Jump to content

Paul.K.

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

455
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik Paul.K. postitused

1. Minu poolt samuti suured õnnitlused 10000.- eest ja üldse tulemuste.Väga tubli noor mees,peab samas vaimus jätkama,äkki siis saab ka kunagi Murumetsa kõrvale.Motivatsioon ei tohi tal samuti kaduda.Loodetavasti tõmbab peagi uue Maailma rekordi EDU talle kõvasti!
  2. Valu reies

Tegu võib olla äkki mingisuguse põrutusega,ega ei tea kah täpselt.Aga mingi kreem või geel kindlasti leevendab seda.
  3. laps herakles

See kui see saade sellest poisist oli....Ta rääkis seal isegi et ta ei tarbi mingeid steroide ega mingeid muid keelatud aineid,aga no ei tea jällegi kas seda saab võtta tõena,samas ta pidi ju enne võistlusi vms..läbima ka dopingu testi ja vahele ei ole ta jäänud?
  4. Joogijogurtid

Mina söön samuti seda,aga lihtasalt hommikuks või niisama õhtul arvuti taga,maitse on üsnagi hea ja täitsa meeldib.Kasulik asi.
  5. Massi kasvatamine

Ma isiklikult tarbin Mass Blast American -väga efektiivne asi mu arust.Lihasmasssina on näha silmapsitvaid tulemusi,seda tarbides! Soovitan soojalt!
  6. Massi kasvatamine

Ma isiklikult tarbin Mass Blast American -väga efektiivne asi mu arust.Lihasmasssina on näha silmapsitvaid tulemusi,seda tarbides! Soovitan soojalt!
  7. HT-R Dieediks?

Samas võib ka toidulisandid siis kõrvale jätta,kui tahad lihase piirjooni hästi väljapaistvateks.Mina hakkan end igastahes mingilmääral näljutama enne suve ja siis ka ilmselt midagi vastavat sööma !
  8. Sheik trenni ajal?

Kui ma nüüd õieti aru saan,siis ma arvan ,et see oleneb mida sa jood.Mõned pulbrid ongi mõeldud trenni ajal tarbimiseks,mõned jällegi enne/pärast trenni.
  9. Spordipoed

Selliseid pinke on ka Kaubamajas Spordi osakonnas.
  10. rinnalihas

Mingil määral ilmselt mõjub ka hantlite lennutamine pikali olles.Ise treenisin kah kunagi ainult kodus ja tulemus on silmapaistev!
  11. Audentese Jõusaal!

Selliseid kohti on suhteliselt palju kus ühekorra või kuuhind on väga odav,nt:idakeskus.Asi on ilmselt selles ,et need kohad ei reklaami end ja on üsna tagasihoidlikud .Mõnikord on seal mõnes kohas ikka väga halb treeninguid teostada,sest nt idakeskuses on on asjad väga üksteise otsas ja üleüldiselt on väga kitsas samuti. Audentese spordiklubi Ritual kohta oskan öelda,seda,et see koht on ikka jah vägagi kallis no mingi 700.- soodustusena veel on vägagi kallis maksta kusjuures see ei pidanud olema väga hea saal kah,käin ise seal koolis ja endale küll see saal ei meeldi.