Jump to content

R.Thompson

Kasutajad
  • Sisu loend

    102
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

R.Thompson

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 16.01.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kodune treening algajale.

    Toitumise põhitõdede õppimiseks võid kasutada järgmist lehte: http://www.toitumine.ee/ Lisaks loe juurde erinevaid toitumisalaseid artikleid kas siis inglise keeles (googelda) või ka eesti keeles fitness.ee lehel.
  2. Hantlid

    Väga hästi sobib ka fitness.ee enda leht: http://www.fitness.ee/harjutustepank
  3. Enda kombineeritud treeningkava

    Käärkükid jäta ära või vaheta üle nädala tavalise kükiga. Good Morning või sirgete jalgadega jõutõmme pärast jalgade kõverdamist ehk enne säärt.
  4. Tere! Alustasin paar kuud tagasi jooksmisega. Ringi pikkuseks orienteeruvalt 5 km ning jooksen tavaliselt 1-2 ringi. Ei olegi täpselt tähele pannud, et millal ning millest on valu reie siseküljel (ainult vasak jalg) tekkinud, kuid eriti on see segama hakanud viimastel nädalatel. Valu annab kõige rohkem tunda jooksmise lõppedes ning eile ei saanud enam teha mugavalt kõhulihaste harjutusigi, sest jalgasid tõstes käib valu läbi. Mida teha? Äkki on keegi probleemiga tuttav ning oskab soovitada venitusharjutusi või tuleks jooksmine üldse lõpetada ning koheselt külastada spordiarsti? NB! Jooksen kõva pinna - asfaldi - peal. Põlved ning sääred pole siiani tunda andnud, ainult vasaku jala reie sisekülg (see peaks vist olema reie lähendaja vms). Suured tänud kõigile ette abi eest!
  5. Kava muutmine? // Toitumise kohta ka

    Mis makaronide söömisel pärast trenni viga on? Pelmeenide asemel valiks tõesti midagi muud (kas või tavalise vahepalana kodujuust/kohupiim vms).
  6. Mina tervislikku toitumist küll dieeditamiseks ei nimetaks.
  7. Sixpack

    Tahaks sinu seda suurepärast kõhulihast näha, mida saab arendada krõpsude ja värkidega...
  8. Treening ?

    Kõhukese kaotab eest ära vaid õige ning korrapärase toitumisega. Erinevaid artikleid ning postitusi sel teemal on sadu, edu otsimisel!
  9. Jõusaal inimese elus

    Uurimistööks seda nende küsimuste põhjal ei saa küll pidada. Soovitan valida natuke mõistlikumad küsimused ning sobivam andmete kogumise meetod.
  10. rannabiitseps

    Treeni selga, tee kükki ja jõutõmmet - küll siis kasvab ka biitseps.
  11. Kodus treenimine,ilma raskusteta

    Vanalinnas nt.
  12. Kava väikses jõusaalis käies.

    Jõutõmbe võiks üldse pigem panna muule päevale. Kükki ja jõutõmmet ei ole soovitav ühes trennis teha (oleneb muidugi eesmärgist).
  13. Massi juurde ja rasva vähemaks

    Massi kasvatamine ning rasvaprotsendi vähendamine ei ole samaaegselt võimalik. Neid ei ole võimalik reguleerida trenniga, vaid ainult toitumisega. Seega: algselt võiksid alustada kaalu langetamisega, hiljem saad hakata massi kasvatama. Kuid seda seletatakse sulle täpsemalt siis, kui tellid treening- ning toitumiskava.
  14. Kas su arvuti on mees- või naissoost

    Minu arvuti on naine (Y)
×