Jump to content

tarmop

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    1 069
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    10

tarmop viimane päevavõit oli July 20 2016

tarmop's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

79 Tasub teda kuulata

tarmop

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 24.07.1978

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m

Viimase Profiili Külastajad

8 361 profile views
  1. HelenaMangFitness.com

    Väga lahe on näha uusi säravaid tüdrukuid laval, kuigi Kakumäel jooksmas olen näinud Sind mitu aastat. Oma ülaosaga võiksid juba praegu võistelda PRO-dega, jalgu vaja järgi aidata. Ehk pead vähem jooksma ja rohkem saalis jalgu treenima Vöö oled saanud ilusti kuivaks, aga geneetika pole sinu poolel. V shape jääb väikseks, et pigem näeks sind bodyfitnessis, eeldused selleks on sul olemas!
  2. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Siim on teinud arengus korraliku hüppe! 400 kükib vist varustuseta enne ära kui varustusega Tänane surumine 242,5 oli piiride kompamine. Alla sai tehtud 230, 235, 240, 242,5, normaalse soojendusega võiks vabalt 245 teha! Täna oli meil teistelgi trennis hea minek, kõik tegid uued rekordid, eks teised räägivad enda eest ise. Omal õlg RAW surumist enam teha ei lase, siis olen harjutanud RAM-iga. Siiani parimad kilod on jäänud 205 juurde, siis augustis läksid need 215 peale, täna lausa 230!
  3. Annika Pärteli BLOGI

    Oled jälle jäätist kõvasti söönud! Hoia vanema tüdruku riided alles
  4. Annika Pärteli BLOGI

    Pane pärast laua tulemusest kindlasti pilt ka! Kas ja kus sa õppisid restaureerimist?
  5. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Veel pilte. Ja parim mees!
  6. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Panen üles tulemused. Rootsi naised tegid päris vihased tulemused.
  7. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    5min pärast alustame!
  8. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Võistluspaik ootamas?
  9. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Homme, 11.juuni, toimub Tallinnas iga-aastane kolme linna võistlus klassikalises jõutõstmises. Võistluste orjenteeruv algus 12.00, asukoht Reval-Sport, Aia tn.20 Tallinnat esindavad: Siim Rast Jevgeni Jablokov Andri Külaviir Martin Vahtramäe Argo Erit. Kohtunik Tarmo Pärna Peatreener Kaido Leesmann Tulge kindlasti vaatama ja kaasa elama!
  10. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    5 nädalat vahepeal möödnud! 28 mai toimusid Pärnus EKV klassikalises lamades surumises. Kuigi vorm on jõudsalt paranemas ja õlg lubab juba suuremaid raskusi suruda, ei osanud registreermise ajal seda ette näha. Olin seekord kohtunik. Võistlus ise kiire ja korralik! Võitis Siim Rast!. Tiimides tõime samuti võidu koju. Tagant järgi tark, oleks võinud oma nö. B-võistkonna ka välja panna, saanuks sealt III koha! Oma viimased suuremad raskused surusin täpselt aasta tagasi. Täna sai ettevalmistuseta proovitud oma vormi, testisin õlga ja oma uut surumisasendit. RAW sai surutud 180kg. Särgiga läksin 280kiloga 8cm pakule. Hetkel tarbin toidulisadest vaid treeningjärgset sheiki. Kuna vorm tahab tegemist, siis sai tugevamatega arutatud, et võiks tippu sihtida EM-iks, toimuvad need agustis Islandil. Plaan uuendada seal Eesti rekordit! See kuu laon veel põhja, järgmisest kuust lähevad uuesti selga särgid. Plaan tellida Külaviiridega USA-st uus särk ehk saab siit mõne grammi juurde! Seni teeme trenni ehk õnnestub mõni surumine ka videosse võtta.
  11. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Nädalavahetusel toimus järjekordne EMV kolmevõistluses, hommikul olin kohtunik. Õhtul tegi Siim oma halval päeval uued rekordid tõmbes 350kg ja abs.kilodes 1005kg. Käib kah halval päeval! Kindlasti oli päeva säravaim täht Andres Külaviir oma roosas kostüümis! Oma õlga pole siiani korda saanud, küll aga õppinud teistmoodi suruma, hakkab vaikselt tulema. Haiget õlale ei tee, aga valu annab vähe ikka tunda. Täna sai surutud RAM-iga juba 2x190kg. Ega palju oma vanast rekordist puudu olegi, kas tegin äkki 205x2. Arvestades, et toidulisad on hetkel suht maas, vaid taastusjook peale trenni, ning põhja ladunud pole, siis võib pigem rahul olla. Nädalavahetusel soovitati üht head Tartu arsti, loodan sealt saada lõpliku lahenduse. Seni aga teeme trenni edasi!
  12. EMV jõutõstmises 2016 - juhend

    Võistluspaik hommikul 8.00
  13. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Minu pilt sai delfisse, peaks autoritasusid küsima http://sport.delfi.ee/news/varia/tostmine/vagev-kaido-leesmann-nihutas-eesti-koigi-aegade-rekordi-lamades-surumises-320-kiloni?id=74337949
  14. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Kaido tegi täna uue Eesti rekordi 320 kilo! Selle tulemusega saavutas MM-il 6nda koha, olles konkurentide seas kõige vanem! Jäi siin veidi varugi. Palju õnne Kaidole ja tema tublidele abilistele!
×