Jump to content

Simok

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Simok

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.11.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Jõusaalis olen käinud 1,5kuud. Kava on nagu ühepäevane, lasin teha spordiklubi treeneril. Kava teen 3 korda nädalas ja kui enesetunne okei teen vahele midagi lihtsamat ka. Kava teinud kuu aega. Peale trenni käed ja jalad kergelt värisevad. Valud on üle keha iga päev. Istuda, trepist kõndimine ja mingid liigtused valmistavad ebamugavat valu. Toitumine paigast ära või mis? Venitusi näidati ka, teinud neidki aga ei ole tähendanud mingit erinevust enesetundes? Simo.
  2. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Tervist, kas ICONFIT Whey Isolate 95 on see kiiresti imenduv valk? Ei loe seda välja, vadakuvalk aga mitte hüdrolüüsitud? Huvitabki just kas tasub võtta trennipäeval enne magama minekut? Simo.
  3. Algaja: Noormees vajab abi.

    mis kella paiku siis umbes? suvel käib vist vähem rahvast ka..
  4. Algaja: Noormees vajab abi.

    Suured suured tänud abi ja nõu eest. Üritan nüüd kuidagi nende nõuannete tarvitamsiega kuidagi inimeseks saada ja elada normaalelt ilma kompleksita. Simo.
  5. Algaja: Noormees vajab abi.

    mis asi see oleks? Aitäh
  6. Algaja: Noormees vajab abi.

    mida peaks tarbima peale trenni? kas piisab 2 või 3 trenni korrast nädalas?
  7. Algaja: Noormees vajab abi.

    selge, praeguseks viimane küsimus, kas peaksin minema koheselt jõusaali või söön nädalake sellist toitvamat sööki ja siis lähen?
  8. Algaja: Noormees vajab abi.

    okei, tähendab, et pean ikka hakkama praegu käima siis ilmselt...aga samas on imelik sinna minna ei oska seal midagi väga teha, vaatama algul niisama seal lihtsamaid asju tegema siis kui juba mingi sugune tunnetus ja olemine käes siis seal kange murdma hakkama. mõne sõbra ka punti vaatama, ehk siis tunnen ennast siis paremini seal.
  9. Algaja: Noormees vajab abi.

    midagi tarka öelda pole siis ole vait. kui ei meeldi ära loe seda teemat siis.
  10. Algaja: Noormees vajab abi.

    millist proteiinipulbrit ma ostma paeaks ja millist kreatiini ning kui veel mingit pulbrit siis mida täpsemalt? siis ostaks ja hakkaks söömise vaheleneid ka tarvitama, ning kui on näha, et midagi tekib kuskile siis kobin siin tartus kuskile jõusaali.
  11. Algaja: Noormees vajab abi.

    Aitäh, erinevate linkide eest, olen juba päris palju targemaks saanud. Ning mõelda olen nii palju jõudnud, et hakkan ilmselt näost sisse vehkima, muna(keedetult), jogurtit, piima, kõike mis sisaldab kohupiima, lihatooteid, puuvilju. Ilmselt ikka ostan mingi kreatiini ka ja proteiini värgi, et võtaks neid ka sekka...ehk aitab kaasa, sest tõesti on raske olla kõhna...annaksin kõik, et saaksin julgelt lühikesipükse kanda, T särke ja ujuda ning rannas olla...oi kuidas ma seda tahaks.
  12. Algaja: Noormees vajab abi.

    ikka imelik minna nii ju:/ ma lapsest saati põdenud nn kompleksi, ma ei kanna lühikesipükse, ega T särke, ei käi ujumas. Suht kass, aga lihtsalt ma ei tea kas ma söön valesid asju, et kg ei tule või ma ei tea, sest olen ma muidu suure isuga.
  13. Algaja: Noormees vajab abi.

    mul pole eriti usuku sinna ainult jõusaali, et kui mul kätel ja jalgadel pole midagi suurt siis kas tuleb teda juurde ?
  14. Algaja: Noormees vajab abi.

    Tere, olen siis 19 aastane noormees, elu aeg olnud kõhna kehaehitusega. söön palju ja liikumiselt aktiivne aga tee mis tahad olen ikka kõhna nagu ma ei tea mis asi nüüd kuulsin kreatiinist. plaan oleks selline, et hakkaks jõusaalis käima aga hakkaks sööma seda kreatiini ka mingi aeg. sooviksin saada käed ja jalad natukene jämedamaks, mingeid eri lihaseid ei soovi tahan olla tavaline. kas on mul lootust sellest abi saada? kuidas näeks see söömine välja, mida pean juurde sööma jne. PALUN ANDKE NÕU. pikkus mingi 180 ja tiba peale, kaal kuskil 61-64kg, pole ammu kaalunud ei julge ka. Mis kreatiini ostma peaks, mida kõrvale, millega peaks arvestama jne? Loodan siit abi saada, kui ei saa siis lähen ehku peale ja katsetan ise. Simo.
×