Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Sisu loend
455 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik Paul.K. postitused
-
Kükkimine Puuris Vs Kükkimine Smithi masinal!
Paul.K. vastas kasutaja KaKeegi topic Kulturism & Fitness
Ei kujuta smithil korralikku kükkimist ettegi.Surumine on juba nii imelik,kuna kang peab liikuma teatud trajektooril.Kükis arvatasti ei saaks korraaliku asendit ja tehnikatki kätte. Eelistan tavalist kangi kükis -
Fasti laiad vööd on kohapeal olemas ?
-
Kaalu alandamine fitness.ee poes müüdavate toodetega
Paul.K. vastas kasutaja Lezley topic Toidulisandid
Kasuta otsingut ! -
Õnnesoovid minugi poolt
-
Suvel katsun ikka samamoodi treenida nagu koguaeg.Lihtsalt Muhus on piiratud võimalused jõusaali kasutamiseks ja ka jõusaali seadmed ei ole korralikud.
-
Oleksin tulija kui teil oleks S või M suurust Fasti laia vööd kaupluses Oskate öelda millal uus kaup jälle tuleb. Riiete kohapealt oleksin ka mõningate esemete ostja arvatasti,aga kas teil midagi Fitness.ee logoga riideeset on ?
-
Trenni teed 11kg hantlitega? Et nagu igal harjutusel on sama raskuks 11kg ? Kui sulle tundub,et see 11kg-ne hantel on mingis harjutuses liiga kerge siis suurenda raskust,nii toimub ka parem areng. Protsessi saab kiiredada,korraliku magamisega ja järjepidavusega.Hetkel saad jah oma kõik vajalikud toiduainete kogused tavatoidust kätte aga mida edasi läheb aeg seda rohkem pead hakkama mõtlema ka toidulisanditele,see tuleb lihtsalt lõpuks odavam sulle. Soovitan sellist asja nagu MultiKilo -mulle andis korralikult juurde.
-
Samuti mina mitte
-
American Mass Blast,see on kena 4kg potsik
-
Arvatasti kui sööksid proteiini suure paki ära,mõjuks sulle kindlasti kuidagi teistmoodi kui tavaline kogus peale trenni.Ära muretse proteiin ei tee sulle mitte midagi halba kui seda just liigselt ei tarvita.
-
Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis ..
Paul.K. vastas kasutaja Indrek Viska topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Ma olen kõige väiksem ja nõrgem. -
Ära muretse Paljudel inimestel on mingid lihased suuremad ja tugevamad kui teised. Rinnalihaste poole pealt on mul samuti üks suurem ja rohkem punnis kui teine Mitte midagi ei saagi sinna parata,treeni rahulikult edasi ja ära muretse,kunagi on kõik ok.
-
Nii see on ,arvatasti on tegu noore inimesega kes lihtsalt rikub oma kopse.Suitsetamine see on lihtsalt väga mõtetu ajaveetmis viis.Näri pigem nätsu siis saad oma isust üle.
-
Mida see "kolbapurustaja" endast kujutab?
-
Jah,sellest,et kang oleks korralikult peos,mitte ei hakka peapesasi lahti kangutama.
-
Sealt on võimalik asju saada küll,klassivend sai,mingi iphone skini ja t-särgi. See asi eeldab väga kiiret internetti,arvestades sellega ,et kui välja jagamine toimub on seda lehte külastamas üle maailma inimesi.
-
See treenib pigistust,selga,jalgu jne
-
Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid?
Paul.K. vastas kasutaja H2TheO-Z topic Jõumehed
Hinna vahe on jah üüratu.. -
Sobib väga hästi ka eelnev näide mida eespool välja tõin
-
Seal on ainult osad näited toodud ju,
-
Arnold Classic 2010-ennusta ja võida FIT-e!
Paul.K. vastas kasutaja Ott Kiivikas topic Kulturism & Fitness
Rebimine on vist tõesti tõsine,kuna kõik parajad kollid. -
jõutõmbes ütlesin talle,et võtku väiksem raskusja lihvigu tehnika paika ennem kui suurte raskuste juurde lähed..
-
Nii ongi,dünamos maksab üks hantel nt üle 500.- mis on ikka liiga kallis võrreldes sellega,et sõber ostis kunaig umbes 300.-