Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Sisu loend
455 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik Paul.K. postitused
-
Raulil läks asi veidikene aia taha
-
Loobus jah
-
200kg-ga ebaõnnestus
-
Suured õnnitlused Kaidole minu poolt samuti !!
-
Ebaõnnestus
-
Proovib 270kg
-
Proovib 265kg
-
Kaidol läks kah 260kg punaselt alguses Aga siiski pöial siiani pihus !
-
Just surus 260kg aga katse ei läinud arvesse
-
Till küll väiksemaks ei lähe
-
Reied on küll jah üsnagi "jämedad",mürakas.
-
No kui ei ole just trennist tulnud siis miks mitte.Peale trenni on 5-10 minutit parim mida teha nagu eelnevalt mainitud. Loomulikult kui on treeningutest puhkus siis on isegi sauna võetud pikalt ja korraliku leiliga.
-
Osta sellised soojendus sidemed,mis tõmbad ümber põlve,hoiavad põlved soojas
-
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=926 Sellel lingil on tootest täpsemalt juttu,sealt peaksid saama vastuse oma teisele küsimusele. 3-4 supilusika täit on piisav.
-
Randme sidemed on mõistlik endale vast ikkagi soetada,meid läheb vaja kasvõi tavalises surumises. Las olla suletud ring,parem ikka kui randmed mingiaeg täiesti läbi omadega ju
-
Saab,kui leiad mõne hea tuttava kes jagab asjast korralikult ja on nõus tasuta sind aitama.
-
Mina ei tunne samuti rinna trenni ajal ,et rinnale midagi mõjuks.Sama lugu on ka kätega,mis ei lähe täis. Järgmine päev peaksid andma küll lihased ikka tunda,et on korraliku trenni saanud.
-
Nagu enamus siit teavad seda lockerzit siis on jällegi midagi uut sarnast välja tulnud.Ainus vahe on see ,et iga klikkija ei pea end ära registreerima.Registreerimine on vajalik ainult nendele kes soovivad oma valitud kingitust võita. Mängus on roundid,esimene round lõpeb 10 aprill.Igas roundis on erinevad kingitused/esemed mis maksavad teatud hinda. Kui oled end ära reganud saad sa lingi mida on vaja igale inimesele saata,näitreks kui su kingitus maksab 2000 EUR siis on sul vaja saada ka 2000 klikki kokku.Lihtne. www.e-castig.com minu link http://e-castig.com/index.php?r=y1ie0 Klikkige
-
Mu meelest oli Herast just mingi aeg juttu ja samuti ka sinu järgnevatele küsimustele saad vastuse otsides foorumist
-
Õnnesoovid ka minu poolt.
-
XXXI EMV 2010 jõutõstmises - reportaaz, tulemused, fotod
Paul.K. vastas kasutaja Tannuu topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Kahju,et ise ei saanud tulla Kohapealne menu paistis vägagi põnev olema. -
Kas teil Fasti laia vööd pole kohapeal olemas? Vajaksin S suurust
-
Mööda külgi maha ei jookse
-
Millal teil uus Fasti kaup saabub,ootan juba pikemat aega Fasti S suurus vööd