalikud ained treeningu jaoks ja ma kaotan kõhurasva.Või ei pea mu loogika vastu.Ma lihtsalt üritan siin millegil selgusele saada, ma suht uustulnuk sellel alal.
  15. Iga päev erinev lihaskond?

Iga päev erinev lihaskond?Kas on mingi vahe? Üks päev : Rind,biitseps,triitseps,õlad teine päev: Jalad,kõht,selg Siiamaani olen neid kõiki asju teinud samal päeval
  16. Tra suht pommid olete küll ma 15 ja surun 70! Kaal 65
  17. Pulss jooksmisel

Kuskilt lugesin : PULSS : 180 -vanus ehk siis kui oled 15, siis pulss peaks olema 165
  18. Iga päev erinev lihaskond?

Hea idee Tänud.
  19. Iga päev erinev lihaskond?

No aga ma treenin neid lihaseid iga kord põhjalikult.Mul läheb kuskil 1.5-2 tundi jõusaalis.
  20. Soov oleks midagi sellisest natuke lahjemat saavutada . Tavalise üles ja alla kõhulihaste harjutusega naljalt vist selliseid ei saaSuveks oli soov saada normaalsed kõhulihased ja tõsta 5 kilo rohkem oma kehakaalust, nüüd on see kõik käes. Tahaks hakata kõhulihaseid intensiivsemalt treenima.Kas kellegil mingit kava ei ole pakkuda?Ja kuidas on toitumisega kui tahad kõhulihaseid arendada? Ma olen midagi kuulnud ka külje kõhulihastest, mis lugu nendega on .Pean veel mainima et mu jõusaalis on ainult 1 kõhulihaste jaoks mõeldud masin (Ab beach bench) või mis iganes see olema peaks .Ja siis veel lõuatõmbamis toru.
  21. Kes rääkis rannailmadest? Ega mul rasva nii kohutavalt palju ka pole et ma selle sisse ära upuks . Natuke kõhukest vaikselt maha selle suvega, siis sügisel natuke rohkem sööma jälle ,et lihas kasvaks. Ja selle peale peaks ka mõtlema et ma 15, ma arvan et mul see rasv peaks kuluma kiiremini kui täiskasvanutel
  22. Väga tore harjutus tundub, aga kaldpinna pinki pole mul jõusaalis. Mingeid toredaid harjutusi veel pakkuda? Ja miks ma ei saaks selleks suveks normaalse 6 packi ?Mul pmts natuke rasva ainult kulutada vaja
  23. Tänud Keegi nüüd mingeid harjutusi või seeriaid ei julgeks pakkuda?
  24. Pmts kui tahad suuri ja tugevaid kõhulihaseid pead palju sööma , siis lihas kasvab ja siis kui on parajad kõhulihased käes hakkad rasva põletama? On mul mingis osas õigus?
  25. Ei tahaks halvasti oelda, aga wtf!!!

Kui hakata mõtlema ,siis mis sina teeksid?Peksaksid selle orbiku lihtsalt kasti?Ta ei saa isegi korralikult püsti olla.Ma saan aru et ta tahab elada jne aga poksiringis ei ole tal mingit võimalust.See on natuke tobe ikka...