Jump to content

lifer

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by lifer


  1. mina arvan, et see on östrogeni tasemest tingitud arvatavasti ja selletõttu selline keha eripära.

    kuidas on lood aeroobse trenniga

    aeroobset ei ole erititeinud, paar korda olen jooksma käinud, ilmselt see ka kõige parem kalorite kulutamine? östrogeenide kohta ei oska öelda, sams ei usu et neid peaks olema, eks teen vereanalüüsi


  2. ülejäänud keha on nagu trimmis aga tagumik on selline punnpepu :D, mis ei taha kuidagi ära kaduda kõik muu on nagu trimmis ja proportsioonis, samuti olen tuharat kõvasti treeninud?

    teine küsimus, mida olen otsinud, aga liiga lamp niimoodi leida, on rasvad, kui kehal on kerge rasvaprotsent, kas see pidurdab lihase arengut massitreeningul, või on vaja rasva põletada ainult selleks et lihasd paremni esile tuleksid?


  3. Tere jälle.

    Mul selline mure, et mul seljal jubedasti kondid paistavad ja käed hästi piits peened, kuid kõtu ikka sipa ees. mIda teha??? Ma nagu mingi skelett kõtuga???

    Ma olen 18 aastane pikkust on 161 vm ja kaal viimati 46 kg.

    Ja väsimust on mul iga päev??

    äkki paned oma kehast ühe pildi, arvan et asi pole üldse ni hull


  4. no nii nüüd sai, whey+ ära proovitud

    champoin 8 on tõesti okse võrreldes muude asjadega, esiteks väga halvasti lahustuv(ja kui ära lahustub siis jood nagu mingit paksu möga), ainuke asi millega teda juua võib on piim, mahlaga oli ta ikka väga vastik, sama raha eest kindalsti mõtekam fitshopist tellida, kus juures sain kaasa ka tasuta sheikeri, ei tea kas siis pandi kogematta, või esimest korda tellides kingitusena kaasa :)

×