Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Sisu loend
455 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik Paul.K. postitused
-
Hommikusöök on VÄGA oluline mees. Sellest sõltubki sinu edasine energia päeva jooksul põhimõtteliselt ju:unsure: ..... Oled näinud tipptegijaid kes ei söö?Vaevalt..nad söövad,söövad ja ainult söövad.Iga hetke tagant peab olema midagi näksimist hamba all. Iga toidukord ei peagi olema suur praad vms piisab ainult mõnest puuviljast ja natukesest kohupiimast . Mees lihtsalt söö ja sa kasvad
-
Raskus on juba ulme,muud ei midagi
-
"Sinu küljes kinni"! Best of - viimane saade!
Paul.K. vastas kasutaja Ott Kiivikas topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Väga hea,et see uuesti peale hakkab.Igati naljakas saade -
Rasvaseid toite võid ka vahetevahel ikka süüa,ki sa mingi kulturist just pole või ei taha selleks saada. 2 korda päevas on vähe ehk pigem ikka 5 korda päevas katsud süüa ? Vett peab jooma...
-
Tahaks teada kas olen endale kreatiini võitnud või ei.. Päris tükk aega on juba oksjonist möödas varsti kuigi Indrek pole vastanud mu kirjadele ka..
-
Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt
Paul.K. vastas kasutaja Indrek Viska topic FIT.ioksjonid
Olen võitnud või mida ? Tahaks asjale järgi tulla? -
Võimalusi on lausa mitu.Kindlasti peaksid teadma jah milleks sa üldse võimaline oled,ennem kui kava hakkad/lased hakata tegema.Samuti mängib väga suurt rolli toitumine,kui ei ole toit paigas siis ei kasva ka lihas.Toitumiskava ja treeningkava saad samuti siit samaselt lehelt *Tellid siit Fitness lehelt endale toitumiskava/treeningkava. *Personaaltreener,kes sulle ka kava koostab. Loodan,et said mingit aimugi...kui ei,postita julgelt.
-
Kui teha jõutõstmist siis juba osta endale laiem tõstevöö.Igati tuleb otstarbekam kokkuvõttes. Jõutõmbes ja kükis loeb väga palju tehnika,kui tehnika pole selge siis ära raskuseid ka kangile lao kuna pole mõtet end vigastada. Õpi kõigepealt tühja kangiga kasvõi tehnika selgeks... Tehnika omandamine võtab igal inimsesel erinevalt aega..nt mina õppisin esimese korraga pmst hästi ära. Alguses pole tõesti vööd vaja,aga küll raskused suurenevad.
-
Ei ole mingit kindlat vanust,kõik oleneb inimesest endast.
-
Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt
Paul.K. vastas kasutaja Indrek Viska topic FIT.ioksjonid
625 FIT -
Emakeele reeglid peaksid alustuseks üle kordama.Iga sõna vahele ei topita koma ! Oleneb mis sa selle 2 kuu jooksul jõusaalis teinud oled,loodetavasti/arvatasti on sul juba minginegi põhi all.Võid võtta siit samast Fitness lehelt edasijõudnute kava või siis veel algajate oma.Samuti on sul võimalik tellida personaalne kava mõnelt asjatundjalt. Soojenduseks sobib hästi ergomeeter,linti võib samuti joosta või siis ratast teha veidikene.Peamine on see,et sa ei unustaks korralikku toitumist !
-
Kui isegi keegi pole seda proovinud siis tee seda sina ja anna oma tulemustest hiljem siin teada
-
Edu !
-
Miks sa igapäev tegid kükke? Ja veel 5x5 kah ? Mu arust võib nii tekkida veel ületreenitavus.Ega kui sa igapäev mingit lihasgruppi treenid ei pane seda kiiremini ja paremini kasvama ega arenema.
-
Palju,palju õnne !
-
Mingi Fitnessi särk võiks tõesti tulla
-
Võistlus oli väga vägev! Ülaltoodud pilt petab mu arust natukene,sest mu teada oli tagumisel mehel piisavalt ruumi veel,lihtsalt pilt on sellise nurga alt tehtud.
-
Triitsepsile lõi valu sisse harjutust tehes
Paul.K. vastas kasutaja Carlsson topic Vigastused ja haigused
Ise mitte teades seda mis juhtuda võis,on targem arsti poole pöörduda ja olla nii ,et ei ole vaja pingutada -
Ega need seened pole jah sellise mõjuga ,et nõuab sind lamama vms,lihtsalt endal on ebamugav lihtsalt.
-
Ennast huvitab täpselt sama asi
-
Põhjuseks võib olla jah ülikiire ainevahetus,kuid võib olla ka sellinne lugu ,et tarbid toiduaineid mida su orgasm ei omasta lihtsalt.
-
Sellekohta võib öelda ,et pigem karta kui kahetseda
-
+kindlasti veel plätusi dušširuumides kasutada,seal on need seened kõige suuremas koguses liikvel vast.
-
Vaevalt keegi hakkabki kurtma,peale mingi spordiklubi töötaja või omaniku.Lihtsalt,ma küll ei tee mitte mingit harjutust palja jalu,teades mis haigusi või nakatusi võib saada. Kindlasti on minu meelest teha kinnise jalanõuga neid harjutusi k.a. jõutõmmet.