Jump to content

Paul.K.

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

455
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik Paul.K. postitused

1. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Siin reedene küki viimane seeria videoga
  2. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Panen ka paar rida kirja. Kaal tõuseb.. raskused suurenevad samuti vaikselt. Peale viimast võistlust olen juurde võtnud umbes 6kg headel päevadel Järgmisena on kindel plaan võistelda 25. veebruaril Eesti karikavõistlustel,ilma varustuseta. Järgmise nädala jooksul võibolla proovin ära ka RAW maksimummid kolmel ala, ehk siis saab aimu ka alguraskustest. Kaal oli täna peale trenni 63,1 kg Panen kirja ka baasharjutuste raskused jms. Esmasp. surumine 3x3 85kg -järgmine nädal- 3x3 90kg Teisip. 15cmi kõrguselt jõutõmme 130x3 140x3 160x6 -järgmine nädal võtan viimases seerias natukene raskust maha ,et tehnikat korralikuna hoida. Täna kükk kergelt seotud sidemetega 110x3 120x3 130x3
  3. Kaido Leesmannil on täna sünnipäev!

Õnne ja tervist, Kaido !!
  4. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Väikene ülevaade kohe lõppevast aastast. Võib öelda, et minu jaoks on olnud 2011 aasta jõutõstmise osas üsnagi positiivne ja võin enamgi kui rahule jääda. 2011 aasta tõi endaga kaasa 6 karikat ja 8 medalit. Lisan nimekirja saavutustest erinevatel võistlustel. 19 veebruar 2011- Tallinna Karikavõistlused Jõutõstmises - Noorte absoluut arvestuses 3.koht 19 märts 2011- EMV jõutõstmises - 59kg kaalukategoorias 1.koht 26 märts 2011- Paide linna meistrivõistlused lamades surumises- -83kg kaalukategoorias 3.koht 22 aprill 2011- Tallinna MV lamades surumises- 59kg kaalukategoorias 1.koht 30 mai 2011- Rocca al Mare surumisvõistlus -66kg kaalukategoorias 1koht 22 oktoober 2011- EMV lamades surumises- -59kg kaalukategoorias(noored,mehed) 1.koht 27 november 2011- EMV noorte ja juuniorite jõutõstmises - -59kg kaalukategoorias 1.koht 14 detsember 2011- Järveotsa lamades surumine - kogu võistluse absoluut arvestuses 3.koht 22 detsember 2011- Reval Sport saalisurumine- noorte absoluut 3.koht Järgmise aasta jooksul on plaan jõuda jõutõmbes 200kg piirini, surumises 120kg, kükis 160 kg piirini. Kaalukategooriaks saab olema -66kg
  5. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Siin üks video minu jõutõmbest, kaal oli 60-61 kg vahel, täpset kaalu ei mäleta (ei ole ülesse märkinud) Kangil raskus 170kg ja ei olnud väga raske
  6. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Viimane võistluseelne sissekanne minu poolt siis. Kirjutan natukene plaanidest edaspidiseks, kaalust ja algraskustest. 27ndal novembril osalen noorte ja juunirote Eesti meistrivõistlustel jõutõstmises, kehakaalus 59kg. Trennid on läinud nii ja naa...osade asjadega võib rahule jääda osadega mitte.. Hetkene kaal on kodukaalu järgi 59.9kg niiet see 900gr ei ole enam probleemiks. Ühtlasi on see viimane Eesti meitrivõistus kus ma osalen kehakaalus 59kg. Algraskused on enamvähem paigas kuid kõik oleneb veel hommikul olevast enesetundest ja paljustki muust. Hetke seisu järgi on algraskused kükis kas 120kg või 125kg, surumises 85kg ja jõutõmbes 160kg Hea on see, et kui midagi jääb EMV-st kripeldama siis saab selle realiseerida 3ndal detsembril Balti Cupil. EMV on nagu lihtsalt "katsevõistlus" mulle... aga selge on see, et ega nalja sinna tegema ei lähe. Balti Cupil osalen ikka 59kg kehakaalus Peale seda võtan natukene pausi võistlustest ja kogun end, et asuma võistlema 66kg kaaluvate poiste/meestega.
  7. Kas ainult minul on see probleem, et mingi teatud aja tagant jookseb otseülekanne kinni või on see teistel samuti ?
  8. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

panen ka jälle paar rida kirja olin nüüd ndal aega järjest kõrges palavikus,köhas ja nohus kuid nagu näha siis see eriti jõudu pole võtnud mult. KAll on hetkel päris kõrge, umbes 62 natukene alla / peale. Täna tegin särgiga surumist.Kang oli käes kerge 1sele pakule 90kg rinnale 95kg määruste päraselt rinnale 100kg- tagumik tõusus veidikene lõppuj veel erinevad lisa harjutused rinnale ja triitsale. 2 viimast võistlust veel kehakaalus 59kg siis liigun juba 66kg
  9. Explosive Bodyweight training

Päris hea video
  10. pro kulturism

11. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Täna tunnike aeroobset revalis.Peale seda väga kerge selg ja väga kerge jalg. Kaal on hetkel 59,9kg. Menüüd jälgin pingsalt ja natukene peab veel allapoole liikuma kaaluga Algraskus laupäevaks on hetkel paigas kuid kõik selgub kohapeal- olenevalt enesetundest.
  12. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

tna jõutõmme ja selja üldine trenn jõutõmmet olen viimasel ajal hakanudki kitsalt tegema,üks kord oli kavas kitsalt tõmme ja sealt see tuli. Viimased trennid olen kõik kitsalt tõmmanud. Tna tegin tõmbes 3x1 1x1 130 kg 1x1 140 kg 1x1 150 kg - mis ühtlasi ka mu uus rekord jõutõmbes ilma varustuseta ja seda veel kitsalt tõmmates. Lisandusid veel erinevad selja harjutused ja biitseps. Vorm on nagu nii ja naa,kükis ja tõmbes olen end ületanud, eks laupäeval näis mis surumises saama hakkab. Eelminesed võistlused tõmbasin jõutõmbes trikoo põhjaga 130kg- soojendusel ja algraskus oli võistustel 145kg ? Preagune vorm on paljulubav kolmevõistluseks,eriti jõutõmbes kaal oli tna peale trenni 60,8kg
  13. Rasvapõletaja

Julgen soovitada thermo X -i. Asi mis toimib - vähemalt oma kogemustest võin seda öelda.
  14. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Eile oli kükitrenni ajal kaal jah umbes 61kg, võibolla natukene peale.Võistluskaal on jah 59 kg.Eilsed katsed oli 110kg-väga kerge 125kg-väga kerge ja 135kg-kerge.Aga eks näha ole mis saab võistlustel, sest pean ka natukene alla võtma.
  15. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

jätan ka märgi maha siia Hetkel olen kaalu langetamisega graafikus, kaal on praegu 61 ja aega veel on, et alla saada 2 kilo. Tulemustest ei oska hetkel midagi kirjutada, kõik selgub laupäeval kui kangi rinnani lasen. Proovin laupäevaks kaalu veel natukene madalamaks saada, et sinna 60 juurde.
  16. miks mina peaks tablette ja toidulisandeid võtma

No ja milles siis probleem on ?
  17. mis sa sellest jokerist näha tahad ? Seda kuidas peenisepump töötab we
  18. Surumiskava Kaidolt

Ka sinu küsimusele on vastatud vähemalt juba 100 korda, et miks Kaido neid kavasid siia ülesse ei pane.
  19. Mis jõutõstmis võistlus see on ? E: Tartumaa
  20. PALJU ÕNNE RAIN KUUSNÕMM

õnne !
  21. Kuidas võtta alla 8 nädalaga ligi 15-20KG?

Kus jõusaalis sa käid ?
  22. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

See katse ei läinud arvesse jah. Eks inimesed ole erivnevad, mõnedel on just raske alumine osa e. kangi maast lahti saamine. Mõnel on jällegi raske kangi käes hoida niiet näpud vastu peavad. Aga selle raskuse alistmine pole enam kaugel Elaril
  23. Kaido Leesmann võistleb laupäeval MM-l

262,5kg jäi parimaks ta muutis oma raskust. Aga 3.koht .. PALJU ÕNNE !!!!!!!!!!!!!!!!!