Jump to content

Paul.K.

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

455
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik Paul.K. postitused

1. Ei kujuta smithil korralikku kükkimist ettegi.Surumine on juba nii imelik,kuna kang peab liikuma teatud trajektooril.Kükis arvatasti ei saaks korraaliku asendit ja tehnikatki kätte. Eelistan tavalist kangi kükis
  2. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Fasti laiad vööd on kohapeal olemas ?
  3. Palju Õnne Indrek Viska!

Õnnesoovid minugi poolt
  4. Palju õnne Rait Sagor

Palju õnne vägilane !
  5. Suve-statistika

Suvel katsun ikka samamoodi treenida nagu koguaeg.Lihtsalt Muhus on piiratud võimalused jõusaali kasutamiseks ja ka jõusaali seadmed ei ole korralikud.
  6. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Oleksin tulija kui teil oleks S või M suurust Fasti laia vööd kaupluses Oskate öelda millal uus kaup jälle tuleb. Riiete kohapealt oleksin ka mõningate esemete ostja arvatasti,aga kas teil midagi Fitness.ee logoga riideeset on ?
  7. Oleks vaja soovitust

Trenni teed 11kg hantlitega? Et nagu igal harjutusel on sama raskuks 11kg ? Kui sulle tundub,et see 11kg-ne hantel on mingis harjutuses liiga kerge siis suurenda raskust,nii toimub ka parem areng. Protsessi saab kiiredada,korraliku magamisega ja järjepidavusega.Hetkel saad jah oma kõik vajalikud toiduainete kogused tavatoidust kätte aga mida edasi läheb aeg seda rohkem pead hakkama mõtlema ka toidulisanditele,see tuleb lihtsalt lõpuks odavam sulle. Soovitan sellist asja nagu MultiKilo -mulle andis korralikult juurde.
  8. Pullid pildid netist

Samuti mina mitte
  9. Taastusjoogi ostmine.

American Mass Blast,see on kena 4kg potsik
  10. Proteiin teeb lolliks?

Arvatasti kui sööksid proteiini suure paki ära,mõjuks sulle kindlasti kuidagi teistmoodi kui tavaline kogus peale trenni.Ära muretse proteiin ei tee sulle mitte midagi halba kui seda just liigselt ei tarvita.
  11. Ma olen kõige väiksem ja nõrgem.
  12. Rinnalihase suurus

Ära muretse Paljudel inimestel on mingid lihased suuremad ja tugevamad kui teised. Rinnalihaste poole pealt on mul samuti üks suurem ja rohkem punnis kui teine Mitte midagi ei saagi sinna parata,treeni rahulikult edasi ja ära muretse,kunagi on kõik ok.
  13. Nii see on ,arvatasti on tegu noore inimesega kes lihtsalt rikub oma kopse.Suitsetamine see on lihtsalt väga mõtetu ajaveetmis viis.Näri pigem nätsu siis saad oma isust üle.
  14. Kas selline kava on sobilik?

Mida see "kolbapurustaja" endast kujutab?
  15. Jõutõmme ja mida arendada ..

Jah,sellest,et kang oleks korralikult peos,mitte ei hakka peapesasi lahti kangutama.
  16. Lockerz

Sealt on võimalik asju saada küll,klassivend sai,mingi iphone skini ja t-särgi. See asi eeldab väga kiiret internetti,arvestades sellega ,et kui välja jagamine toimub on seda lehte külastamas üle maailma inimesi.
  17. Jõutõmme ja mida arendada ..

See treenib pigistust,selga,jalgu jne
  18. Õla tagaosa

Sobib väga hästi ka eelnev näide mida eespool välja tõin
  19. Õla tagaosa

Seal on ainult osad näited toodud ju,
  20. Arnold Classic 2010-ennusta ja võida FIT-e!

Rebimine on vist tõesti tõsine,kuna kõik parajad kollid.
  21. Zak Khan 138kg!

"Väike "
  22. Jõusaali tolad...

jõutõmbes ütlesin talle,et võtku väiksem raskusja lihvigu tehnika paika ennem kui suurte raskuste juurde lähed..
  23. Hantlid

Nii ongi,dünamos maksab üks hantel nt üle 500.- mis on ikka liiga kallis võrreldes sellega,et sõber ostis kunaig umbes 300.-