Jump to content

Arx07

Kasutajad
  • Sisu loend

    825
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Arx07


  1. Hetkel on Terases üsna vähe rahvast, kuna klubi on uus. MyFitness ja Arctic on tuugalt täis, Gymleco kohta ei oska öelda.

    Kui rahakott kannatab, siis seal kandis on veel Status Club, mis pole kunagi liiga ülerahvastatud ja on mõnus rahulik.

    Hetkel hindasid millegipärast Status Club kodukalt ei leia, aga kunagisest meeles, et seal oli ikka rämedalt kirves...

    Ma loodan, et teras tõmbab myfitnessilt rahvast vähemaks siis, hetkel käin myfitnessis(vaja päevane pakett täispaketiks ümber teha)


  2. Kas peal hinna on selle toote omadus siis 2-3 korda parem kui Hera 80 näiteks (valgu kvaliteedi poolest ).Et annab siis suuremat lihas kasvu :) kui mõni odavam proteiin !!!

    Raha raiskamine on selle toote peamine omadus peale hea maitse.

    Hämmastavalt madala valguprotsendiga kah veel. Parem osta Myofusion või MP Combat Powder, palju odavam ja valku ka rohkem sees.(samamoodi segu erinevatest valkudest)


  3. Mõningad apteegis müügil olevad oomega3 toodetee valmistamisel kasutatakse toorainena Tursa maksa. Maks on just see organ, mis tegeleb mürkainete lagundamisega. Paraku maks ei suuda kõike mürkaineid lagundada(kuna toidus on neid väga palju). Kaitsmaks teisi organeid talletab maks need mürkained endasse. Kasutades Tursa maksa toorainena satuvad tootesse ka seal olevad mürkained. Kui tervislki see toode siis on võib igaüks ise otsustada.

    Muuseas nõüka ajal oli tursa maksa kasutamine kalamaksaõli tootmiseks keelatud just sel põhjusel.

    Samuti on mõnigates oomega3 toodetele lisatud sünteetiline E-vitamiin. Teadlased on kinlaks teinud, et pikaajaline sünteetilise E-vitamiini kasutamine mõjub tervisele kajulikult.

    Keegi ei keela kalaõli osta(mitte kalamaksa).

    EDIT: oih, sellel oli juba vastatud :unsure:


  4. Kas allergia on piima valgu või piima suhkru osas?

    Kui ta ütles, et piimatoodetega pole probleemi siis ikka laktoos. Üldiselt on valgupulbrites laktoosi vähe, aga päris 100% konsentraati ei vaataks igaksjuhuks.

    Ei usu, et gainbolicuga laktoositalumatus tunda annaks... See ju puhta süsivesikuid täis, näpuotsatäis valku ka sisse visatud.

×