Jump to content

HenryP

Kasutajad
  • Sisu loend

    117
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

HenryP

  • Tase
    Kasutaja
  1. venitus peale lõuatõmbeid

    Seda venitust tehes tunnen kõige enam mõju laiale lihasele, üritades ülemist kätt maaga 45' nurga all nii kaugele sirutada kui võimalik. Lisaks eelmainitud rippumised jne.
  2. korduste ümber arvutamine

    8x90 ja teised samalaadsed tulemused annavad ühe korduse maximumiks umbes 115kg (8x90x0.033)+90kg= ~113 Kunagi hiljuti sai tehtud ka ise 5x5 kava ja siis sai võetud algraskuseks 75% 1 korduse maximumist, esimestel trennidel võib see pisut kergeks jääda, kuid siis ei jookse kava nii kiiresti lukku nagu Archangel ülevalpool mainis. Ehk siis soovitaks alustada umbes 85-87,5 kg ja iga nädal suurendad raskust 2,5kg võrra kuni 5x5 enam X raskusega ära ei jõua teha. Järgmine nädal teed sama raskusega, kuid proovid 5x5 ära teha, kui tuleb, siis suurendad jälle 2,5kg jne.
  3. 15a paks neiu.

    Ah mis te seletate, et suitsetamise mahajätmine on raske, ma jätan juba 27. korda maha!
  4. kas kaks korda võib

    ... Raidzz, mõtle oma suurepärased mõtted kõik läbi ja teinekord postita need kõik korraga ühte ja samasse teemasse. Huvi pärast sooviks su vanust ka teada.
  5. Õlaprobleemid

    Rööbaspuudel surumine õlale?! Rööbaspuudel surumine on ikka eelkõige triitsa harjutus, kui keha veidi ette kallutad, siis langeb koormus ka rinnale, aga õlale seal küll erilist trenniefekti pole.
  6. Hei, Pole küll Ralf, aga võtan õiguse vastata siiski. Esiteks mainiks ära, et dieet on igasugune toitumise jälgimine, mitte ainult negatiivse kaloraaziga olek. Seega esmalt su küsimusest on raske aru saada, kuid kui õigesti aru sain, siis mõtled seda, et trennipäevadel on kaloraaz plussis ja jõutrennist vabadel päevadel oled kergelt negatiivse kaloraaziga?! Pole küll spetsialist, kuid minu jaoks tundub see "pole liha pole kala" teema alla, sest esiteks lihas ei kasva mitte trenni tehes vaid trennijärgselt, magades, puhates, jne, kui on piisavalt ehitusmaterjali saanud. Lisaks veel see, et keha "ei loe kaloreid" kella ajaliselt, et kui kell tiksub 24:00, siis algaks mingisugune teine lugemine kulutatud energia ja saadud energia vahel. Kuid kui pikk see aeg on, seda ei olegi vist võimalik öelda... Teiseks usun, et sellise toitumisplaaniga tuleb mingi hetk motivatsiooni puudus, kuna üritad mõlemat asja korraga- saada suureks ja saada väikseks, seega seisad siiski põhimõtteliselt paigal, ega näe väga tulemusi (vähemalt lühiajaliselt). Kokkuvõtlikult usun, et saavutaksid paremad tulemused, kui oleks esmalt esimene eesmärk võtta mõistliku tempoga kaalust alla ning seejärel jälle jätkama keha ehitamist Kui õige toitumiskava, siis on võimalik ka pmst lihasmassi ja jõudu kaotamata rasva põletada. Jään huviga ootama ka spetsialistide arvamusi...
  7. "sangadest" vabanemine

    Mõtle uuesti üle
  8. Algaja

    Kohe kindlasti ära ennem trenni venita vaid pigem võimle ennast soojaks ja/või tee 5-10min veidi aeroobset.
  9. Naised saunas rääkisid, et see valgu omastatavus jääb ühe toidukorra puhul sinna 30g juurde, kindlasti erinevatel inimestel see varieerub. Samas pole ka kindel andmete õigsuses, kuskilt on kõrva jäänud Lisaks: Bonsuna.com foorumis "argoll" on kirjutanud: "Teaduslikud artikklid, mida mina leidnud olen räägivad proteiini imendumisest nii: Egg protein 1.3 grams/hour Casein isolate - 6.1 grams/hour Whey isolate - 8-10 grams/hour"
  10. Kas Krav Magat Eestis ka õpetatakse?

    Eeldan, et pead siinkohal "valuvõteid tundvas" isikuks jiu-jitsut jagavaks inimeseks, mitte suvalist tüüpi, kes maakeeli nupuvõtet teeb?! Kui nii, siis: ilmselgelt pole sa BJJ trennis käinud ilmselgelt pole sa ülal antud linki ja filmi vaatanud
  11. Kas Krav Magat Eestis ka õpetatakse?

    Tundub, et teema tahab minna vägisi üle vaidlusele, et milline võitlusstiil on parim. MEE juba mainis seda UFC "võitluskunst vs võitluskunst", väike video sellest Gracie'de pilgu läbi: Lisaks veel, kellele asi meeldib, soovitan hankida filmi/video "Gracie in action"!
  12. Väga hea uudis, loodan, et tuleb vähemalt sama hea kui RAJU 6!
  13. 165cm ja 117kg

    Igas sellises teemas läheb jutt steroidide peale, saage üle! Tüüp on küll jõhker...
  14. Film mma sõpradele

    Kui nüüd lõpuks teemasse tagasi tulla, siis kes veel näinud pole, siis täitsa ok film on Never Back Down Mis mulle meeldis selle filmi juures võrreldes teiste märulitega on see, et enamik võtteid, submissioneid, lööke on reaalsed, mitte taolised:
  15. Probleem magamisega

    No offence, kuid selle postitusega tuli küll kohe ühikarottidest Virks meelde! Mingeid ravimeid ma küll ei soovita sul n-ö lambist võtma hakata, ennem käi ikka uuringutel või vähemalt perearsti juures ning leia kõigepealt magamatuse põhjus ning siis ravi.
×