Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Content count
455 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Paul.K.
-
Endal on rakse ja ülakeha päev,st et terve ülakeha on ühe treeningu päev sees.
-
kaal 61 lõuga tõmban 20
-
FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Paul.K. replied to Kristjan-Johannes Konsap's topic in Kulturism & Fitness
Ise oleksin huvitatud samuti,et Tallinnas sellest osa võtta.Loodetavasti räägib Ott mulle täpsemalt,kuidas asjad täpselt käivad. Mis päeviti? Kas on võimalik ka pärast kella viite tulle treenigutele?(kuna kool kestab juba neljani ja asjaga läeb kiireks) Kas peabki jääma seal spordiklubis treenima kus oma trenni teed? -
Hm,füüsiline töö annab juba rammu juurde,ehk võtad käsile jõutsükkli ja tegeled jõusaaliga 2x nädalas,siis ei teki ka ajaga muret.
-
Õlg on ikka mega ! Aga naistele selline vorm on juba liig.
-
ei soovitaks sul seda enam kasutada.Ise samuti ei kasutaks,kuna toode on ikkagi oma säilivusaja ületanud.
-
Ise kasutangi sellist tehnikat,et 60 sekundiga katsun teha kordused ära ja 60 sekundit seejärel pausi
-
Fitness.ee peamoderaator Rebane sai isaks!!!
Paul.K. replied to Ott Kiivikas's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Õnne ja kannatust kasvatamisel ka minu poolt -
Iga inimene saab aru,et sellinne asi EI OLE loomulikul teel saavutatud.RÕVE JA TÄIELIK LOLLUS !
-
No eks ikka mingil ajal tuleb mingine piir ikkagi ette lihase kasvamisel..ja tuleb hakata keemiat kasutama
-
Enda arust mul magneesiumi puudust küll ei ole nagu,kuigi sääre/reie ja käelihased tõmblevad ja tuksuvad pidevalt.
-
Hantlitega lennutamist soovitaksin samuti sul teha Kui puuduvad tõesti jõusaali võimalus,siis tee nii palju asju hantlitega kui üldse võimalik.Vahete vahel kui ideed otsas sii9s vaata fitness Tv-d näitkes ja improviseeri;)
-
Hmm..mõtlen et ehk peaks tulemagi isegi -60kg kehakaalus klassi võistlema...
-
Jama,et -60kg kaaluklassi pole vaid kohe hakkab -75kg
-
Varsutust võib vast kõike kasutada.
-
Samuti võid jalgade treeningu eraldi päevale ära jagada (üla ja alakeha treening)
-
Õnne minu pooltki
-
Et mitte kumbki ei ole treeningu perioodil hea.
-
Teema võib sulgeda,sain oma küsimusele vastuse.Aitäh !
-
Jah,sa pead olema ikka 100% ärkvel,mitte uimane,st sellinne et tõused voodist ja lähed padjakaga saali jõudu tegema.Võib juhtuda õnnetusi uimasuse tõttu. Tegelikult ei tohiks olla erilist vahet,kui vara alustad treenimisega AGA olen kuulnud et liiga hilja õhtul ei ole soovitatav trenni teha !
-
Sa võib trenni teha 10 aastat kah,aga kui toitumine paigas ei ole siis ei ole nii tulemusi kui ka rasvapõletust !
-
Tuharalihast saab vormi hästi kükkimisega (vähemalt mina saan).Peale trenni annab ikka korralikult tunda
-
Eks ikka selle jaoks teha,et lailihast treenida !
-
Ei kujutaks ilma ettegi,kui pöidlaga ei hoiaks..