Jump to content

triibu triits

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

triibu triits

  • Tase
    Vaatleja
  1. Erinevalt Sinust ei sildistanud ma oma postituses kedagi ja ei solvanud kellegi isikut. Kas üritad mind - isiklikuks minnes - mättasse lüüa selle eest, et oma teistsuguse arvamusega siin rahu rikun, sest siiamaani olid ju kõik lummatud sellest loengust? Palun ründa minu seisukohti. "Kui mingi seisukoht on seniarvatust erinev" mõtlesid vist "Kui mingi seisukoht on üldlevinud arusaamast erinev". See on suhteliselt avalik "püüne" ja kui ma tunnen, et mul on teine arvamus või ma tahan midagi lisada, siis on mul see õigus. Arvan, et ükski isik ei tohiks häbeneda oma arvamust. Tegelikult tahaks hoopis küsida millise ajastu kultuur sobib kehaehitaja ja tegelikult üldse sportlase maailma pildiga kõige paremini? Ja kõige vähem tõenäoline on selleks kristliku euroopa varakeskaja kultuur. Minu arvamus. Loen huviga teiste arvamusi sellel teemal.
  2. Suhteliselt kohutav loeng. Traditsionalismi pritsis ikka vahuga. Sellist kitsast ja kallutatud ajaloo käsitlust pole ammu kuulnud. Ja see rasside erinevuse rõhutamine? Kohati juba otsisin pilguga laualt Mein Kampfi. Tõesõna tahte truimf jäi mainimata veel. Ma loodan et fitness.ee ei soovi tegeleda sellist laadi ideoloogiatega. Lääne euroopa rüütlid varjasid ennast kümnete kilode terase taha kusjuures väga palju tehti jõupingutusi just näo varjamiseks, ja parim lahendus võitluses oli hoo pealt, pika piigiga vastane kahjutuks teha, seal vist väga pikalt silma ei vaadatud. Tõeliselt mõõgakunsti ja ennast salgavat sõjamehe kultuuri leiame me hoopis sama aegsest jaapanist. Ja stepirahvad lasid nooltega eemalt ja siis lahkusid? Jabur. Varakeskaja kõige õitsvamad kultuurid oli mauride kultuur Ibeeria poolsaarel ja Sitsiilias, kellelt muide saime ka araabia numbrid. Vaadake palun kristliku vara keskaja maale, lihasuretamine käis täistuuridel (pikad peened noruspäi inimkujud)! Hinge eest tuli hoolitseda, mitte maise keha eest. See oleks tegelikult kulturisti jaoks kõige halvem aeg ja koht elamiseks. Evolutsiooni teooriaga on ka äärmiselt nõrgad lood. Tädipojaga on meil erinevad nimed, kas see tähendab et me ei ole sugulased? Meil on ühised vanavanemad, me oleme ühtede esivanemate erinevad harud. Märksõna puu. Ja millest selline vihapurse "musta pori näkku tatised intelligendi närud vms." teemal? Kas selle peatüki pärast raamatus "Musta pori näkku", mis kirjeldab ühe teatud "apostli" seiklustest Viljandi linnas ja kus küsitakse mis jumal laseb igasugustel jälkustel sündida? Või sellepärast, et M.Raud avalikult ja kirglikult rassismi taunib? Siis veel mingi eeskuju/iidoli ihalus käib läbi. Jääb häirima, et tema teab mis on õige eeskuju, teised ei tea ju. Samas 66-73 min on täiesti mõistlikud (alates Lurichist) ja õpetlikud. Aga siis keerab jälle kosmiliseks ära.
  3. Luid on kõvasti uuritud praeguseks ja arvamus on, et need mehed olid ikka tunduvalt jõulisemad kui tänapäeavased. selline jutt teise osa leiate ka sealt
  4. JÄLLE DOPING

    Watchtower rules... Tegelikult langevad inimese instiktid (sealt ka ihad) väga madalate ühisnimetajate alla. See sama eneseimetlus ja soov olla imetletud on inimese biokeemiliste protsessidega seletatav(selge see et seda pole veel suudetud, kuid teooreetiliselt on see võimalik). Ja selleks, et kogeda midagi nii võimsat ja veelgi võmsamat tehakse mitte lubatuid asju. Selles suhtes on kulturism hea ala, et sul on võimalus mingite teiste reeglite järgi ikkagi anda oma parim mida sinu arvates ongi parim võimalik ja saada tunnustust (koht poodiumil jne.). Muide monoteism on väga egoistlik, "kõigevägevam lõi minu enda järgi" ehk siis täiuslikus kopeeris ennast ja sai tulemuseks inimese. Tunnistan, et olen suhteliselt käre ateist ja kipun jumala teema puhul ironiseerima, samas ei soovi kellegi religioosseid vaateid halvustada.
  5. N2ide turumajandusest.

    See on kasvatuse küsimus. Kui see nüüd metsa alla loopida, siis küll.
  6. N2ide turumajandusest.

    Lause “If people really want to go back to where we were, that means not putting sugar in everything,” she said. “It means keeping it to desserts.” näitab ikkagi kui pikk maa on veel minna. Pärast seda kui sa oled lõpetanud lõuna kartulipudru või mõne muu pasta tootel põhineva toiduga võid sa ennast "premeerida" magustoiduga milles on siis igaljuhul suhkur. Aga mis selle pampersiga on?
  7. Pigem on jutt ikka toiduainete tööstuses levinud KONSENTREERITUD suhkrust (siin all mõtlen kõiki kooslusi mis sisaldavad ainult mingis suhtes glükoosi-fruktoosi). Fruktoos puuviljast (milles tegelikult eksiteerivad glükoos-fruktoos mingis suhtes) ei ole saatanast, küsimus on alati mõistlikus koguses ja ajastuses (kuni 1h pärast kehalist koormust või ajaliselt pikema koormuse korral siis koormuse jooksul). Loomulikult kui sa tarbid pidevalt liiga palju ( tunduvalt üle oma energia balansi) mangot, ananassi ja viinamarju siis on asi liiast. Kõige hullem on siis vedalal kujul fruktoosi-glükoosi konsentraat. Hetkel olen ise loobunud igasugustest "rasvamassi lisajatest" ja sv pulbritest, mille olen asendanud kas täismahlaga mis veel siiski meenutab oma päritolu või siis puuvili (viinamari, mango).
  8. Siin on päris hästi asi ära seletatud.
  9. Suhkur

    Tegelikult on probleem juba sotsiaalne ja arvata võib, et tänu sellele hakatakse asja muutma juba ühiskonna tasemel. Arvan, et lähima kümne aasta jooksul lisatakse koolide õppekavadesse mingil kujul toitumis õpetus, et vältida tulevikus selliseid asju: Fat Family
×