Jump to content

metslane

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

metslane

  • Tase
    Algaja
  1. Velomeestele/naistele

    Õli ja tavott võivad ju ära seguneda, aga mõte oli vist ikka see, et õliga vedeldatud tavott kaob kiiremini ära, kui lihtsalt tavott! Ei usu mina, et tavott sul nii paks, et näiteks ratta laagreid kinni hoiab .
  2. Velomeestele/naistele

    Finish line DRY lube on maastikuratta ketilie minuarust väga hea asi! Ketile jääb kerge tefloni kiht ja igasugune tolm küll keti külge kinni ei hakka . Muda on muidugi omaette teema, see kipub ikka keti peale jääma, kuui kett muda sisse hakakb käima. Aga laagritesse ei pane midagi, ei olegi nagu selliseid laagreid, mida määrida saaks....või siis äkki kaelakausid käivad lahti, kuik teidsed on kinnised laagrid .
  3. 2-3h trenn, kataboolne protsess?

    Ma mõtlesin ka kunagi, et mida pikema trenni teen, seda parem on jne. Aga nüüd olen hakanud aru saama, et ega see pikk trenn just kõige effektiivsem ei olegi. 1h on vb tõesti natuke vähe, aga 1,5h on minujaoks suhteliselt viimane piir, peale seda lähevad harjutused lohakaks ja selline tuim hantlitega vehkimine on ka minu arust aja raiskamine! Ja ma ei mõtle selle aja raiskamise all mitte seda, et see oleks 100% mõttetu, vaid seda, et sealt maalt edasi ei ole enam areng kaugeltki sama hea kui esimesed 1,5 tundi. Soendus ja venitused nii enne kui ka pärast jõutrenni tuleb sinna 1,5h-le otsa liita. Ei ütleks, et mul keskendumisvõime halb oleks või füüsiline vastupidavust puudulik (julgen arvata, et näiteks rattamaratonil ei ole ühelgi eespool poolepäevaseid trenne kiitnud kodanikul sellist võhma nagu minul).
  4. Nagu keegi juba eespool mainis, siis kahjuks ei ole igas saalis võimalik vaba kangiga kükki teha! Seega on ka selliseid MEHI, kes kükivad "kinnise kangiga"
  5. Kuidas "masu" ajal sportlik olla?

    Mina soovitaks õues jooksmas käia (selle eest raha ei küsita veel õnneks)! Kui teha võrdlus, et kas istuda niisama 2 aastat ja siis jõusaali minna, või joosta 2 aastat ning seejärel jõusaali minna, siis ma olen täiesti kindel, et jooksu varjandi puhul on sul palju lihtsam alustada, sest organism on treeninguga vaikselt harjuda jõudnud juba! Peale jooksu võiks muidugi teha lihtsamaid harjutusi, nagu kätekõverdused, lõuatõmme, istessetõus jne.
  6. Massi lisamine + jooks

    Vähemalt võid sa kindel olla, et see mass, mis juurde tuleb, on lihased, mitte pekk! Ise jooksen, suusatan või sõidan rattaga ka nii umbes 3-4h/nädalas, eelmise aasta sama ajaga võrreldes on kehakaal tõusnud umbes 3kg, niiet päris võimatu see ei ole. Kui mul suvel rattahooaeg on, siis sõidan 3-4h ühes trennis, seega ca 10h nädalas. Mina soovitaks sul jõudu arendada ja rahulikult edasi joosta, koos jõuga tuleb ikka massi ka juurde! Aga muidugi sööma pead ka rohkem, kui korraga taldrikusse ära mahub
  7. Mina sätiks ka õlle esikohale! Kui vahest saunas paar purki ära juua, siis ei usu mina, et see imdagi oluliselt muudab! Nagunii ei kavatse enamus meist kunagi tippsportlaseks hakata ja seega ei ole vaja ka äärmustesse laskuda. Nooruse kohta niipalju, et mina näiteks suutsin peaaegu seaduslik poiss olla, mul oli vanust umbes 17a ja 9kuud, kui esimest korda alkoholi tarbisin
  8. Miks ehitate?

    Rikuks teemat natuke, päris mitu vastust oli, et naiste pärast! Küsimus siis selline, et kas toimib ka nii, et naised jooksevad kohe AINULT suurte lihaste pärast järgi?
  9. Miks ehitate?

    Minul hakkas asi pihta sellest, et motokrossis oli tunda, et selg on nõrga võitu! Siis läksingi jõusaali, et seda probleemi lahendada. Nüüdseks olen arsti abiga välja selgitanud, et mul on närvikanal veits vigane ja seega tuleb motoriseeritud sõber nurka visata! Kuidagi väga kiiresti on mullegi see "sõltuvus" tekkinud ja arvatavasti näeb mind kangi all veel pikka aega. Seda enam, et see selja probleem välistab minujaoks enamus huvitavad spordialad! Ja minu kohta käivad enamvähem kõik eespool välja toodud põhjused ka!
  10. Iga päev valku? jah/ei ?

    Mul on kuskilt teadmatta kohast kõrva jäänud, et suured kogused valgupulbrit pidi halvasti mõjuma neerudele! Aga selles teemas jääb mulje, et vahet pole, kust või kuidas selle valgu sisse sööd, neerudele mõjub ühtmoodi! Äkki keegi oskab kommenteerida, kas on siis mingi vahe või ei ole?
  11. JÕUTÕSTMINE

    Paluks omale kah siis ühe kava . Kuna ma saan saalis käia täpselt nii tihti, kui ise tahan, siis oleks huvitatud sellest, mis sinu arvates kõige kasulikum on. mikk91@hot.ee Tänud!
  12. Kava!!

    Kui sa veel lootusetult tüdinud ei ole nende kavade saatmisest, siis paluks omale ka ühe . Saada see, mida ise kõige paremaks pead, ma sätin oma trenni päevade arvu siis vastavalt kavale! mikk91@hot.ee
×