Jump to content

Tman

Kasutajad
  • Sisu loend

    67
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tman

  • Tase
    Värske olija
  1. 14 aastase pingutused

    Selles mu jutu mõte oligi, et see ei koht kus ennast tõestada, saal on. Siia ei ole vaja mingeid mõttetuid teemasi a´la kas see on ea kui ma 100 surun. Niipalju kui mina aru saand olen on see foorum rajatud selle mõttega, et siin saab nõu küsida ala proffidelt kuid samas ka asja harrastajatelt. Ja swoosh16 -le niipalju, et ma ütlesin, et sul pole vaja siin esinema hakkata, mis sa saad sellest et sa sellist juttu ajad, et mina surun ja mina surun, kas see oleks normaalne kui mingi Kiivikas või Morozov siia paneks küsimuse, et kas *** on norm rinnalt lükata v? Loodan et saite jutu mõttele pihta.
  2. 14 aastase pingutused

    Ma ei saa aru miks siia foorumisse tulevad mingid 14 pubekad ennast välja elama..........ma tahaks teada kus te imelapsed siis treenite....ma pole küll üheski saalis näinud 14a kes rinnalt 85 lükkaks.....ja palun lugege oma teksti ise,,sõin pool purki proteiini, kasu ei olnud. Ma ei oska kohe midagi nii lolli jutu peale öelda, minge otsige endale mindi arvutimängude foorum ja ajage seal oma kangelaslikku juttu......ja ma palun ärge hakake siin foorumis midagi tõestama kui te tõestada midagi tahate kirjutage kus te treenite....ma tulen ja vaatan palju siis rinnalt läheb.....ja kui sa tõesti 14a 86kilo surud siis ma võin su käest siin avalikult vabandust paluda.
  3. dieet

    No pool kilo nädalas ongi ideaalne ju
  4. millist toidulisandit tarvitada?

    Kui sa korralikult ei söö, siis ei aita see sheik ka midagi..........nagu siin juba korduvalt on räägitud.........Toitumine on trenni alus
  5. No kui sa rasva tahad siis söö enne magama minekut mingit rasvast või magusat.........ja näed kuidas kõht kasvab, aga jah ei saa aru miks sa seda tahad
  6. Peale kreatiini kuuri...

    Muidugi jääb alles ka.........korralikult süüa vaja ainult
  7. kiire valk

    Piimas on u. 80% kaseiini ja 20% vadakut.........vadak on kiiresti imenuv kaseiin aga aeglaselt
  8. kreatiin

    Kuidas te saate sellist juttu ajada.....arend toimub ilma proteiinita...........võtke põhikooli bioloogia õpik ja lugege, et mis asjad need valgud on......saa aru sa sööd iga päev enda sisse valku.
  9. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Sellese aine kasutamisest saan ma aru, aga aru ei saa ma hoopis sellest, et miks siis on vaja siin sellist juttu ajada, et minge sitale oma dopinguga, samas kui ise endale seda sisse ajab.Sellega olen nõus, et ühegi spordiala tipud ei ole seda saavutanud mustikasuppi süües, see oli 50 aastat tagasi, kui sport puhas oli.
  10. Tavatoit

    Kust kohast saad sina uusi ideid ja retsepte kasuliku tavatoidu valmistamiseks(ei jõua seda munavalget ja tuunikala koguaeg niisama sisse ajada)?
  11. Väsimus

    Korralik toitumine + lisavitamiinid + küllaldlane magamine. Vaata ise millest sul puudu tuleb
  12. Talk?

    Magneesiumi kuubiku saab osta fastist 45.-
  13. Jõutõstmise EMV tulemused?

    Ega keegi ei oska öelda miks Murumets ei osalenud, seal oleks talle päris kerge võit tulnud.
  14. Valk

    Gatorade jook ongi süsivesikud.
  15. süsivesik

    glükoos e. viinamarjasuhkur = dextrose üks saksakeelne nimi
×