Jump to content

Kirves

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kirves

  • Tase
    Vaatleja
  1. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Tohib ehk küsida natuke lisainfot nende Gaspi pükste kohta, et mis materjalist, mis hinnaga jne Ning kas Tartu saada oleks ka seda võimalik?
  2. Probleemi toitmuskava mõistmisega

    30g valku on umbes 3 supilusikat? Kindlam oleks vist päevas tavaaegadel kui vadakuvalk kavas nähtud tarbida puhta valgu näol ja treenijärgsel ajal koos süsikatega, sest siis on taastumiseks nii või naa ju süsivesikuid vaja ? Soovitage kaseiini ka... selle all mõeldud ilmselt puhast kaseiini
  3. Tervist, nägin Juuni-Juuli kuu M&F´i ajakirjas toitmuskava kuidas kuu ajaga õige treeningu ja toitumisega võiks olla võimalik 5kg kehakaalu alandada. Toitumiskava juures aga jäävad mõned asjad selgusetuks. Ehk suudate aidata Kavas on kirjas korduvalt 1 annus kaseiinivalku ja vadakuvalku. Kas see üks annus tähendab 1 valmistehtud jook? Vadak on mul olemas FitWhey näol + dextro süsivesik, kuid mida selle kaseiinivalgu osas tarbima peaks? Ja kas seal on mõeldud ikka koos süsikatega seda annust? Teine küsimus on seoses 1 klaas kaerahelvestega. Võin ikka pudruks teha selle ( mitte paljalt alla kugistama)? Iga tahes tänud vastajatele ja loodan kiirelt lahendusteni jõuda.
  4. Huvi suvise MMA baaskursuse vastu?

    Kuidas prillikandjad treeninguga hakkama saavad? Kui muretseda läätsed, kas siis pole ohtu et need välja tulevad kähmluse käigus? On teil kogemusi?
×