Jump to content

BigH

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BigH

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.11.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Surumiskava Kaidolt

    Tere, Sooviks ka 80% surumiskava. kiiskman@hot.ee Aitäh!
  2. Oli juba jah selline teema siin üleval
  3. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    22 aastane, 115kg ja 195cm
  4. Kus Gaspi teksasid proovida saab? Pärnu Fitshopis ka neid on? Ja mis hinnaklass on, tegelikult see väga oluline polegi, peaasi et jalas normaalsed.
  5. Kust siis ostavad oma riided suuremad inimesed siin. Mina ei suuda näiteks leida omale normaalseid teksasigi, sest suurim mis enamus kaubamajades müüakse on suurus 38, aga kuna jalad on nagu pakud all, siis see jääb just jalgadest kitsaks. Pärnus vaatasin - Reserved,Cropp,Takko,Denim Dream,New Yorker, kuid tulutult. Kui keegi teab kust saab riideid, mis pole mõeldud päkapikkudele, siis võiks teadmisi jagada.
  6. Hommikusöök

    Hommikuti lihtsalt ei taha üldse süüa. Pole isu ja tahtmist, samas kui juba mingi 1h üleval olla siis võiks süüa, aga tavaliselt selle aja peale juba tööle mindud:D Seega mida võiks hommikuti süüa? Muidugi nädalavahetustel on aega ja tahtmist rohkem siis võib vähe suuremaid asju teha. Või peakski hakkama tunnike varem ärkama ja köögis aega varuma:D
  7. Optimum CGT-10

    Pole ka endal sellega siiamaani probleemi olnud:D
  8. Parima maitsega proteiinipulber?

    Seda teemat on siin arutatud juba niipalju, nii et vaata ja uuri teisi teemasid
  9. Optimum CGT-10

    Kasutan kreatiin,glutamiin ja tauriini segu. Olen lugenud siin kreatiini kohta igasugu foorumeid kuid konkreetselt selle toote kohta pole leidnud siit foorumist midagi. Kas keegi kasutab või on kasutanud ja mis arvab? Ning kust seda saada võiks, sest enam siin ei müüda. Ise olen tootega väga rahul. Ennem trenni panen 10g ja peale trenni sheiki ka 10g koos 1 annuse Whey Goldiga ja 20g Dextrot. Ennem trenni annab Powerit juurde ja peale trenni on heaks taastajaks.
  10. EKSAMI HINDED (12kl)

    Inglise keel - 82 Bioloogia - 72 Kirjand - 68 Geograafia - 65 Ühiskond - 66
  11. Kava

    Ma soovitaks koos teha Rind ja Õlg, Triits ja Biits ning Selg ja Jalg. Ning Jõutõmme võiks ka sees olla seljapäeval.
  12. Reaalained

    9 klassis oli Mata 5 - eksam max punktid 5, keemia ja bioloogia oli 5, füüsikat ei mäleta täpselt - aga ilmselt oli 4 või 5:D Põhikool oli nagu lumme kusta.
  13. Treeningpäevik

    Kasutan ise ka sama, väga hea ja asjalik asi. Seal on kõik tühjad lahtrid et saad ise märkida - lihas, mida treenid; harjutus;kordus;raskus. Lisaks saad kirja panna soojenduse - vahend ja kestvus. Kardio - vahend ja kestvus. Lisaks märkuste lahter ja toidukordade lahtrid iga päeva ja toidukorra kohta eraldi. Seega kui soovid oma tulemusi jälgida siis soovitan soojalt.
  14. Tere, Kas Pärnus on veel olemas sellised asutusi kus saab võitluskunste harrastada. Kui keegi teab siis oleks hea, et mis ja kus ja kirjutaks nendest ja kas algajaid ka vastu võetakse või on mingi vanuse piir.
  15. Palun andke nõu!

    Eks põhiliselt ikka aeroobne ehk siis sinu puhul jooksmine seda rasva maha võtabki. Ma soovitaks eraldi päevadel teha
×