Jump to content

Tabasco

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tabasco

  • Tase
    Vaatleja
  1. Toitumine katkise lõualuuga

    Mina soovitaks alustada näo- ja lõualuukirurgia polikliinikust: http://www.regionaalhaigla.ee/?op=body&id=61 Sealt leiad dr Viidebaumi, samas võid ka dr Kahni googeldada, kuna mu ortodont kiitis ka teda väga. Edu! ja mängi nt tennist, ei murra konti/e, võin vanduda! Kõige rohkem igatsengi oma tavarutiini, just algab tennise välihooaeg ja ma pean 1-2 kuud pingil ISTUMA!!!
  2. Toitumine katkise lõualuuga

    Sellegipoolest pane end kohe kirja, minu järjekord kestis 5 aastat, ausalt! Õnneks ei olnudki mul erilist kiiret, kuna ortodontiline ravi kestiski mainitud aja. Sinu halbadest kogemustest lugeda on muidugi kurb, aga loodetavasti on nii suhtumises patsienti kui ka arstide professionaalsuses ehk teatud progress toimunud. Ja veel - poksi vähem!
  3. Toitumine katkise lõualuuga

    Mustamäel, dr Viidebaum. Jäin rahule, hetkel paistetus juba taandub ja tundub, et asi õnnestus. Mida ehk enim kartsin, oli see, et nad lõikavad mõne strateegilise närvi kogemata läbi; hetkel võin väita, et suudan siiski oma lõuga mõttejõuga suunata . Teine tunnustatud spets on dr Kahn, paraku mul endal kogemused puuduvad. Ole valmis pikaks järjekorraks, enamus arste omab erapraksist ning üritab Sind kahtlemata sinna suunata. Ise ei kahetse, et riigihaiglasse läksin, kuna tegemist siiski üldnarkoosiga ja ma ei taha selliste asjadega "nurga taga" mängida, olgu need palati jms olmetingimused nii erinevad kui tahes.
  4. Toitumine katkise lõualuuga

    Esteetilistel põhjustel, ....... mitte et ma endast Tiina Parki vormiks, aga ..... ortodont käskis. Haiglast tulles teatasin uudishimulikule taksojuhile siiski blaseerunud ilmel: Thai-Kick-Box accident! Tõde ei pea alati valitsema.
  5. Toitumine katkise lõualuuga

    Tänan tähelepanu eest, olen tõepoolest Tallinnas, seega longin poodi.
  6. Toitumine katkise lõualuuga

    Lugu järgmine: nädal tagasi tehti lõualuu operatsioon, sestap olen kuu aega vaid joogireziimil (hambad 100% kinnitatud, isegi joogikõrs ei mahu vahelt läbi). Süsivesikutega-vitamiinidega on lihtne (mesi, toormahlad, Ca, letitsiin jms), peavalu tekitab proteiinide manustamine, kuna ei tarbi piimatooteid juba aastaid. Nädalaga on kadunud 5 kg (olen naine, 179 cm, hetkel kaal 59 kg), arst saatis mu valgujooke ostma. Küsisin mitmest apteegist, kahjuks polnud valik just paljulubav - ainus, mille lõpuks leidsin oli NUTRICIA NUTRIDRINK (100 ml kohta valk: 6 g, Süsisvesikuid 18,4 g, rasv 5,8 g). Apteegis soovitati kulturistide poole pöörduda: siin ma nüüd olen.
×