Jump to content

KrisP

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KrisP

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1987
  1. Surumise arvuti

    Mõtlesin siis proovida seda surumis arvuti poolt arvutatud kava aga tekkisid mõned küsimused. 1.Kas esimene number näitab seeriaid ja teine number kordusi ehk siis esimene nädal 6 seeriat igas seerias 2 kordust? 2.Miks teisel päeval raskus koguaeg sama on ja ainult kordused muutuvad? 3.Kas esimesel päeval võib veel rinna harjutusi peale teha ja/või ka mingit muud lihast treenida? 4.Kui 8. nädal esimene päev pean suruma 100% 2x2 siis miks järgmine nädal 1x1 ja 100% asemel on MAX kirjutatud sinna? 5.Mitu päeva peaks jätma kahe surumise vahele? Ehk keegi suudab nendele küsimustele vastata ,et natuke selgust pilti tuu.
  2. Surumiskava Kaidolt

    Kui on aega ja viitsimist teha sooviks ka kava,olen 85kg ,praegu max ~105 kg. kristian21@hot.ee
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    Teema on siis selline ,et olen mingi 4 kuud massi taga ajanud ja päris korraliku kaloraazi sisse ajanud igapäev samuti oma 6-7 kg juurde võtnud ,nüüd oleks aeg rasva maha võtta.Probleem seisneb selles et ma jõuan trennist koju tavaliselt 21.30-22.00 ja enne tõmbasin pärast trenni sisse 1kg jogusrti koos 30g vadakuga nii ~1000kcal ,nüüd aga ei oska midagi pärast trenni nii hilja kella aja peale sättida kui eesmärgiks on kaalust alla võtta.Kas lihtsalt valgusheigist ei piisa või sellest jääb väheks ,et lihaseid säilitada?
  4. Sääre painutamine kõhuli

    Nii tegin nüüd kiiresti inglise keelset researchi ja sain teada millised need 3 harjutust on mis seal programmis tehaksa aga nüüd tekkis selline küsimus ,et kas siis säärt eraldi ei tulegi treenida kui seda programmi järgida?
  5. Lugesin artiklit Treeningsüsteem jalgadele, mis töötas liigagi hästi.. ja tahaks seda proovida aga ma ei ole täpselt kindel kuidas näeb välja harjutus sääre painutamine kõhuli,kas see harjutus peaks olema see mida teed masinal ja mis mõjub reie tagumisele osale?
  6. Jogurt peale trenni

    Otsustasin siis nüüd mõnda aega massi teha ja oleks sellin eküsimus ,et kas 1 kg jogurt pärast trenni on hea valik?Umbes 900 kcal ,35g valku jne.Kas need jogurtis sisalduvad valgud on kasulikud pärast trenni?Nõuandeid.
  7. Maitsestatud ja tavaline broilerifilee

    jutt ongi tallegi toodete kohta ,lihtsalt mulle tundub et maitsestatud filee oleks nagu külmutatud ja siis üles sulanud liha ,mis on odavama nime all müüki pamdus.
  8. Maitsestatud ja tavaline broilerifilee

    No maitsetel põhimõtteliselt ei ole mingit märgatavat vahet,lihtsalt tahaks teada kust see hinnavahe tuleb ,mis võib vahest 10-20 eek kg kohta olla.
  9. Tahaks teada mis vahe on maitsestatud broileri fileel ja tavalisel.Olen tähele pannud ,et maitsestatud broilerifiliie on tavaliselt odavam kui lihtsalt broilerifilee ja tundub kuidagi selline vesisem vms.Kas nende toiteväärtustel jne. on mingi märkimisväärne vahe?
  10. Söögi ajal joomine.

    If you add any other liquids in your stomach right after you have eat your body have to waste even more energy and time to digest your food and its just go down the road from there. Food might not get digested all the way through and you get only half or less on the nutrition’s. Nagu ma aru saan , see tähendab siis põhimõtteliselt seda et söögi ajal või vahetult pärast söömist juues kulutab keha rohkem energiat ning ka päris palju toidust saadavast energiast võib jääda saamata.Kas see siis mitte ei võiks olla väga heaks vahendiks dieedil ,juua toidu kõrvale kui see seedimisel rohkem energiat kulutab ning kui te satute dieedil millegiga natuke patustades,siis juues samal ajal palju vedelikku võib toit teist niisama läbi käia ja liigne energia jääb saamata??
×