Jump to content

atzik

Kasutajad
  • Sisu loend

5
  • Liitus

• Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

atzik

• Tase
    Vaatleja
  1. olen algaja

tänud nõuande eest
  2. olen algaja

päevas siis 5x nagu saan aru ja igäev ole sa tänatud vaatame siis palju mul kulub aega
  3. olen algaja

jah puuduvad kodus sellised vahendid ja ka saalis kus saaks käiia puudub vastav inimene et mitte liiga teha ja muidugi praega ei ole sellist vormi ka et 100 kilostega mässata näiteks on miskit abi pakkuda et saaks kodus nt algust teha võimlemised painutused kätekõverdused jne oleks mingi plaan kokku panna see tähendab et misi seeria teha ja hiljem siis minna kangidega myrama ja kuidas on nende pulbritega ei ole hetkel aimu kui kodus hakkata liigutama miski plaani järgi ja siis lihasedi ja jõudu kasvatada
  4. olen algaja

seda muidugi aga meil on selline kohalik saal ja seal puudub igasugu treenerid kes jagaks näpunäiteid igast kyljest et mitte tappa ennast
  5. olen algaja

olen algaja ja sooviks teada koduseid harjutusi kõikidele lihasgruppidele ennem kui saali kangi loopima minna enne harjutaks kodus nt kõhulihased jne kuidas saaks mingit graafikut mille alusel teha neid ette tänades et saaks kuidagi toitumise ka paika loobuks liigrasvast päris juurikaid ka ei taha õgida aind sisse olen kuulnud et syyakse 5 korda päevas puu vilju kohupiima siis hakkab ka asi paranema tervislik toit jne. milline oleks õige toitumise kord???