Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Sisu loend
455 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik Paul.K. postitused
-
Pigem ütleb aparaat ikkagi täpsemini kui sa oma silmanägemisega rasvaprotsendi !
-
Teema algataja peaks sealsest lingi ettekujutluse saama.Nimelt sellise aparaatiga mida pigistada,sirgetel kätel.
-
Kõige parem oleks vast nii,et annad alaseljale puhkust ja rahu.Saalis võta sellised harjutused mis alaseljale koormust ei avalda eriti.
-
Pikkus 168cm Kaal 59kg Vanus 16a.
-
Endal on tekkinud samuti sellinne valu kui olen rööbaspuudel triitsepsit teinud.Pmst kui olen harjutuse lõpetanud siis on kohe valu rinnakorvis ja kestab umbes 2 päeva(sellinne torkav valu ).Mul on see kuidas kunagi, mõnikord on mõnikord ei ole,arsti juurde ei ole veel pöördunud.Ehk on vale haare surumisel olnud vms,ei kujutagi ette nagu.
-
Võid süüa end ka paksuks siis ei lükka sind vast keegi enam ümber vaid lükkad hoopis sina teised,aga loodetavasti seda saei taha.Pead toituma tervislikult,kõik jogurtid,kohupiimad ,üldse piimatooted,ja üleüldse kõik on teretulnud kui sa just tõsiselt jõusaali hunt ei ole vaid jalgapallur ikkagi. Sel juhul 4-5 korraliku toidukorda.
-
Nagu eelnevalt öeldud siis söö rohkem seda raskem on sind pikali ajada.
-
Mure siis järgmine,et parempoolne trapets hulga suurem kui vasak. Seda probleemi hakkasin märkama juba suve lõpu poole,kuigi olen ise vasakukäeline ja see pool peaks JUST olema rohkem arenenud... Ehk annate nõuandeid kuidas vasakpoolne trapets järgi kiiresti ja korralikult treeenida,sest hetkel see pmst puudub.
-
Oleksin isegi huviline.. Ehk keegi oskaks öelda palju pilet maksaks?
-
Tehnika ei ole mul vale,kohe kindlasti. Trapetsit treenin 1 kord nädalas ja siis kah kangiga õlakehitused.Varem tegin hantlitega kodus aga raskus jäi liiga väikseks niiet enam kodus trapetsit ei treeni vaid ainult biitsepsit.
-
Sellist tõmbamist ma kujutasingi endale ette. See treenib hästi ka käsivart
-
Endal on jõutsükkel käsil ja käin samuti ainult 2 korda nädalas saalis,sest taastuseks vaja aega. Esmaspäev ja reedel käin trennis
-
Biits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..
-
Kui sellinne üritus toimuks nüüd talve/kevade jooksul uuesti siis oleksin isegi käpp.Ei suru küll palju ja eesmärk ei oleks võita vaid lihtsalt maitse suhu saada missugune see võistlemine välja näeks.Vanust on 16 ja kaal hetkel 59kg.
-
Kohe kindlasti annab surmisel ÕIGE tehnika vägaväga palju juurde.Samuti ka varustus. Kui ei ole surumise tehnika eriline eksperst võta/otsi kaasa keegi kes teab ja jagab asja korralikult.Vale tehnikaga ei jõua mittekuskile kui siis vaid enda vigastamiseni. Ei näe mittemingit mõtet koguaeg maksimuumi proovimiseks ehk naistele läheb see peale küll aga peab ka mõtlema enda ajudega.Ma saan öelda,et mees on tugev siis kui on kükk,jõutumme ja surumine heade tulemustega. Ise kaalun muidu 59kg hetkel ja praegune maksimuum on kordustega 70x5.SURUMISES plaan jõuda 100+ 5 kuuga
-
Surudes kangiga kaldpingilt.(kysimus harjutuse sooritamise kohta)
Paul.K. vastas kasutaja Ujuja topic Algajad
See on jah negatiivne,kui pea on all pool kui jalad.Sel juhul peaks olema pea kangist natukene edasi ja kang peaks minema korralikult rinna ülaosale. -
Võid mahutada selja ja rinna ühe trenni sisse,mis see tund pooltteist ikka seal saalis teha oleks.. Säästad nii enda aega kui ka lihaseid.
-
Ma kaalusin ka sellist varjanti ,et hakatagi eraldi vasakut poolselt trapetsit järgi treenima,ehk siis hantliga vms. Vähemalt sain siit foorumikaaslastelt julgustust,et mitte muretseda,et tuelvikus kõik veel muutub,aitäh
-
Mul ongi nii et üks seljalihas vms liigub paremini,nimelt just parempoolne.Vasaku poolega ei ole võikalik ülkdse sellist lihase liigtust tehagi.. Kui parempoolne on pigem on ka trapets näha,aga vasakul mitte.
-
Mul aitas/aitab bodybuildingu lehel käimine kui motivatsioon täielikult kadunud,ei oska öelda kas ka sul,aga tee proovi
-
Kui hakkan maksimuumi proovima siis sumo,kui võtta ette see kui kava harjutus siis klassikaline
-
Alustuseks võid võtta ette massitreeningu kava,toit on samuti loomulikult tähtis niiet jälgi mida suust sisse ajad. Ise soovitaksin toidulisandina Multi Kilo-t ( see ei tarvitse olla kõige parem aga mulle andis küll nähtavalt kiiresti tulemusi ja massi )
-
Kaal 70kg Vanus 16 27 tükki 3 seeria peale puhtalt
-
Juhe mul ei ole koos peale trenni kuigi ei ole ma võimeline siis enam oma õppetükke tegema kuna kett on tõesti maas ja juba väsimus...