kris0610
-
Content count
57 -
Last visited
Posts posted by kris0610
-
-
Hispaania võidab 2-1
-
-
Natalia 1
Oleg 3
Edu!
-
Uruguai - Saksamaa 1:2
Holland - Hispaania 2:1
-
Saksamaa - Hispaania 2:1
-
Uruguai - Holland 1:2
-
Brasiilia - Holland 3:1
Uruguai - Ghana 0:1
-
Paraguai - Jaapan 1:2
Hispaania - Portugal 2:1
-
Brasiilia-Tśiili 2-1
-
Taavi 1.koht
Jaanika 2.koht
-
palju õnne:)
-
Ja nagu näha,tuleb aina juurde ja juurde.....
-
no mina olen juba 2 korda pidanud autot hoovist välja lükkama, jäi teine põhju peale kinni...ja lund sai ka kühveldatud oma 2 tunni jagu
aga muidu olen väga rahul, nii võikski jääda paariks kuuks, siis hakkaks kevadet ootama
-
Tubli tüdruk
-
watsons´is on ka hea valik....
-
Alati ju võimalik kaasa võtta selline lihtne asi nagu näit. toidukorra asendaja batoonike.see siiski ei asenda korralikku lõunasööki....aga vahel on hea küll jah
-
Selleks, et oma karbike tühjendada, ei pea välja võtma tervet tundi lõunat! Tegin alles hiljuti tööd, kus olin pidevalt liiikumises- kord siin linnas, kord seal, kord tundide viisi sõidus, kord tunde kestvatel vastuvõttudel, sealjuures ei teadnud ma enamasti kunagi, mida toob järgmine päev, samuti ei sõltunud minu vaba aeg minu soovidest! Selle 5 min aga ikka leidsin, et vajalik kaasavõetud söök ära süüa!Wc-s saate näiteks küll käia korduvalt päevas, mõni mees suitsulgi, aga söögiks pole seda 5-10 min aega leida? Pigem on asi viitsimatuses ja planeerimisoskuse puudumises!
Homsest panen kellaajad paika,öelgu ülemused , mida tahavad
-
Minul on kahjuks töökoha poolt paika pandud lõuna,vastavalt graafikule-üks nädal lõuna kell 12.00, järgmine nädal kell 13.00 ja järgmine 14.00 ja siis jälle ostast peale. Kui suurt mõju see trenni tulemustele avaldab? On selliste söögiaegadega üldse häid tulemusi oodata?
-
väga liigutav lugu Valteriga
-
Õnne tublidele võitjatele
-
Ärge mind küll Bodyfitness -163cm esimeseks siin ennustaga, sest vormi see aasta kahjuks ei tule ja trauma peale kauba- alaselg on paigast. Seega pole 100% kinde, et homme lavalaudadele astun. Tervis eelõige. Kui valu järgi annab siis võsitlen, kuid praegu pikali maas ja liigutada ennast ei saa.Kuid kõigile teistele võistlejatele jõudu ja jaksu.
Kui küsida tohiks siis, kuidas tervisega on?Kas jõuate lavale?
-
Ikka väga lahe saade
-
Kas fitshop team ka homme/ülehomme kohal?
-
ei ole tema esimene ning kindlasti ei jää ka viimaseks, kes vahele jääb...
Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 - Lisatud protokoll ja Galerii
in Võistlused / Events
Posted · Report reply
Kas need võistlejad, kes ei saa edasi finaalidesse, peavad ka ootama ära autasustamise ?