Jump to content

Paul.K.

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

455
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik Paul.K. postitused

1. Kava.

Hommikusöök on VÄGA oluline mees. Sellest sõltubki sinu edasine energia päeva jooksul põhimõtteliselt ju:unsure: ..... Oled näinud tipptegijaid kes ei söö?Vaevalt..nad söövad,söövad ja ainult söövad.Iga hetke tagant peab olema midagi näksimist hamba all. Iga toidukord ei peagi olema suur praad vms piisab ainult mõnest puuviljast ja natukesest kohupiimast . Mees lihtsalt söö ja sa kasvad
  2. Scott Mendelsoni katse lamades surumises 490kg!

Raskus on juba ulme,muud ei midagi
  3. Väga hea,et see uuesti peale hakkab.Igati naljakas saade
  4. Kava.

Rasvaseid toite võid ka vahetevahel ikka süüa,ki sa mingi kulturist just pole või ei taha selleks saada. 2 korda päevas on vähe ehk pigem ikka 5 korda päevas katsud süüa ? Vett peab jooma...
  5. Kommentaarid antud alamfoorumis

Tahaks teada kas olen endale kreatiini võitnud või ei.. Päris tükk aega on juba oksjonist möödas varsti kuigi Indrek pole vastanud mu kirjadele ka..
  6. Olen võitnud või mida ? Tahaks asjale järgi tulla?
  7. abi palun;

Võimalusi on lausa mitu.Kindlasti peaksid teadma jah milleks sa üldse võimaline oled,ennem kui kava hakkad/lased hakata tegema.Samuti mängib väga suurt rolli toitumine,kui ei ole toit paigas siis ei kasva ka lihas.Toitumiskava ja treeningkava saad samuti siit samaselt lehelt *Tellid siit Fitness lehelt endale toitumiskava/treeningkava. *Personaaltreener,kes sulle ka kava koostab. Loodan,et said mingit aimugi...kui ei,postita julgelt.
  8. Vöö

Kui teha jõutõstmist siis juba osta endale laiem tõstevöö.Igati tuleb otstarbekam kokkuvõttes. Jõutõmbes ja kükis loeb väga palju tehnika,kui tehnika pole selge siis ära raskuseid ka kangile lao kuna pole mõtet end vigastada. Õpi kõigepealt tühja kangiga kasvõi tehnika selgeks... Tehnika omandamine võtab igal inimsesel erinevalt aega..nt mina õppisin esimese korraga pmst hästi ära. Alguses pole tõesti vööd vaja,aga küll raskused suurenevad.
  9. Vöö

Ei ole mingit kindlat vanust,kõik oleneb inimesest endast.
  10. Kava.

Emakeele reeglid peaksid alustuseks üle kordama.Iga sõna vahele ei topita koma ! Oleneb mis sa selle 2 kuu jooksul jõusaalis teinud oled,loodetavasti/arvatasti on sul juba minginegi põhi all.Võid võtta siit samast Fitness lehelt edasijõudnute kava või siis veel algajate oma.Samuti on sul võimalik tellida personaalne kava mõnelt asjatundjalt. Soojenduseks sobib hästi ergomeeter,linti võib samuti joosta või siis ratast teha veidikene.Peamine on see,et sa ei unustaks korralikku toitumist !
  11. Vene 9-nädalane kava

Kui isegi keegi pole seda proovinud siis tee seda sina ja anna oma tulemustest hiljem siin teada
  12. Mass

Miks sa igapäev tegid kükke? Ja veel 5x5 kah ? Mu arust võib nii tekkida veel ületreenitavus.Ega kui sa igapäev mingit lihasgruppi treenid ei pane seda kiiremini ja paremini kasvama ega arenema.
  13. knockout

Just
  14. Palju Õnne Kaido Leesmann!

Palju,palju õnne !
  15. Oksjoni "tellimine"

Mingi Fitnessi särk võiks tõesti tulla
  16. Tallinn-Helsinki-Stockholm võistlus

Võistlus oli väga vägev! Ülaltoodud pilt petab mu arust natukene,sest mu teada oli tagumisel mehel piisavalt ruumi veel,lihtsalt pilt on sellise nurga alt tehtud.
  17. Ise mitte teades seda mis juhtuda võis,on targem arsti poole pöörduda ja olla nii ,et ei ole vaja pingutada
  18. Jõutõmme paljajalu

Ega need seened pole jah sellise mõjuga ,et nõuab sind lamama vms,lihtsalt endal on ebamugav lihtsalt.
  19. Siin on kõik vajalik teave Fit. idest

Ennast huvitab täpselt sama asi
  20. probleem suurtes kogustes söömisega

Põhjuseks võib olla jah ülikiire ainevahetus,kuid võib olla ka sellinne lugu ,et tarbid toiduaineid mida su orgasm ei omasta lihtsalt.
  21. Jõutõmme paljajalu

Sellekohta võib öelda ,et pigem karta kui kahetseda
  22. Jõutõmme paljajalu

+kindlasti veel plätusi dušširuumides kasutada,seal on need seened kõige suuremas koguses liikvel vast.
  23. Jõutõmme paljajalu

Vaevalt keegi hakkabki kurtma,peale mingi spordiklubi töötaja või omaniku.Lihtsalt,ma küll ei tee mitte mingit harjutust palja jalu,teades mis haigusi või nakatusi võib saada. Kindlasti on minu meelest teha kinnise jalanõuga neid harjutusi k.a. jõutõmmet.